פעם ראשונה בים המלח ..

סטל29

New member
פעם ראשונה בים המלח ..

אני נוסעת לים המלח ב19 בספטמבר שזה בעצם יוצא יום ראשון הבא .למלון גנים .. וזאת הפעם הראשונה שלי דרך האגודה ובכלל בים המלח. קצת מלחיץ העיניין שאני נוסעת לבד , ועוד לשבועיים . לא ידעתי שאפשרי למצוא דרך הפורום שותפים לחדר אז צירפו לי מישהי בת 65 לחדר שלי ולא מעשנת כאשר אני כן קצת מבאס אבל לא נורא להבא אני אדע
רציתי לדעת איך המלון .? האם יש חברה צעירים ? בגיליאי 30 ? איך מעבירים את הזמן במהלך היום ? במהלך הערב ? יש איפה ללכת לשתות משהו ? או ברים למניהם ? אשמח לדעת עוד דברים ואופציות לנצל את השבועיים לכמה שיותר חוויות ...

ds213

New member
../images/Emo230.gifאהלן ,ברגע שתגיעי לים המלח הכל יזרום....

shlomias24

New member
אני משתעמם נורא בים המלח בעיקר בערבים

חיי הלילה בים המלח משעממים נורא. יש אולי 2 פאבים נורמלים שפעילים רק בחמישי שישי. רוב האוכלוסיה היא מבוגרת ויש מעט אנשים בגילנו. המלצה להכין הרבה סרטים וספרים לפני שיורדים

היי

ביום משתפזים בערב נחים כי אחרי 6-8 שעות בשמש תרצי לישון לשתות- לפני שנה היה את הנירקה בר אני מקווה שהוא עדיין קיים שיזוף נעים:)

סטל29

New member
מעולה !!! תודה

יש לך מושג אולי לגבי חברה צעירים בגילי אוכל למצוא ?

שלום רב../images/Emo24.gif

את מוזמנת לעיין באתר אגודת הפסוריאזיס הישראלית לקבלת מידע, קישור רצ"ב.

ds213

New member
../images/Emo230.gifאיך הספקת להגיע למחשב??? בטיסה????

b2erez1

New member
כייף לך...דווקא במלון גנים יש

"מועדון לילה" טוב לצעירים לריקודים לתוך הלילה......את הולכת להכיר חברים גברים/נשים מאירופה בעיקר וגם מישראל ...........ולא משעמם בכללללללללללל...אולי קצתתתתתת.... אני הכרתי גרמניות והסוף ידוע.

למעלה