פעם חמישית.

ציטה 9

New member
פעם חמישית.

היי. כתבתי כאן בשבוע שעבר ולכמה ימים הייתה אנחת רווחה שלפנות בוקר הפכה למפח נפש חמישי. אחרי דימום חזק בשבוע שעבר חשבו שהעובר שרד ואפילו אמרו שש פלוס יומיים. ביום חמישי בקופת חולים שוב נצפה דופק.
אבל לפנות בוקר, אחרי שחלמתי כל הלילה שאני עוברת הפלה בארץ רחוקה, התעוררתי בידיעה שזהו. הדימום חזר ובמיון אמרו לי שאין דופק, השק לא סדיר והעובר מתאים לשש פלוס ארבע, שאני כבר לא יודעת מתי זה היה.
התקשרתי לענת המזכירה של ד״ר גולדשמיט והיא אמרה שהוא חוזר בשבוע הבא ושממילא אין מקום.
יש לכן המלצה למישהו אחר? אצטרך שגם יקחו דגימה של התוכן ההריוני לבדיקת דנ״א.
תודה

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערך. כל כך קיוויתי לנס

ענבר234

New member
מצטערת מאד לשמוע

מאד עצוב לשמוע, מאחלת לך שהגרידה תעבור בשלום

לצערי אין לי המלצות לרופאים במרכז... אני עברתי גרידה אצל ד"ר ארי רייס והוא היה מצויין! גם מקצועי וגם מאד חם כלפי כל התהליך. קיבלתי עליו המלצה חמה מהרופא שלי. אולי במקרה הוא מקבל גם במרכז?

כל כך עצובה איתך

יש נסים שקורים רק לאחרות.

יכולה להמליץ על הרופא שלי, דר' גיא רופא.
אני יודעת שהוא מקבל גם בתל אביב, אבל אני לא יודעת האם הוא עובד עכשיו בחול המועד.
סליחה על ההומור השחור בזמן כזה, אבל העובר שלך מצא תזמון ממש גרוע לאבד את הדופק.

מאחלת לך שתמצאי רופא עם ידי זהב שיהיה זמין לקבל אותך עוד לפני החג.

אוף אוף

חתיכת מפח נפש נוראי.

מאחלת לך שהחלק הפיזי יהיה מאחוריך במהירות ובקלות. והתאוששות לנפש הדואבת.

ציטה 9

New member
כנראה מחר

תודה לכולכן, המילים שלכן עוזרות לי מאוד. רק פה מבינות באמת.
מחר כנראה אעבור גרידה אצל ד"ר טוגנרייך. לא שמעתי עליו בעבר, אבל מישהי שעובדת במעבדה הגנטית בתל השומר המליצה עליו כאחד ששולח דגימות טובות מתוכן הריון וגם ענת של גולדשמיט נתנה את שמו. אני ממש מקווה שהעובר לא יברח ממני בדימום שיש עכשיו ויחכה לתורו בניתוח, כדי שבאמת סוף סוף יבדקו דנ"א.
האמת שעשינו קריוטיפ, סיווג רקמטות ואת כל הבדיקות הגנטיות האפשריות וסביר להניח שזה פשוט הגיל המופלג שלי.
כמו שמרעישה בשקט כתבה: יש ניסים שקןרים רק לאחרות. ענת סיימה את השיחה איתי ב"בשורות טובות" וזה שלח אותי לבכי של שעה. לא היה לי מה לענות לה.

בלב יש איזו תקווה קטנה שהאולטרסאונד במיון נשים באיכילוב היה דפוק, שהדופק התחבא. אפילו חשבתי ללכת למרפאת נשים באחימאיר לבדוק שוב. מה שהלב מסוגל להמציא ברגעים האלה.
תודה לכן.

טוגנדרייך מעולה גם הוא

הוא וגולדשמיט נחשבים המובילים שניהם.
שמעתי עליו המון המלצות ודברים טובים מנשים שטופלו על ידו ועברתי אצלו גרידה די מזמן... זוכרת שהיה מאד נעים וסובלני ואכן שמר לנו את העובר בזמנו לעוד דגימה גנטית (המליצו לנו לעשות מאגר דגימות להשוואה, כדי לודא שאין כמה תסמונות קשורות זו לזו).
בהצלחה ושיעבור בקלות.

ד"ר טוגנדרייך

קראתי את האמור ואני משתתפת בצערך.
לפני כשלושה שבועות עברתי גרידה אצל ד"ר טוגנדרייך במסגרת אסותא. יכולה להעיד על עצמי כי זה נעשה בצורה עדינה (ככל שניתן להגדיר את הגרידה כך) עם מינימום דימומים וכאבים. כמובן הכל חוויתי האישית.
רופא מעולה!
מקווה שההליך יעבור בצורה הכי תקינה, ושלאחריו תוכלי להתפנות גם לנפש.

למעלה