פעם נאלצתם..

falc0n

New member
פעם נאלצתם..

להתנתק ממישהו\הי שממש חשוב לכם? כמו ידידה ממש ממש טובה? זהה ממש קשה :( אשכרה נאלצתי לעקור אותה מחיי.. מחקתי אותה מהאי סי מסנג'ר וכו'... כל התמונות שלה מהמחשב.. אפילו את הטלפון שלה בבית ובפלא... אני מרגיש כאילו היא מתה..היא כלכך חסרה לי :'( אני מתגעגע לשיחות לשנו לפגישות שלנו לצחוקים שלנו.. קשה לי לשכוח הכלללללללל

נועם m

New member
כן

בהתחלה יש תחושת ריקנות נורא גדולה. יש כל כך הרבה דברים שאתה רוצה לספר לה ולא יכול... אבל לאט לאט התחושה הזו מתכהה, ואתה מגלה שאפשר לספר גם לאנשים אחרים, או לשמור לעצמך... יהיה בסדר...

כ``כ כן!

קרה.. ולצערי מחר אני עומדת לעשות עוד טעות.. אחרי שניתקתי איתו את הקשר לפני 8 חודשים, ואני עדיין מתגעגעת.. אני אשלח לו הודעה של חג שמח.. כאילו הוא ``ברשימת תפוצה``.. חכיתי יותר מדי זמן כדי להחליט אם לשלוח או לא.. וחיכיתי שיגיע החג בשביל זה. תאחלו לי בהצלחה..

Dark Muse

New member
למה עשית את זה?

לי עלתה המחשבה הזאת בראש, בגלל אהבה כן? אם אני לגמרי כבר לא אוהב אותה? לא בטוח... מה שבטוח זה שההגיון עכשיו הרבה יותר חזק מהרגש (וזה היה הפוך... אתה יודע, שאתה אומר שזה לא בסדר, אבל הלב רוצה) בחרתי שלא להתנתק, וחיכתי שזה יקרה, וזה קרה, אנחנו עכשיו יותר קרובים. יש אנשים שאסור לפספס, אפילו אם קצת כואב בלב...

s h i r a n 1 9

New member
בהחלט מוכר מאיפשהו...

רק שאנחנו לא מחזיקים מעמד ככה יותר מידי זמן... וחוזרים להיות ידידים. והיום הוא הידיד הכיייייי טוב שלי!
אבל בגדול... אם זו החלטה שאתה חושב שהיא הנכונה ביותר (אני לא יודעת למה נאלצת לעשות את זה) אז תן לזמן לעשות את שלו! "כי עם הזמן הכל עובר..."

falc0n

New member
גם אנחנו היינו ידידים הכי טובים...

אבל עם הזמן התחלנו לריב יותר ויותר.. וזה כבר לא היה אותו דבר.. זה דעך לפי דעתי במיוחד מצידה.. אני הרגשתי שכבר זהו נגמר לה ממני למרות שנלחמתי עליה המון ועשיתי בשבילה דברים שלא הייתי עושה בשביל אף אחת אחרת באותו זמן.. ויתרתי הרבה על האגו למרות שאני בן אדם עם הרבה אגו.. וזהו הגיע הקש ששבר את גב הגמל.. כלכך חסרות לי השיחות שלנו.. אני מת לספר לה מה עובר עלי מה חדש אצלי.. אבל זה פשוט בלתי אפשרי.. בא לי למות היא היתה כלכך חשובה לי....

s h i r a n 1 9

New member
אז אולי...

הגיע הזמן לשיחה אמיתית בניכם... תגיד לה... אתה לא יכול להסתמך על "הרגשתי ש..." דבר איתה, תראה אולי יש משהו שמפריע לה או כל דבר אחר... דבר איתה!

falc0n

New member
אני חושב שאין טעם...

דיברנו כבר יותר מידי פעמים... חוץ מיזה גם אם נחזור לקשר לצערי זה כבר לא יהיה אותו דבר..\: לא יודע כבר...

s h i r a n 1 9

New member
אם אתה חושב ככה אז...

נשאר רק לתת לזמן לעשות את שלו... אתה מציג את זה כ"אין לי ברירה אחרת" אז תשתדל כמה שיותר לא להעסיק את עצמך בזה. פשוט תעשה דברים אחרים, תשתדל שלא לחשוב על זה... איכשהו :) ואני יודעת שזה קשה / מוזר... הייתי במצבים האלה יותר מידי פעמים... אבל ... במצב הזה צריך רק לתת לזמן לשחק...

s h i r a n 1 9

New member
יהיה בסדר! ../images/Emo24.gif

אם כל כך חרא לך, אז ... דבר איתה, אפילו סתם תתחיל מהודעת חג שמח! אולי היא תענה, תדבר, תשאל...

למעלה