פעם ראשונה אחרי 3 שנים

carlimi

New member
פעם ראשונה אחרי 3 שנים

שממש התבאסתי והרגשתי שאני מחמיצה משהו חשוב.
חברתי הטובה ביותר, עוד מימי התיכון, ילדה בן שלישי ושלחה לי תמונה מרגשת מחדר הניתוח.
שלחתי לה מתנה מעשה ידי מבעוד מועד (לצערי נראה לי שזה עדיין לא הגיע ואני מאוד חוששת עם דואר ישראל) ואני מתכננת לשלוח לה זר פרחים אחרי שתשוחרר הבייתה.
אבל זה ממש לא זה ...
מודה כשחברה טובה אחרת ילדה תאומים לפני כשנתיים לא הרגשתי ככה, אולי כי ידעתי שחודש אחכ אראה אותה (ואכן כך היה).
דברים משתנים ...

זה תמיד נופל עלינו בלי הכנה,

התחושה הזאת של עכשיו אני צריך/רוצה להיות ב... מנסיוני זה מבאס מאוד, אבל עובר, וזה חלק מהמחיר של המרחק

מקוה שחיבוק וירטואלי יעזור קצת קצת

forglemmigej

New member
אני תמיד שולחת בשמחות של חברים

משהו מזר פור יו זר ענקי ושוקולד איכותי הם מאד אמינים ועומדים בלוח הזמנים , אנשים תמיד מאד אסירי תודה על זה,אולי תנסי לקבוע פגישת סקייפ לראות את הבייבי

carlimi

New member
ברור שזר פרחים

פשוט מחכה שהיא תשתחרר הבייתה.
היא עדיין בבית החולים ...
הכנתי לה גם מתנה אישית.
אין לה סקייפ

Et tu Brute

New member
מכירה את האתר "זר מתוק"?

זה זרים של שוקולדים, אני שולחת משם הרבה וזה מוצלח, לפעמים זה פינוק יותר כיפי מפרחים.

carlimi

New member
תודה!

לא חשבתי על זה.
ייבדק.
לא יודעת כמה חברה שלי אוהבת שוקולד בעצמה, אבל יש לה שני בנים כך ש ....
חחח
תודה!

יוקלילי

New member
כדאי לחשוב מה יתאים ליולדת

זה מן הסתם אישי, אך כשקיבלתי עוגות אחרי הלידה זה פחות התאים לי, ויש לי חברות שגם לא רצו מתוקים אחרי הלידה (הגזרה...כמובן ;) )
בכל אופן זה רעיון יפה, וצריך לחשוב מה יתאים ליולדת- בדיוק היום דיברתי עם חברה שרק ילדה ושיתפנו בחוויות של קבלת עוגות ומתוקים ושתינו פחות אהבנו.

carlimi

New member
אני מסכימה

אבל בגלל המרחק אני גם חושבת שזה מאוד ישמח אותה כל מה שהיא תקבל לא?
חחח
זו הרי עצם המחשבה.
בכל מקרה, אצלי למשל, אני מאוד שמחה גם כשמביאים משהו שהילדים שלי אוהבים, כי זה כיף לי מאוד לראות אותם שמחים ונהנים.
אני אישית פחות מרגישה שאני צריכה מתנות, ולראות את הילדים שלי מאושרים ומקבלים יחס ממישהו אחר שווה לי תחושת אושר ....

יוקלילי

New member
מתנות כאמור זה אישי....

הבעיה עם מתוקים, למי שאוהב, הוא לא העניין של לתת הלאה לאחרים, אלא הצורך בלהתאפק ;)

carlimi

New member
אם ככה אז אין בעיה

אני מכירה אותה שנים רבות, והיא לא מחובבי המתוק (והאוכל בכלל) כך שאני חושבת שלא תהיה בעיה להתאפק ...חחח
בסוף מצאתי באתר של זר מתוק, סלסלות מתנה ליולדת ונראה לי כי אלך על זה, כי זה גם יפה, גם מתוק, וגם שימושי

Et tu Brute

New member
goes without saying

רצוי להתאים את המתנה למקבל.
כשיש דיונים בנושא הזה אני תמיד נזכרת בפרק של הסמספסונים שבו הומר נותן למארג' מתנת יומולדת כדור באולינג ומתוך הנחה שהיא בלאו הכי תיתן לו את זה הוא כבר מראש חורט עליו את השם שלו
.

זה אכן כואב, פספסנו חתונה של זוג חברים מאוד קרוב

לא יכולנו לנסוע לחתונה וזה מאוד ביאס. כמובן ששלחנו מתנה ואיחולים אבל עדיין...לא אותו הדבר.
&nbsp
מניחה שזה חלק מהבחירה שלנו לעבור לגור בחו"ל ובאיזשהו מקום השלמתי עם החלק הזה גם...

&nbsp
אני גם יודעת שלצד השני-המשפחה והחברים בארץ זה לא קל ועם זה יותר קשה לי. רואה איך קשה לאמא שלי להיות מרחוק כשאנחנו עוברים פה כל כך הרבה.

למעלה