פעם סבא גיא

hen1xc

New member
פעם סבא גיא

איפס את שרת גינדיס בשביל חן הקטן

Yogev1982

New member
פעם חן קטן אמר

שזה משחק רשת מפגר אבל היום הוא מת לחזור לשחק ומחכה לרגע שיתאפס איזה קטע

hen1xc

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו שהפלגמטים יוצאים יהיה יותר כיף !

hen1xc

New member
רק רציתי להגיד לך דבר אחד על המשפט :

"לחן שרק ניסה לסכסך ביני לבין כל העולם תוך כדי שקרים קללות טמטום וכו'?" הרי אתם אלו שחיסלו את 5451 שלך בשביל לסכסך בין האיחוד לSVF אתה זוכר שבשבת שרצית לעלות להיכל ואנחנו היינו בריב והשלמנו נתתי לך בלי שתצייץ בשביל לעלות להיכל ואתם חיסלתם אותה והפלתם עלי מלחמה שלמה על נער בן 15 (אז) ועוד כתבת שאני שקרן מניפולטור וכל מיני פה תפסתי עליכם את הגננה אז למה אתה מתעקש להוציא אותי ילד זבל? פעם אחת תספר את האמת לכולם מה יש? זהו סיימתם מה אכפת לך להוריד אבן מהלב...

Yogev1982

New member
אתה יותר חמור ממה שחשבתי

אנחנו לא חיסלנו את 5451 לירן אמר את זה באחד השיחות פה סתם כדי להרגיז. נתת לי לעלות להיכל ? תרשה לי לענות לך על זה ב: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וכן אתה שקרן מניפולטר בעל פיצול אישיות וכו וכו' ושנח לך אתה מדבר ומקלל כמו כל נבלה אחד בן 20 אבל שנח לך אתה הילד המסכן בן 15. שהיה נח לך זה משחק רשת חרא (כי הפסדת בו) אבל שיש לך איכשהו סיכוי לחזור (מול 0 יריבים) אז איזה משחק כיף. שהיה נח לך, אליסף היה אליל שלך.... שהחלפת גורו לכיוון אמיר ועמי, אז אליסף חרא אפס זבל שהיה נח לך לבוא ללקק ללירן ולי שנחזיר אותך לאיחוד באת כמו נינגה שהיה נח לך לנסות להוציא אותנו זבל....ניסית אם זה לא פיצול אני לא יודע מה כן יאללה לילה טוב

hen1xc

New member
מדהים מה שלירן עושה לאנשים

אגב יוגב אתה לא רחוק ממני בהתנהגות גם אתה יודע טוב מאוד לרדת לרמות של ילדים בני 12 אבל כשצריך להעביר ביקורת אתה משחק אותה בן 30 נשוי עם ילדים לא נורא רגילים שאתה משקר לכולם ואני לא היחיד שאומר את זה אבל מה זה משנה הרי אתם יכולים להציג את האמת כפי שאתם רוצים אין ניגוד אינטרסים הרי זה רק אתה לירן ורובי יאלה שרת חדש

hezi999

New member
איך שהוא כולם שונאים את לירן

לא מוזר שמכל יוצאי האיחוד למיניהם לירן הוא השנואי ביותר??

GangLandx

New member
לא ! תהנו בשרת החדש ביי ביי

פה הושפלתם והובסתם בצורה הכי חזקה שיש ... יאללהביי

fireforge

New member
זה כי בניגוד אליך פשוש אני לא דופק חשבון

לא לך זה בטוח לא דפקתי חשבון לאמיר לעמי לעמית לאור מורן ושאר זבלים שהיו אז באיחוד חמוד ובינתיים אני הרמתי את האיחוד הכי מגובש והכי חזק שהיה פה וניצחתי את כל מי שהיה פה נגדי ואיפסתי את השרת אז שב בשקט ילד פנימייה ותחזור לסדנת רתכות שלך שם שתרכוש מקצוע לעתיד

fireforge

New member
יוגי מה אתה מתייחס בכלל להודעות של המטומטם

הזה הוא לאורך כל הדרך הוציא את עצמו טמבל , נזקק, פתאטי, לקקן, ועלוקתי עזוב תן לו שורה תחתונה הוא ממורמר שהוא הפסיד ושום דבר שהוא ירשום פה לא ישנה את העובדה שהוא ה פ ס י ד כי הו אלא יודע לשחק כי הרמת אינטילגנציה שלו שואפת ל 0 החשיבה לטווח ארוך שלו לוקה בחסר והכי חשוב הוא הפסיד !!!! אז הוא מחפש תירוצים ובלה בלה בלה בלה עזוב אני שוקל לגרום לשרת הזה לא להתאפס בחיים ככה הוא ימשיך להיות ממורמר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

fireforge

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בשבילך חחחחחחחחחח

חמוד אם נרצה ביום האחרון המדינה תרד כמו נינג'ה ואיפוס לא יהיה לך או אולי פשוט נכניס אותה לחופשה ... או שלום .... מעניין אפס קטן העיקר רשמת מה משחק רשת מסריח אין לי זמן בלה בלה בלה אתה כבר מזיל ריר על האיפוס חחחחחחחחחחחחחחחחחח שוב אף אחד לא יהיה שם אז תחלאס לא תוכל לנצח אף אחד חוץ מאת הערבים ואני בספק אם תצליח חחחחחחחחחחחחחחח מיקרוב

למעלה