פעם ראשונה, בנות.

פעם ראשונה, בנות.

אתן בתולות, כבר לא בנות 14. 18-19-20 עם מי לעשות את זה פעם ראשונה ולמה? בנים, גם אתם מוזמנים לענות.

קווטר

New member
עם אהבה אמיתית

וזה לא קשור לאם בתולים או לא! מה שהולך היום זה שוק בשר של ממש, בחורה יוצאת עם מישהו ובפגישה השני הם כבר במיטה (כי הבחור מנצל את העובדה שיש לו זיון מזדמן)

ebony

New member
איפה היית לפני שנה.....

חבל שלפני שנה אף אחד לא אמר לי את זה.....

מעולם לא הבנתי את הגישה הזו

שהפעם הראשונה צריכה להיות מאהבה. למה? מה הקטע הזה עם "הפעם הראשונה"? שתהיה מתי שתהיה, אם מאהבה נחמד, אם מרגשות קטנים ונחמדים שלא נמצאים תחת השם המפוצץ אהבה - גם אחלה, ואם סתם מחרמנות - גם אחלה. כל עוד זה לא מתוך הרגשה לחץ והשפלה, כל עוד הבחור/ה יודעים שזה מה שבא להם באותו רגע - אז מה זה משנה אהבה או לא אהבה? אם לא הפעם הראשונה, תהיה אהבה מתישהו בפעמים אחריה. אני מאוד בעד סקס מאהבה, שלא תבינו לא נכון - אבל למה דווקא הפעם הראשונה הזו קיבלה כזה נופך מלכותי, שצריך לחכות בשבילה יובלות, ולבטל יצרים מיניים (שקיימים!), רק כדי לחכות שתהיה אהבה בסביבה? שהפעם הראשונה תהיה פעם ראשונה, בכל צורה שלא תהיה. גם השנייה. והשלישית, והרביעית, ואלה שאחריהן. מה שיהיה מאהבה, סבבה. מה שלא - אז לא. אפשר ליהנות, מאוד, גם מאלה וגם מאלה.

קווטר

New member
לא רק פעם ראשונה

אלא בכל שאר הפעמים! ואיפה היתי לפני שנה? היתי מאוהב במישהי שאמרו לי שגם היא בי ומסתבר ששיקרו לי ועבדו עלי. היום אני מאוהב במישהי אחרת רק שאני ביישן ולא מצליח להגיד לה את זה.

wwICEww

New member
עם מי?

עם אתה יוצא עם אחת יפה שמושכת אותך אז למה לא? גם אם זה בלי מחוייבות לעתיד
צריך לקחת את החיים בקלות, אף אחד לא יוצא מהם חיי
אגב, אני חדש, רועי מהמרכז עוד מעט בן 18 מתנדב בשירותי כבאות חילוץ והצלה וכמובן שאין לי שמץ של מושג מה אתן רוצות, למרות שאני מנסה להבין, ולגרום לבת להרגיש הכי סבבה שבעולם שהיא איתי
אז אמממ תאחלו לי ברוך הבא? עכשיו אני פשוט ממהר אז נעביר הודעות בהמשך

גם את זה אני לא מבינה

למה סקס תמיד חייב להיות מאהבה, ולא יכול להיות סתם בשביל הכיף. אבל, כמובן שזכותך להגדיר את זה לעצמך ככה. אגב, מה אתה עושה כשאין אהבה? מתנזר לתקופת זמן בלתי מוגבלת?

night mistress

New member
לחכות לרגע שירגיש נכון..

לא מחייב אהבה למרות שלהמתין לאותו אחד שיהמם אותך זה נפלא.. אני המתנתי,20 ומשהו שנה (פששש...נשמע הרבה), ולא, לא בגלל שחונכתי ככה, אלא דווקא בגלל שאני באה מבית מאוד ליברלי ואיכשהו רק אני סיגלתי לי תפיסה שמרנית.. אז חיכיתי לרגש, והתאהבתי מעל הראש.. וזה היה מדהים...

wwICEww

New member
זה נכון פחות או יותר....

הפעם הראשונה שלי היא שהייתי באילת, במקרה פגשתי שם ידידה שלי והיינו בסבבה הסתובבנו כל היום נהנו והיינו מרוכזים רק בעצמנו ירדנו לים וסיימנו את הערב במקלחת בחדר זה הכל תלוי אם יש את "הרגע"

למעלה