פעם היו ממלאים צואר של תרנגולת עם תערובת של קמח ושומן. אולי למישהו יש מתכון בדוק עם כמויות. תודה

adigreen

New member
פעם היו ממלאים צואר של תרנגולת עם תערובת של קמח ושומן. אולי למישהו יש מתכון בדוק עם כמויות. תודה
 

uty

Member
פעם היו ממלאים צואר של תרנגולת עם תערובת של קמח ושומן. אולי למישהו יש מתכון בדוק עם כמויות. תודה
מטגנים בשמן רגיל (סויה, קנולה, חמניות, לא שמן אחר) בצל בינוני קצוץ דק עד שזהוב שקוף. מוסיפים את הגריבעלעך (איפה מוצאים היום?) או /ו את השומן הלבן שיצא מניקוי העוף (החלקים הלבנים שחותכים בניקוי) וממשיכים לטגן עד שנמסים.

מורידים מהאש ומוסיפים למחבת שתי כוסות קמח רגיל, כפית גדושה מלח, כפית סוכר, פלפל שחור, שליש כוס שמן ושתי כוסות מים רותחים.

מערבבים. נוצרת רביכה סמיכה. טועמים שמספיק מלוח ומתובל.

ממלאים גרונות ותופרים בחוט תפירה (העדפתי חוט שחור כי בולט, יותר קל למצוא ולהוציא לאחר האפיה)

מורחים בשמן מעורב עם פפריקה מתוקה , שום כתוש ומלח (טועמים עד שמתאים) ואופים ביחד עם העוף בתנור, עד שמשחים.
(חייבת לציין שכאן אני מעדיפה למרוח בשמן זית כי משחים בצורה יותר יפה וגם נהיה יותר קריספי)



איפה מוצאים היום גרונות עוף? בזמנו הקצב היה שומר לי. מזמן לא מצאתי.
 

mיטלמן

Well-known member
מטגנים בשמן רגיל (סויה, קנולה, חמניות, לא שמן אחר) בצל בינוני קצוץ דק עד שזהוב שקוף. מוסיפים את הגריבעלעך (איפה מוצאים היום?) או /ו את השומן הלבן שיצא מניקוי העוף (החלקים הלבנים שחותכים בניקוי) וממשיכים לטגן עד שנמסים.

מורידים מהאש ומוסיפים למחבת שתי כוסות קמח רגיל, כפית גדושה מלח, כפית סוכר, פלפל שחור, שליש כוס שמן ושתי כוסות מים רותחים.

מערבבים. נוצרת רביכה סמיכה. טועמים שמספיק מלוח ומתובל.

ממלאים גרונות ותופרים בחוט תפירה (העדפתי חוט שחור כי בולט, יותר קל למצוא ולהוציא לאחר האפיה)

מורחים בשמן מעורב עם פפריקה מתוקה , שום כתוש ומלח (טועמים עד שמתאים) ואופים ביחד עם העוף בתנור, עד שמשחים.
(חייבת לציין שכאן אני מעדיפה למרוח בשמן זית כי משחים בצורה יותר יפה וגם נהיה יותר קריספי)



איפה מוצאים היום גרונות עוף? בזמנו הקצב היה שומר לי. מזמן לא מצאתי.
נאמר לי שבסטופ מרקט, לא בדקתי,אבל האומרת אמינה עלי יותר מכולם.
 

TCH_ma

Active member
מטגנים בשמן רגיל (סויה, קנולה, חמניות, לא שמן אחר) בצל בינוני קצוץ דק עד שזהוב שקוף. מוסיפים את הגריבעלעך (איפה מוצאים היום?) או /ו את השומן הלבן שיצא מניקוי העוף (החלקים הלבנים שחותכים בניקוי) וממשיכים לטגן עד שנמסים.

מורידים מהאש ומוסיפים למחבת שתי כוסות קמח רגיל, כפית גדושה מלח, כפית סוכר, פלפל שחור, שליש כוס שמן ושתי כוסות מים רותחים.

מערבבים. נוצרת רביכה סמיכה. טועמים שמספיק מלוח ומתובל.

ממלאים גרונות ותופרים בחוט תפירה (העדפתי חוט שחור כי בולט, יותר קל למצוא ולהוציא לאחר האפיה)

מורחים בשמן מעורב עם פפריקה מתוקה , שום כתוש ומלח (טועמים עד שמתאים) ואופים ביחד עם העוף בתנור, עד שמשחים.
(חייבת לציין שכאן אני מעדיפה למרוח בשמן זית כי משחים בצורה יותר יפה וגם נהיה יותר קריספי)



איפה מוצאים היום גרונות עוף? בזמנו הקצב היה שומר לי. מזמן לא מצאתי.
בדיוק כך !
לא אורז, כוסברה וכל השטויות שנכתבו במתכון שהובא מעלה.
 

mיטלמן

Well-known member
בדיוק כך !
לא אורז, כוסברה וכל השטויות שנכתבו במתכון שהובא מעלה.
אתה רוצה להתווכח עם סבתא של ארז?
"ומלח ים גס, ודוחפים לתנור החם לשעתיים-שלוש. אוכלים ונזכרים בסבתא שלנו, שתפרה הלזלך עד שנשמתה פרחה לארץ המתים",
שנה טובה.
 

adigreen

New member

TCH_ma

Active member
לא יודע מאיפה השטות הזאת אבל הלזלע מסורתי ממלאים בתערובת
קמח+שומן(עוף/אווז בכמות גדולה) מלח ופלפל בלבד, אותה תערובת
כמו של קיגל.
לא כרישה, לא כוסברה ובטח לא אורז, זאת לא הגירסה המסורתית.
 

mיטלמן

Well-known member
לי אין מתכון ומעולם לא הכנתי,
ואם זו שטות, מה דעתך להוסיף כאן מתכון מפורט עם כמויות כמו שביקש/ה השואל/ת?
 

TCH_ma

Active member
לי אין מתכון ומעולם לא הכנתי,
ואם זו שטות, מה דעתך להוסיף כאן מתכון מפורט עם כמויות כמו שביקש/ה השואל/ת?
אין לך מתכון ומעולם לא הכנת משמע אתה בקושי יודע על מה מדובר.
אז חיפשת בגוגל וזה מה שמצאת זאת טעות וכלל לא לענין.
קמח, (לפעמים גם תפו"א), בצל מטוגן, שומן קצוץ או מומס, שמן, מלח ופלפל, זה הכל
מעבר לזה אני לא מעלה מתכונים בפורום הזה.
שאלת מה דעתי? זאת דעתי.
 
נערך לאחרונה ב:

mיטלמן

Well-known member
אין לך מתכון ומעולם לא הכנת משמע אתה בקושי יודע על מה מדובר.
אז חיפשת בגוגל וזה מה שמצאת זאת טעות וכלל לא לענין.
קמח, (לפעמים גם תפו"א), בצל מטוגן, שומן קצוץ או מומס, שמן, מלח ופלפל, זה הכל
מעבר לזה אני לא מעלה מתכונים בפורום הזה.
שאלת מה דעתי? זאת דעתי.
לא מעלה מתכונים בפורום מתכונים?
יפה לך.
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה