פעם ראשונה בחיים שלי, פאגאניות במיטבה [אבל בלי סקס ועם הרבה בשר "על האש"]

אבח"י

Well-known member
הנכד שלי בן שלוש בשבת, ביום רביעי, כלומר אתמול, היה בן 3 לפי התאריך העברי. נו מה צריך יותר מאשר טקס הילולה בחצרו של איזה באבא בנתיבות [ מזל שלא נסענו למירון, המשפחה הגדולה ונקבת האלפא השולטת בה אמרו: נייט, מזל]
אני מעלה תמונה של החמוד - לפני אחרי.
ושוב מזכיר: אבי הילד מפרסם את תמונותיו בכל רשת חברתית אפשרית, הילד הוא דוגמן הבית של העסק של האבא, אז אני מרגיש חופשי לפרסם, מה גם שהם לא אוסרים.

קבצים מצורפים

• IMG_0448.JPG
    IMG_0448.JPG
    KB 286.6 · צפיות: 7
  • IMG_0478.JPG
    IMG_0478.JPG
    KB 175.4 · צפיות: 7

סופהו 1

Well-known member
קולולולולולו
מזל טוב לחמוד בן השלוש.

אולי צריך לשמוח שיש אנשים הבוחרים לקחת חלק בטקסים כאלו ומהווים מקור פרנסה לאחרים.

קלייטון.ש

Well-known member
אני רואה שאתה רוצה לפתוח דיון על פרסום תמונות ילדים באינטרנט.
אני מת לפרסם את התמונות של הנכדות. והבנות, במיוחד של הבת הגדולה שלי.
אני גאה ביופי שלה כאילו היא קיבלה את זה ממני ולא מאמא שלה.
התאומות דומות לה כמו שלוש טיפות מים. בול, בלי שום קלקול מהאבא, וטוב שכך כי בתחום היופי באמת אין לו מה לתרום.
לא שברור לי מה כן יש לו לתרום, באיזה תחום שהוא, אבל אני לא מתערב לילדה בשיקולים שלה.
לדעתי לפחות שתיקח מישהו בליגה שלה מבחינה חיצונית. אבל בסדר. לא התערבתי. רק אמרתי פעם אחת. הלאה.
בכל אופן היא אוסרת לפרסם תמונות שלה. יש לה זאתי בוקים מפה ועד הודעה חדשה ולא חסר תמונות מקצועיות, ככה שפעם חשבו על זה, אבל לא.
אז מילא היא, אבל אוסרים לפרסם גם את תמונות התאומות. ואלה יפות אפילו יותר ממנה, גם אם אפשר היה לחשוב שזה לא אפשרי.
יפות ומתוקות. ילדה בת 3 אחת יכולה להיות מקסימה, כשהיא רוצה, ושתי בנות 3 זהות כשהן רוצות הן מקסימות לא פי שתיים אלא פי עשרים.
אז יש סרטונים שנמס הלב, ואתה רוצה לשתף את העולם בשמחתך וגאוותך - ואסור.
חשבתי להגיש בקשה לבית המשפט למשפחה, שיורו להורים לאפשר לסבא לפרסם את תמונות הנכדות.
אני רק חושש שהם יגישו תביעה נגדית למנות את הראשונה לאפוטרופסית של הסבא כמו שהיא רוצה, כי הוא לא מסוגל לנהל את ענייניו, ואם יגישו כנראה ינצחו.

אז כיף לסבא שיכול לפרסם את תמונות הנכד. אני מקנא.

סופהו 1

Well-known member
הדיון בנושא כבר התנהל פה, לכן אבח"י טורח לציין שיש אישור :)

למרות שהתמונות של נכדי איכותיות, מקצועיות (לצלמות יש עין מעולה וגם תעודות מקצועיות) וכמובן שהם הכי בעולם, ההורים אינם מעלים תמונות פנים וגם אני לא.
אין לי שום בעיה עם האיסור וגם לא הרגשת קנאה.

אגב, לפני חשיפה של הילדים/הנכדים, מדוע לא העלית תמונה שלך? (או לפחות תמונה עדכנית יותר:p)

אבח"י

Well-known member
הדיון בנושא כבר התנהל פה, לכן אבח"י טורח לציין שיש אישור :)

למרות שהתמונות של נכדי איכותיות, מקצועיות (לצלמות יש עין מעולה וגם תעודות מקצועיות) וכמובן שהם הכי בעולם, ההורים אינם מעלים תמונות פנים וגם אני לא.
אין לי שום בעיה עם האיסור וגם לא הרגשת קנאה.

אגב, לפני חשיפה של הילדים/הנכדים, מדוע לא העלית תמונה שלך? (או לפחות תמונה עדכנית יותר:p)

סופהו 1

Well-known member
לאאאאאאאאאאאא !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D

הבנת השרשור: הגבתי לקלייטון.

