פעם ראשונה בחיי

פעם ראשונה בחיי

שאני מרגישה שטעיתי. זה לא טעיתי כמו שזה בחור עם בעיות רגשיות מאוד קשות..... לא אוהב להתנשק...לא אוהב לגעת בבחורה.... רוצה להזדיין. ואני....מתגעגעת אליו לפעמים....ולא לא לא אני לא בחורה שאוהבת בחורים רעים או דפוקים. לכן הוא עף. תם ונשלם. ספורטי... מחפשת שידוך.

באמת טעות ץץץאיך אפשר לא להתנשק ? ? ? ?

להתנשק ולגעת זה הכי כיייף יש שריטות שצריך לעלות עליהן על ההתחלה ...עם מסתבכים עם דברים פשוטים... כשזה מגיע למורכבים זה אבוד...

אישון36

New member
ספורטי נתקלה ב...

בחור שמעוניין בה כחור ? שחקן גולף או הומו ? אישון. שקחן גולף (בפוטנציה).

ואז הוא שוב מתקשר

יחסית לשחקן גולף הוא ממש ממש עקשן. זה לא משנה... אני לא רוצה אותו, ירד לי ממנו אתמול בלילה בצורה כזאתי שאני לא יכולה לחשוב על זהש יגע בי. ספורטי.. שעווה מבוזבזת!!!

אישון36

New member
ויחסית להומו ?

שרואה בך חור בלבד - וכל השאר איכסה ? אישון. איכסון.

../images/Emo13.gif

זה בסדר ספורטי גם ככה לסבית. חחחח האמת אישון.....זה שוב אותו הגעגוע....ששורף בתוכי. אבל הוא כבר לא שלי ממזמן...של אחרת בת מזל שכמותה. אולי אף פעם לא היה שלי. שאלו אותי בראיון....על הקשרים שלי עם בחורים.....חייכתי....האם היית משנה משהו האם את מתחרטת.... סיון - ספורטאית. ואז באה הפעם הראשונה שהשלמתי עם זה באופן מלא לחלוטין....... אני לא מצטערת לרגע אחד אני הלכתי עם מה שהייתי צריכה ללכת איתו. זה הוא שצריך להצטער. או שלא. ספורטי.....תמיד יצאה עם הומואים.

אישון36

New member
האם מערכת השרירים המפוארת

גורמת להם לחשוב שלא מסתתרת אישה עדינה מהצד השני ? שלחי אותם אלי ואני אספר להם שאת אפילו מעט נשית מידי. אישון. גבר ....גבר....

bioc1

New member
היה לי ההפך...אוהב לגעת/ לחבק/לנשק (בלי לשון)

אבל לא רוצה להזדיין. כמובן שזה לא החזיק מעמד ושלחתי אותו לדרכו...

הנתן

New member
../images/Emo12.gif

איך שהתדרדרת...

למעלה