פעם הכנתי
טעים

Robin Sparkles

New member
פעם הכנתי ../images/Emo32.gif טעים../images/Emo9.gif

באמת.. טוב,שתפו! השרשור הקודם כבר מפוצץ.. זה נהיה פורום ג'ניפר אניסטון ואוף חח

Robin Sparkles

New member
טוב.. ../images/Emo171.gif

מכירים את זה שאתם מכינים משו עם בצק (פיצה למשל) ואז אתם נראים כמו איש קמח? אני מכירה
חח הכנתי היום פיצה,כי זה עדיף על מתמטיקה, ויצא לי טוב ואפילו טעים
ושיהיה לכולם בהצלחה מחר!
מי יתן וכולנו נקבל 100..

linoy7

New member
../images/Emo6.gif הכל עדיף על מתמטיקה../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

שיהיה לכולנו בהצלחה!

NITSAN6

New member
חח אתמול בערב הלכתי לבאולינג עם חברים שלי

היה כ"כ מצחיק! במשחק הראשון היו כמה תקלות וממש עיצבנו את זה שעבד שם והוא לא הסכים להחליף לנו מסלול
בסוף אני ניצחתי
עם 113 נראה לי.. חח אחר כך רצינו לקחת עוד משחק אבל לא ידענו מתי אחותי תבוא לקחת אותנו אז התקשרתי אליה ותוך כדי שיחקתי עם הלוח הזה עם המלא כפתורים. ובמסך למעלה היה מסומן הnew game אז סתם לחצתי על אנתר וזה סידר מחדש את הבקבוקים ועשה משחק חדש
חח כל כמה דקות הסתכלנו על הבחור המעצבן שעבד שם כדי לראות אם הוא עלה עלינו
בסוף חברה שלי ניצחה והתחלנו להחליף נעליים והכל ופחדנו שכשנחזיר לאיש את הנעליים הוא יעלה עלנו אז השארנו אותם שם
אבל בסוף חברה שלי החזירה לו אותם

linoy7

New member
אני דווקא אוהבת../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

אבל מה שכן, תמיד צריך לדאוג שיהיו גרביים בתיק כשהולכים לשחק

linoy7

New member
../images/Emo6.gif שמחה שנהניתם!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
מחר בגרות במתמטיקה../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

6 בערב
אכזרי.
בהצלחה לכולנו!

RayoDeLuz

New member
ישנתי 4 וחצי שעות..

אתמול היה לי את הנשף... וואו היה מדהים! קיצר בהתחלה להורים היה מותר להיות... אז אבא שלי היה כי אמא הייתה חולה.. קיצר הצטלמנו קצת.. ואז היה את הריקוד הראשון עם ההורים! חח רקדתי עם אבא..>< אח"כ ההורים עזבו ואז נשארו ביחד עם המורים... היו קצת נאומים.. ואז התחלנו לאכול.. OMG כמה אוכל היה! כל מה שתחלמו.. הקינוחים.. אין היה חבל"ז! ואז ראינו סרט שהכינו חבר'ה מהשכבה.. חלק היה מצחיק חלק היה משעשע... היה שווה! ואח"כ היו ריקודים...>< הקנדיים לא יודעים לרקוד! הם זזים מצד לצד וזהו! ואז בסביבות 11:30 בלילה... התחלנו לעלות על האוטבוסים בדרך לבית ספר.. שמה שנשארנו כל הלילה... הגענו לבית ספר והכל היה בסגנון הוליווד.. כזה איך שנכנסנו התחילו לתקתק המצלמות... היה מצחיק.. ואז בכניסה לבית ספר היה כוכבים עם השמות של כל השכבה... חח
אח"כ החלפנו לבגדים נוחים.. היו מתנפחים קצת ומכוניות כאלה... ואז התכנסנו במקום אחד והיה מישהו שהפנט חבר'ה מהשכבה... OMG זה היה קורע!!!!!!!!! כולם נפלו על הרצפה ואחד על השני... והם באמת עשו את מה שהוא אמר להם.. למשל הוא אמר שחם מאוד.. אז הם התחילו לנפנף את היד או להוריד את החולצה... הוא אמר להם שהם בריטני ספירס הם התחילו לקום ולרקוד ולשיר
... אח"כ היה סתם זמן חופשי... הלכתי עם חברות שלי למתנפחים... היה משעשע.. קפצנו וקיפצנו חחח... היה גם פעיל קזינו שהפסדתי את הכסף בו (הבאתי 40 $ לחברה מתוך ה50 שהיו לי חחח.. אה וזה לא כסף אמיתי..), כזה מקום אפשר להצטלם כמו בקניונים, לעשות קעקוע שיורד... היה ממש מצחיק! יותר מאוחר היה אפשר לחתום על חולצות שאל אחד של השני... ואז היה ארוחת בוקר... היה פנקייק ומאפין וכל מיני דברים אחרים.. בזמן שאכלנו ראינו תמונות של כולם כשהם היו קטנים וכשהם כיום חחח... ואז ראינו תמונות מהאירוע.... ואז היו חלוקות פרסים! הפרס הכי גדול היה מכונית! ואני זכיתי בWII! כולם רצו את זה אבל לא הסכמתי חחח... כמובן כולם זכו גם בכרטיסי מתנה...>< אני זכיתי בפיצה וכרטיס קולנוע בחינם! וזהו חזרתי הבייתה ב7 בבוקר וקמתי ב11 וחצי בבוקר חח.. אם אם אני לא שפויה תאשימי את חוסר השינה! חחח.. שבוע טוב! קרן

NITSAN6

New member
וואו זה נשמע ממש כיף../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שמחה שנהנת
זכית בWII? איזה כיף לך
מה כולם זכו גם בכרטיסים וגם בפרסים השווים יותר או שרק חלק?

RayoDeLuz

New member
אממ.. כולם זכו בכרטיסי מתנה..

חלק לפיצות (כמוני), לסרטים או לחנויות...>< היו איזה 13 פרסים שהיו באמת שווים כמו הWII שלי
היה מכונית... טלווזיה... DVD נייד (יש לי אחד כבר
)...

linoy7

New member
יאאא איזה כיף../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

שמחה שנהנית!
מה זה WII?

למעלה