פעם ראשונה אימון משולב ריצה-שחיה

פעם ראשונה אימון משולב ריצה-שחיה

הצטרפתי הבוקר לשני שחיינים רציניים, שהסכימו לשחות בקצב קל, נפגשנו בחוף לאימון משולב של שחיה וריצה: שחיה מהחוף עד המצוף וחזרה (הם נאטורל, אני עם סנפירים)- צ"ל 600 מ' אבל בפועל זיגזגתי המון בהעדר חוש כיוון אז נדמה לי ששחיתי הרבה יותר מזה, יוצאים מהמים, חולצים סנפירים ומשקפת, רצים יחפים על החול כ-1600 מ', חוזרים למים וכן הלאה- 4 פעמים סה"כ בקצב נוח בתור התחלה. כיף ענק!!!
מבחינתי זו היתה בדיקת ההרגשה של ריצה אחרי שחיה ולהיפך- האמת היא שזה ממש תענוג, לפחות בקצב הנוח בו בוצע האימון. אם ייערך אקוואתלון בקרוב- אשקול השתתפות, הכנה לטריאתלון בעתיד... על האושר הגדול העיבה מתקפה בלתי צפויה של ברך שמאל (יש לה עבר של פיקה סוררת, שנרגעה יחסית בשנה האחרונה), שלפתע, כשעה וחצי אחרי סיום האימון, התחילה לכאוב מאוד עד כדי חוסר יכולת לעלות מדרגות כשרגל שמאל מובילה. בדרך למשרד עצרתי במסעדה שבקומה הראשונה בבניין, לקחתי מהם שקית קוביות קרח וקצת הרגעתי את הברך. מה זה צריך להיות??????????

תודה אבל באמת לא היה קשה

רק מתברר שאסור, ממש אסור, לפחות במקרה שלי, לרוץ יחפים על החול... חוצמזה נדמה לי שזו רק ההתחלה של ההתחלה של ההתחלה של הגשמת פנטזיית האיירונמן, פעם כשנהיה גדולים...

dl5248

New member
זה המון, 6 ק"מ ריצה ו 2 וחצי שחיה , סנפירים ?

יש דברים כאלו ? חשבתי שרק צוללים משתמשים בזה

זה לא ממש המון...

כבר לקחו אותי כמה פעמים לאימוני שחיה בבריכה של 4.5 ק"מ ושרדתי אותם בכבוד, כך ש-2.5 ק"מ זה לא מרחק מעיק, גם בים עם זרמים (ובגלל הזרמים אני משוכנעת ששחיתי הרבה יותר כי היו המון אלכסונים ותיקוני כיוון בגלל סחף...). בתור "רצה רחוק", ריצת 6 ק"מ גם היא לא מזיזה לי שום דבר כשנעשית בקצב נוח. השילוב והמעברים בין שחיה לריצה וחוזר חלילה הוא שייצר משהו מעניין ומהנה, רק חבל ששילמתי על זה בכאבים בברך (כרגע זה מרגיש כמו פיקה כועסת מאוד, מקווה שתירגע מהר). הסנפירים (אולי הם בכלל אשמים, ולא הריצה על החול ברגליים יחפות ללא הנעל המתקנת והמידרסים) נועדו היום להוסיף מהירות לשחיה כדי שאוכל לעמוד או להתקרב לקצב השחיה של השחיינים האמיתיים (קצב קל שלהם, קצב נוח שלי). להם לא היו סנפירי יבשה...

susieada

New member
שחייה נהדרת! והנה אתגר מיוחד בשחייה ../images/Emo70.gif

בסוף ספטמבר הקרוב: 3 ימים ב 3 ימים! יום הראשון - 10 קמ' בכנרת יום השני - 10 קמ' בים התיכון יום השלישי - 10 קמ' בים סוף! ואז... מרתון לפטרה כקינוח! ניתן לעשות רק יום אחד.
. אתגר מענין! הנה הלינק: http://www.endure.co.il/?categoryId=15057&itemId=78599 אהיה בחופש באוסטרליה. אחרת הייתי משתתפת ביום אחד! סוזי

בחנתי את המרתון בפטרה

כבר לפני זמן מה, אבל מי רוצה לרוץ מרתון בפטרה בספטמבר? היו צריכים לעשות את זה בנובמבר-דצמבר אבל אין ספק נראה מאתגר ובהחלט שונה...

susieada

New member
מזג אויר מול מרחק! ../images/Emo178.gif

הלוואי שהמזג אויר היה זה שעוצר אותי! המרחק של מרתון נראה לי, תמיד, כדבר הזוי! כל הכבוד לכל אלה שמצליחים להתאמן ולהגיע למרחק הזה, ובמיוחד אנשי ונשות הברזל שלנו!
סוזי

אכן כן

ואני מזוכיסטית אבל גם לי יש גבולות מזג אויר חם מידי לא מסוגלת לסבול (וגם לא קרררר מידי) בכל מקרה מעדיפה מרתונים אירופיים או את NYC (כמובן תמיד בעדיפות ראשונה למרות שחויתי רק פעם אחת).

susieada

New member
תמשיכי להיות חזקה! ../images/Emo140.gif

זה מדהים להשתתף בתחרויות בחו"ל - האירגון, האווירה, ההתקהלות ועידוד של המקומיים מחחמים את הלב ואת הרגליים!! פשוט כייף! זה אדיר לחשוב על 10.000 אנשים רצים ביחד! חוויה! תהני כבל מרתון שתבחרי! סוזי

למעלה