קלייטון.ש

Well-known member
מדוע לא העלית תמונה שלך?
אני לא יפה מספיק כדי להצדיק פרסום תמונות שלי.
בסוגיה הזו של החיצוניות שלי אשתי אומרת "אתה בסדר", בטון הידוע שלה שמוסר שזה נושא שעדיף לך לא לפתח אותו, כי אם תפתח אתה תצטער בסוף.
הראשונה שייכת כנראה גם היא לזן הנשים היפות שבוחרות בני זוג לא לפי המראה שלהם.
ואז את רואה אשה יפה מסתובבת עם גבר שהוא, איך להגיד, "בסדר". וכולם שואלים איך זה יכול להיות.
זוכר שכשהיינו עוד בצבא ורק התחלנו, ואני עוד לא ידעתי את זה, עוצר אותי איזה קצין ואומר לי "מה יש לך שאין לי?"
לא הבנתי מה הוא רוצה. הוא ושאר המעירים מהסוג שלו. לקח לי זמן לתפוס שהם מתכוונים לקשר שלי עם המד"סית היפה והמחוזרת.
האמת גם אני לא ידעתי מה היה לי שלא היה לו. זה מוזר לי עד היום.

סופהו 1

Well-known member
בסוגיה הזו של החיצוניות שלי אשתי אומרת "אתה בסדר", בטון הידוע שלה שמוסר שזה נושא שעדיף לך לא לפתח אותו, כי אם תפתח אתה תצטער בסוף.
ואז את רואה אשה יפה מסתובבת עם גבר שהוא, איך להגיד, "בסדר". וכולם שואלים איך זה יכול להיות.
זוכר שכשהיינו עוד בצבא ורק התחלנו, ואני עוד לא ידעתי את זה, עוצר אותי איזה קצין ואומר לי "מה יש לך שאין לי?"
לא הבנתי מה הוא רוצה. הוא ושאר המעירים מהסוג שלו. לקח לי זמן לתפוס שהם מתכוונים לקשר שלי עם המד"סית היפה והמחוזרת.
הצחקתני.
ממתי היופי מהווה תנאי לפרסום תמונות? (הוא לא, בדיוק כמו שיופי אינו תנאי ראשון אצל כולם לבחירת בני זוג)

נ

נווהשאנן

Guest
מכיר את השיר 'מה הוא עושה לה מה הוא עושה' של הגשש\התרנגולים

נ

נווהשאנן

Guest
התאומות דומות לה כמו שלוש טיפות מים. בול, בלי שום קלקול מהאבא, וטוב שכך כי בתחום היופי באמת אין לו מה לתרום.
לא שברור לי מה כן יש לו לתרום, באיזה תחום שהוא, אבל אני לא מתערב לילדה בשיקולים שלה.
לדעתי לפחות שתיקח מישהו בליגה שלה מבחינה חיצונית. אבל בסדר. לא התערבתי. רק אמרתי פעם אחת. הלאה.
בכל אופן היא אוסרת לפרסם תמונות שלה. יש לה זאתי בוקים מפה ועד הודעה חדשה ולא חסר תמונות מקצועיות, ככה שפעם חשבו על זה, אבל לא.
אז מילא היא, אבל אוסרים לפרסם גם את תמונות התאומות. ואלה יפות אפילו יותר ממנה, גם אם אפשר היה לחשוב שזה לא אפשרי.
יפות ומתוקות. ילדה בת 3 אחת יכולה להיות מקסימה, כשהיא רוצה, ושתי בנות 3 זהות כשהן רוצות הן מקסימות לא פי שתיים אלא פי עשרים.
חשבתי להגיש בקשה לבית המשפט למשפחה, שיורו להורים לאפשר לסבא לפרסם את תמונות הנכדות.
אני רק חושש שהם יגישו תביעה נגדית למנות את הראשונה לאפוטרופסית של הסבא כמו שהיא רוצה, כי הוא לא מסוגל לנהל את ענייניו, ואם יגישו כנראה ינצחו.

בדרך כלל אף אחד לא עושה סיפור משיתוף ברדיוס קטן כלומר סטורי בוואצאפ או פייסבוק לחברים בלבד

אבח"י

Well-known member

לא.
פשוט לפני כמה שנים העזתי לפרסם וננזפתי .
מאז אני מקפיד לכתוב את זה.
אגב, בת זוגי לא מרשה לפרסם אף תמונה שלה באף רשת חברתית. אם אני רוצה להפיץ צתמונה שלה בווטסאפ המשפחתי אני חייב לקבל אישור מראש :) והיא אשה יפת תואר בת זוגי.

נ

נווהשאנן

Guest
לא.
פשוט לפני כמה שנים העזתי לפרסם וננזפתי .
מאז אני מקפיד לכתוב את זה.
אגב, בת זוגי לא מרשה לפרסם אף תמונה שלה באף רשת חברתית. אם אני רוצה להפיץ צתמונה שלה בווטסאפ המשפחתי אני חייב לקבל אישור מראש :) והיא אשה יפת תואר בת זוגי.
בת זוגי???

למעלה