פעם הרגשתם ש...

gabrielr

New member
פעם הרגשתם ש...

שמצד אחד, אתם רוצים להיות מאוד מישהו מסויים, ואתם בטוחים שאתם תוכלו לאהוב אותו (או אותה), אבל אתם יודעים שיש סיכוי קטן שמשהו באמת יקרה, ומצד שני, יש מישהו (או מישהי) אחר\ת שאתם מחבבים, ונראה שיש יותר סיכויים שמשהו יקרה איתו, אבל אתם לא ממש אוהבים אותו? אז בקיצור, יש מישהי שאני מכיר, שאני פשוט לא יכול לחשוב עליה מאז שראיתי אותה לראשונה, ואני מוכן לעשות כל דבר כדי להיות איתה. אבל,לא נראה לי שזה יקרה. מצד שני, יש מישהי אחרת שאני מכיר, נחמדה, חמודה, ונראה לי שיש לי יותר סיכוי איתה, אבל אני לא אוהב אותה. אני לא מטורף אחריה. זה מוזר, אתמול בערב, כשיצאתי עם חברים כל הזמן חיפשתי את אותה אחת (הראשונה שדיברתי עליה), קיוויתי לראות אותה, אולי יהיה לי מזל (ולא היה), וכשחזרתי הבייתה ראיתי את השנייה בדרך, הסתכלה עליי במן מבט סקרן שכזה. והאמת, אני רוצה לעשות משהו ואני לא יודע מה. לנסות להשיג את החלומות שלי, או לוותר עליהם בשביל הלא נודע?

peace and love

New member
אף פעם אל

תהיה עם מישהי שאתה לא אוהב מהסיבה העיקרית שהיא- אתה משקר לה ובעיקר לעצמך וזה לא בריא. אני חושבת שעדיף להתאמץ קצת ולהשיג את הבת שאתה באמת אוהב מאשר שבת שאתה לא ממש אוהב תיפול לך ישר לידיים בלי לעשות כלום... אני חושבת שכדאי לך ללכת ולדבר עם הבת שאתה אוהב יותר ממילא רע לא יכול לצאת מזה. חוץ מזה- זה גישה מאוד רעה לחפש את האופציה הכי טובה ואם היא לא ניתנת להשגה להתפשר על משהו קצת פחות טוב "כי אין ברירה"....

gabrielr

New member
אבל...

ככה אני עוד אאבד את הסיכויים עם שתיהן. במידה והאחת לא תרצה שום דבר (ואני לוקח את זה בתור תרחיש שלו יש הכי הרבה סיכויים לקרות), אז חוץ מהבושה אני גם לא אוכל לנסות להיות עם השנייה. ועוד משהו, זה לא שאני לא מחבב בכלל את השנייה, אלא פשוט את הראשונה יותר. אבל אני יודע שהראשונה פחות שמה עליי, ובגלל זה אני מפחד לעשות משהו. אני מניח שגם עם השנייה אני אהיה אדם שמח, פשוט קשה לי לדמיין את עצמי איתה, כמו שאני רוצה להיות עם הראשונה.

peace and love

New member
ואם תנסה להיות עם השנייה מה יקרה?

מה כבר יכול לקרות? רע לא יכול לצאת מזה... אני חושבת שכדאי לך לפחות לנסות. היא יכולה להגיד או כן או לא . אם היא תגיד לא אז לא נורא לפחות ניסית זה לא שהמוניטין שלך יורד או משהו. אם היא תגיד כן אז זה כבר מצויין.

עדן*

New member
על אהבה לא מתפשרים

לדעתי, אתה צריך ללכת לזו שאתה יותר אוהב לראות מה יקרה. באהבה אסור להתפשר לדעתי, לך עם הלב שלך.... אין לך מה להפסיד.... ב-ה-צ-ל-ח-ה

gabrielr

New member
עוד פרט אחד

היא קטנה ממני, בשנתיים בזמן שהשנייה לא. אף פעם לא הרגשתי ככה כלפי מישהו, אבל זה יהיה מוזר עם אני אהיה איתה. אני יודע שהעיקר שאוהבים אחד את השני, אבל בכל זאת.

Happy to help

New member
תשובה אמיתית! ../images/Emo4.gif

תראה אני אגיד לך את האמת? זה די בולשיט מה שכולם אומרים שתלך על הראשונה... מניסיון יכול להיות לך מדהים עם השניה אם רק תכיר אותה. ואם אתה בטוח אבל ממש בטוח שאיין לך סיכוי עם הראשונה לך על השניה! אבל כמובן רק אבל רק אם אתה בטוח בעצמך ובאמת רוצה את זה...

למעלה