פעם, כשהיינו בפגישה

רותי ב.

New member
פעם, כשהיינו בפגישה

עם נציגת סהר, היא אמרה משהו על הודעות שעלולות להשפיע לרעה על קוראים אחרים. אני לא זוכרת בערך מה היא הגדירה כהודעות שכאלה, שאז היא נדמה לי אמרה שהיא היתה ממליצה למחוק אותן, אז רציתי לדעת אם ההודעה הזו לדעתם היא כזו שעלולה להשפיע לרעה על קוראים. בגלל שהיא מאד טריגרית אני לא אעתיק אותה לפה, רק רוצה את דעתכם. חייבת עוד משפט, עלי, שכבר קראתי דברים לא פשוטים כאלה או אחרים, היא משפיעה רע. מחנק וכו'.

ToryMaster

New member
לדעתי להשאיר

זה טריגרי אולי, אבל: א. זה לא כל כך חזק (לדעתי בכל אופן, אני מניחה שזה שונה מאדם לאדם) ב. זה מסומן כטריגר, מי שקשה ל ולקרוא טריגרים, יכול לדלג על ההודעה.

מוּסקט

New member
נורא קשה לדעת

מה משפיע על אנשים ומה לא. הלוואי והייתי יודעת בעצמי. כשקראתי את ההודעה, לא חשבתי שצריך להוריד אותה - תהרגי אותי אם אני יודעת להגיד לך בדיוק למה ומדוע.

ToryMaster

New member
תראי

אני אישית דוגלת בנוהג טריגרים, זה משהו שלמדתי בפורומים של סה"ר. גולש שכותב הודעה טריגרית (ויש גם ניסוח יפה יפה למה זה טריגר בכללי השימוש שלהם) צריך לסמן אותה, אחרת היא נמחקת. נשמע קצת מטופש וחסר טעם, אבל גם בפורומים של סה"ר וגם בסופרים צעירים (בניהולי
) הנוהג הזה עובד מצוין.

מוּסקט

New member
אני מודעת לנוהל

אבל לדעתי זהו נוהל כס"תח. אני מבינה על איזה רציונאל הוא יושב וכל זה, אבל בינינו, כשאדם נמצא במצב רגיש, הוא נמשך לטריגרים הללו כמו לאש. עם יד על הלב, אי אפשר באמת לדעת מה משפיע על אנשים, כי מה שקובע את עוצמת ההשפעה קשור למצבם ברגע קריאת ההודעה. במצבים מאוד קשים, גם הודעות פרווה לגמרי מתפרשות לא טוב.

ToryMaster

New member
נכון

אבל פה מדובר בהודעות שיוכלו להוות טריגר לאדם גם במצב רוח טוב. עם יד הלב, את צודקת. עם יד שנייה על הלב, הנוהל הזה עובד מצוין, אני קוראת טריגרים בכל מקרה, אבל מכינה את עצמי רגשית ונפשית לפני הקריאה כשהם מסומנים, וככה מצליחה למנוע פגיעה שלא הייתה נמנעת אם הטריגר לא היה מסומן.

Ronit E

New member
זה טריגר, נכון

אבל אני לא בטוחה שיש סיבה להוריד אותו, בעיקר שהוא גם מסומן ככזה. כשקראתי את ההודעה גם אני כמו מוסקט לא הרגשתי שחייבים להוריד אותה.

למעלה