פעם פעם לפני המון המון המון ...........

יעל0403

New member
פעם פעם לפני המון המון המון ...........

יתה נסיכה קסומה לא היא היתה רדומה לא בעצם היא הייתה נסיך קסום סום ....... .והנסיך הקסום סום פגש את אביה הנפלא לא של הנסיכה כה כה שבעצם היה מכשף רשע שע שע שע ............................ ופתאום הנסיכה כה כה ראתה שהנסיך הקסום סום נ................. ומאז הם חיים את החייים כמו שנסיך קסום סום ונסיכה כה כה כה ........ ותחשבו על זה חברה יפה כולם קצת אקשן קצת יותר חיייייייייים מה קרה לכולם קצת סופגניות וכבר נרדמתם נווווו........ סתם משעמממם לי לא שאין לי מה לעשות יש לי המון המון ממש כמו לימון סתם סתם טוב אני מקווה שהפורום משעמממם כי כולכם עובדים קשה בחנוכה ועושים המון הצגות והפעלות ומקווה שככה תיראה השנה הקרובה של כולכם חג חנוכה שמחחחחחחחחחחח נ.ב זאת ההודעההכי ארוכה שכתבתי פה בפורום

משעמם לך?????

יקירתי, את מוזמנת בחום להצטרף אלי ליום אחד בחיי, ובחופשת החנוכה במיוחד. אני מבטיחה לך שתנומי על משכבך לפחות 100 שנה אחרי זה, וכהשנסיך יעיר אותך, תסתובבי לצד השני ותגידי לו " עוד 5 דקות...", ממש כמו שאומרת הנסיכה בהצגה שלי!

יעל0403

New member
אני לא חוזרת בי

כן אתמול שעממם לי אז מה מה אסור . באמת למה את תוקפת אותי זה לא יפה ולא נאה . אם כל הכבוד זה לא את שבחרת להתעסק בתאטרון ,עוד בחנוכה נשים תמיד מתלוננות . סתם...... לשניה אחד שוב שעממממם לי סופ שבוע מדהים אבישג עם קצת מנוחה

תודה. אני עובדת גם בשבת....

וללא שום התקפה- אף פעם, גם בחיים שהיו לי פעם וקרסו/נהרסו/התרסקו לא היה לי משעמם. והיום- אני כל כך רוצה שישעמם לי קצת....

ליעלי ה " משועממת " ../images/Emo199.gif

ככה יפה??? להעליב את הפורום ולקרוא לו מ- ש- ע - מ -ם?! הרי את יודעת שהוא פורום רגיש יותר מחבריו הפורומים האחרים!!!!!! עכשיו הוא יבכה לי כל הערב ( כאילו שלא חזרתי כרגע מיום הצגות ) ועל הלילה בכלל הלך לי...כך שאם אני לא אצליח להתעורר בחמש וחצי כדי לצאת להופעות בדרום - האחריות כולה עלייך
אומנם רובנו עובדים במהלך החג אבל לא כולם ולכן במקרים כאלה את מוזמנת לקחת יוזמה ( כמו שעושה למשל חבובית ) לענות לשואלים שמחכים לתגובה, להעלות הודעות וחומר וכך להמשיך להניע את הפורום גם כשאני עסוק בלהתפרנס,זה גם לטובת אלה שלא מופיעים בחג - כך לא הם ולא את תשתעממו
אמן ואמן שכך תראה השנה הקרובה והבאות אחרייה לכולנו ולך!!!! המשך חג שמח ובתקווה שנזכה לעוד הודעות הרבה הודעות ארוכות ממך באופן קבוע
נ.ב בפעם הבאה שמשעממם לך ואחרי שתסיימי עם המטלות של אבישג את מוזמנת לקבל גם ממני כמה עיניינים שיעסיקו אותך

משעמם לך../images/Emo35.gif חצופה! מהר להכין ידיים ו...

רגליים ולצבוע את הראש!
יום שני זה ממש עוד מעט!
(הכל מאהבה!) *נ.ב- יהיו ג'חנונים??

יעל0403

New member
מצעממם ליכבר לא כל כך

מחר אני עורכת לעמנואל שלי יום הולדת היא בת 4 ואני מתכונננת ונשאר המון מה לעשות ואני מקווה שאני עוד מעט יסיים וסופ סופ הניח את ראשי על הכר החם והתכרבל לי כי צריך לקום מוקדם לקשט את העוגה להכין את הסופגניות האחרונות בהחלט לחנוכה הזה וגם צריך להכין רגליים ידים פרצוף ווווווו..... לארגן את הבית המאד מבולגן שלי טוב אני לא המשיך לקטר כי חבל על הזמן שלי כל מילה פה גונבת לי שעה משנת היופי שלי ובקשר לגחנונינם אם יהיה זמן בין יום הולדת לבלאגן לצביעת פרצופים אני הכין לך ג'חנונים

ayaly2

New member
מזל טוב לעימנואל עד 120../images/Emo171.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

איזה יופי שיצא לה בחנוכה ,יום הולדת שמח ופעם הבאה אם "משעמם" לך את מוזמנת ליצור איתי קשר אני כבר ישעשע אותך
שתהייה שבת שלום לכולם וכמובן הרבה מנוחחחחחחחחחחחחחה אחרי שבוע עמוס וסוער

יעל0403

New member
נפתחנו יעלי

דודינקה אז אם כבר נפתחנו את יכול לקרוא לי אWילה שזהו שם חיבה שלי שנתנה לי אמי בילדותי דודי אני ממש מצטערת שהעלבתי את הפרום דבר איתו שינסה לסלוח לי אני באמת לא התכוונתי ולא כדי לך להטיל עליי אחריות כי אני לא טובה בזה בקשר לדרום איפה היתה ההצגה בדרום ? דודינקה אני מבינה שאתה עובד כמו מטורף ואתה בלי קול ובלי כוח בידים כוח בידים מזכיר לי משהו אאאאהכההה את חנזלדה שגם לה לא היה כוח להכין לביבה חמה ומתוקה שיהי לך עבודה מרתקת והמון כוח בידים ושהקול שלך יחזור אלייך בהמון אהבה דודה רבקה נ.ב . אני מחכה לשמוע על הענינים שיעסקו אתי כי כבר מחר יצעמם לי

למעלה