פעם ראשונה בים המלח..

newand

New member
פעם ראשונה בים המלח.. ../images/Emo53.gif

הי, נרשמתי דרך האגודה לים המלח לשבועיים באחת הקבוצות של ספטמבר. אמרו לי שיסדרו לי שותף בחדר. שאלתי בטלפון איך אפשר לקבל הסבר מה עושים שם, אמרו לי לפנות לרופא. שאלתי את הרופא והוא אמר לי ששם כבר יסבירו לי. הייתי רוצה קצת הדרכה או הסבר מה אני אמור לעשות שם.. האם יש שם איזה מדריך מטעם האגודה שמחכה לקבוצות? איך אני מוצא את שאר הקבוצה? (צריך לחבור אליהם בכלל?) לפי אתר האגודה, הבנתי שצריך להשתזף במקום שנקרא "סולאריום" (אגב, באתר של האגודה כתוב בעירום מלא - למה אי אפשר לבוא עם בגד ים?). איך אני אמור להגיע לשם? האם זה קרוב למלונות? ולמה לא פשוט משתזפים על החוף? נ.ב הבנתי שהמלון הוא חצי פנסיון אז איפה אוכלים צהרים\ערב בד"כ? תודה מראש!

קוביd1

New member
לא הבנתי מה זה הHELP הזה

האגודה מסדרת שותפים/ות בחדר כדי שלא תיהיה בחדר לבד ותשלם בהתאם לאיזה מלון אתה מיועד להגיע אפשר להשתזף איפה שבא לך אתה יכול להשתזף בבריכה במלון ,בחוף הים,בסולריום המרכזי ,באם הוא פתוח עכשיו ,בסולריום על הגגות בבתי המלון השיזוף בעירום מיועד למי שיש נגעים במקומות מוצנעים אתה יכול להשתזף בסולריום בבגד ים או אפילו בחליפה ופפיון ,אף אחד לא יגיד לך כלום מהמלונות הקרובים לסולריום יש הסעות עם הבימבה של בתי המלון ברגע שתגיע תפגוש את חברי האגודה ותקבל מהם עצות מפה ועד הודעה חדשה תשתזף בהתאם בשכל שלא תישרף יש מספיק שמש לכולם הרה בריאות קובי

newand

New member
מתי צריך להגיע?

מתי צריך להגיע למלון (באיזה שעה?) איך פוגשים את חברי האגודה? יש טלפון? מקום מפגש? אני במלון "צל הרים".

מתי להגיע

קבלת חדרים בדרך כלל בסביבות 14 ומעלה.תגיע מוקדם ותתחיל להשתזף ואח"כ תחזור לקבל את החדר.אין מקום מפגש אולם בסולריום תכיר עמיתים שידריכו אותך.הבא עימך החומרים המומלצים והעיקר-העבר המוח למצב "OFF" ותתחיל להרפא.

newand

New member
הגעה לסולריום\חוף לפני המלון

אני מתכנן להגיע בתחבורה ציבורית. אוטובוס לערד ומשם מונית\אוטובוס (מגיע מכיוון ת"א). לאן לקחת את המונית מערד? לבקש מהנהג שיקח אותי לסולריום? או סתם לאיזה חוף? תודה.

קוביd1

New member
הגעה לים המלח

יש אטובוס שמגיע מתל אביב ישר לים המלח בשביל מה לך את כל הבלאגן להגיע לערד ומשם במונית יש גם מוניות שעושות איסוף בתל אביב מהבתים יותר נח ,עוד כמה שקלים אבל הרבה יותר טוב לא יודע את הסלולרי של נהג המונית משהו יכנס ויעזור לך ,מקסימים תתקשר למלון ולהם יש את הסלולרי של נהגי המוניות. קובי

C33

New member
הסעות לים המלח

יש בידי מס' טלפונים, צור קשר עם נהג וקבע מועד ומקום איסוף ליד ביתך, כמו כן עליך לדווח לנהג לאיזה מלון אתה רוצה להגיע, ההגעה ישירות למלון . אמורי- 052-2582605 פיני- 0522518129 שמעון- 050-5764440 אני מקווה שאת הבעיה הזו פתרנו
. לגבי השהייה שם, אולי כדאי לך לברר מי השותף שסידרו לך, וצור איתו קשר, הרבה יותר נחמד לדעת מי שותפך, ואולי גם תוכלו לקבוע לנסוע ביחד, או לפחות להיפגש שם בהגעה

למעלה