פעם לא ידעתי שקוראים לזה

פעם לא ידעתי שקוראים לזה

חלומות צלולים. וכל לילה ויום (צהריים) היה לי מנויי חופשי חופשי והיתי הבמאית והתסריטאית של החלום וממש היה כיף. הייתי טסה ונוסעת לכל העולם בחינם. ממתי שדיברתי על כך כאילו המנוי נגמר כמעט ואין יותר נסיעות ואנשים חינם. עכשיו אני חושבת לטוס באמת לאן שהוא. הולכת לפתוח חיסכון לשם כך:)

Variety

New member
ברוכה הבאה

Welcome aboard אני אשמח אם תספרי קצת עליך ועל חלומותיך. חלומות פז, Variety-

אתה רוצה חלום אז...

אני קצת בלחץ זמן... אבל פחות או יותר. אני נוסעת במכונית פתוחה בלילה ואז אני מגבירה מהירות ומבקשת לעוף עם האוטו לים שמתחת ומרגישה את הגילגולים של האוטו כאילו במציאות תחושה ממש אמיתית אח"כ שאני בים הגלים בגובה של 100 מטר לפחות ואני עפה על הגלים ומרגישה אפילו את מי הים שמרטיבים אותי וזה ממש תחושה כיפית שכמובן אין במציאות. אבל המצחיק שאת השכנים שלי אני שומעת שהם מדברים בביתם (שכונה שקטה). ואני כל הזמן דואגת שהרעש שלהם לא יעיר אותי מהחלום כיביכול. עם חלומות כאלה מי צריך מציאות.

הפרום הזה רדום כמו חלומותיי

שהיו בריאים. פעם הלכתי ליעוץ לבעיות שינה לבתי, והיועץ נירדם לי באמצע היעוץ.........איזה פשלה

Panther

New member
אז אני יודע מי את....

אני יודע מי את!!!! וואי! בזכותך נכנסתי לכל העסק של החלומות הצלולים! תודה! פעם לפני יותר משנה את סיפרת על זה בפורום רוחני, ומישהו נתן לך בתגובה לינק לאתר של אלון. איך זה שהפסקת לחלום חלומות צלולים באופן טבעי?

פנתר החלום הזה בא אלי בהרבה

סיגנונות. אבל יש לי הרבה יותר יפים אבל לא לשידור מטעמי צניעות:)! אבל הרבה זמן אני כבר לא מנויה ואני נורא מודאגת מכך אולי בגלל הצפייה לכך זה נמנע ממני. עדיף כניראה לא לחשוב על כך. וזה יבוא במפתיע. לפעמים קורה לי בשעת שינה של צהריים אבל הרעש שיש ביום מוציא אותי מכך. ואגב אני בכלל לא היתאמנתי ולא עשיתי כלום בא לבד! ממני החולמת באספניה

למעלה