פעם סבא גיא.. הפליץ ללירן על האוזניים.. ובגלל זה הם ניהיו כאלה ענקיותתתתת
P PINUS New member 15/6/11 #1 פעם סבא גיא.. הפליץ ללירן על האוזניים.. ובגלל זה הם ניהיו כאלה ענקיותתתתת
H hen1xc New member 15/6/11 #15 פעם סבא גיא התגאה בזה שיש לו 10 מערכות ניהול מפגרות וחש את עצמו מלך העולם
F fireforge New member 15/6/11 #18 חחחחח ואני משועמם תראו באיזה שעות אתם פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 2 מטומטמים שאין להם כלום בחיים שב3 בבוקר נמצאים בפורום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחח ואני משועמם תראו באיזה שעות אתם פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 2 מטומטמים שאין להם כלום בחיים שב3 בבוקר נמצאים בפורום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Y Yogev1982 New member 15/6/11 #19 ואחרי זה אתם מתפלאים למה חן טומטום 4 לפנות בוקר שיש יום לימודים למחרת הוא בוחר במקום לישון להפגין את הטמטום שלו בפורום ציבורי
ואחרי זה אתם מתפלאים למה חן טומטום 4 לפנות בוקר שיש יום לימודים למחרת הוא בוחר במקום לישון להפגין את הטמטום שלו בפורום ציבורי
P PINUS New member 15/6/11 #24 מה לעשות לירן.. אני לא קשיש כמוך שנרדם ב 9:00 מול מבט בערוץ 11... ולגבי השיעמום... תזכיר לי מי משקיע יותר זמן על המשחק והפורום הזה מבין שנינו? לוקח ימי חופש בשביל לתקוף במשחק רשת במקום להיות עם אשתו והילדים.. שיא האומללות
מה לעשות לירן.. אני לא קשיש כמוך שנרדם ב 9:00 מול מבט בערוץ 11... ולגבי השיעמום... תזכיר לי מי משקיע יותר זמן על המשחק והפורום הזה מבין שנינו? לוקח ימי חופש בשביל לתקוף במשחק רשת במקום להיות עם אשתו והילדים.. שיא האומללות