מטגנים בשמן רגיל (סויה, קנולה, חמניות, לא שמן אחר) בצל בינוני קצוץ דק עד שזהוב שקוף. מוסיפים את הגריבעלעך (איפה מוצאים היום?) או /ו את השומן הלבן שיצא מניקוי העוף (החלקים הלבנים שחותכים בניקוי) וממשיכים לטגן עד שנמסים.פעם היו ממלאים צואר של תרנגולת עם תערובת של קמח ושומן. אולי למישהו יש מתכון בדוק עם כמויות. תודה
נאמר לי שבסטופ מרקט, לא בדקתי,אבל האומרת אמינה עלי יותר מכולם.מטגנים בשמן רגיל (סויה, קנולה, חמניות, לא שמן אחר) בצל בינוני קצוץ דק עד שזהוב שקוף. מוסיפים את הגריבעלעך (איפה מוצאים היום?) או /ו את השומן הלבן שיצא מניקוי העוף (החלקים הלבנים שחותכים בניקוי) וממשיכים לטגן עד שנמסים.
מורידים מהאש ומוסיפים למחבת שתי כוסות קמח רגיל, כפית גדושה מלח, כפית סוכר, פלפל שחור, שליש כוס שמן ושתי כוסות מים רותחים.
מערבבים. נוצרת רביכה סמיכה. טועמים שמספיק מלוח ומתובל.
ממלאים גרונות ותופרים בחוט תפירה (העדפתי חוט שחור כי בולט, יותר קל למצוא ולהוציא לאחר האפיה)
מורחים בשמן מעורב עם פפריקה מתוקה , שום כתוש ומלח (טועמים עד שמתאים) ואופים ביחד עם העוף בתנור, עד שמשחים.
(חייבת לציין שכאן אני מעדיפה למרוח בשמן זית כי משחים בצורה יותר יפה וגם נהיה יותר קריספי)
איפה מוצאים היום גרונות עוף? בזמנו הקצב היה שומר לי. מזמן לא מצאתי.
בדיוק כך !מטגנים בשמן רגיל (סויה, קנולה, חמניות, לא שמן אחר) בצל בינוני קצוץ דק עד שזהוב שקוף. מוסיפים את הגריבעלעך (איפה מוצאים היום?) או /ו את השומן הלבן שיצא מניקוי העוף (החלקים הלבנים שחותכים בניקוי) וממשיכים לטגן עד שנמסים.
מורידים מהאש ומוסיפים למחבת שתי כוסות קמח רגיל, כפית גדושה מלח, כפית סוכר, פלפל שחור, שליש כוס שמן ושתי כוסות מים רותחים.
מערבבים. נוצרת רביכה סמיכה. טועמים שמספיק מלוח ומתובל.
ממלאים גרונות ותופרים בחוט תפירה (העדפתי חוט שחור כי בולט, יותר קל למצוא ולהוציא לאחר האפיה)
מורחים בשמן מעורב עם פפריקה מתוקה , שום כתוש ומלח (טועמים עד שמתאים) ואופים ביחד עם העוף בתנור, עד שמשחים.
(חייבת לציין שכאן אני מעדיפה למרוח בשמן זית כי משחים בצורה יותר יפה וגם נהיה יותר קריספי)
איפה מוצאים היום גרונות עוף? בזמנו הקצב היה שומר לי. מזמן לא מצאתי.
אתה רוצה להתווכח עם סבתא של ארז?בדיוק כך !
לא אורז, כוסברה וכל השטויות שנכתבו במתכון שהובא מעלה.
תודה רבה שנה טובההמון מתכונים ברשת,לכתוב הלזלך.
וסליחה על האיחור.
מתכון: גרונות עוף ממולאים, הלזלך
מתכון מסורתי של ארז קומורובסקי להלזלך - גרונות עוף ממולאים באורז, כרישה ושומר בתיבול כוסברה, שמיר ולימוןwww.mako.co.il
אכן אשמח לכמויות. תודהלי אין מתכון ומעולם לא הכנתי,
ואם זו שטות, מה דעתך להוסיף כאן מתכון מפורט עם כמויות כמו שביקש/ה השואל/ת?
אין לך מתכון ומעולם לא הכנת משמע אתה בקושי יודע על מה מדובר.לי אין מתכון ומעולם לא הכנתי,
ואם זו שטות, מה דעתך להוסיף כאן מתכון מפורט עם כמויות כמו שביקש/ה השואל/ת?
לא מעלה מתכונים בפורום מתכונים?אין לך מתכון ומעולם לא הכנת משמע אתה בקושי יודע על מה מדובר.
אז חיפשת בגוגל וזה מה שמצאת זאת טעות וכלל לא לענין.
קמח, (לפעמים גם תפו"א), בצל מטוגן, שומן קצוץ או מומס, שמן, מלח ופלפל, זה הכל
מעבר לזה אני לא מעלה מתכונים בפורום הזה.
שאלת מה דעתי? זאת דעתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.