פעם ראשונה בפורום, אני מוציאה הכל

מסתכלת

New member
פעם ראשונה בפורום, אני מוציאה הכל

אז שלום לכולם, אני רוצה לחלוק איתכם את הסיפור שלי,ברשותכם.אני רק אומר שהוא די ארוך, ואני אבין אם יפסחו עליו:) הכל התחיל לפני חודשיים, התחלתי לדבר עם ליאור (שם בדוי:) ממש כאן בתפוז במסרים, הכרתי אותו עוד לפני עוד הרבה לפני כשהוא הופיע במועדון שעבדתי בו,לליאור יש חברה כבר שנתיים לערך, (שגם היא משתתפת בלהקה שלו, כמה מפתיע?!),ואף על פי העובדה הזו, דיברנו הרבה על הכל כולל הכל, ואף דברים שהוא, במצבו התפוס לא אמור להגיד ואני לאט לאט התאהבתי בו,הרבה זמן בילינו בכתיבת מסרים, טלפונים, אייסיקיו ומה שלא יהיה, יום הגיע, ונפגשנו אני וליאור ועוד שני חברים כשכולנו מכירים את כולנו עוד מימים עברו :)) היה מתח די רציני בינינו אני אציין, ולמרות זאת לא עשינו שום דבר פזיז שניתן להתחרט עליו ע"י מבט אחד בעיניה של חברתו של ליאור, כמה שבועות אחר כך, ליאור החליט פתאום לנסות לסדר לי חבר טוב שלו (לצורך העניין נקרא לו, אמממ ערן:) ואני וערן דיברנו רק בטלפון במשך שבועיים לערך, בלי להיפגש, כי פשוט מאוד לא הייתי מעוניינת, ביום חמישי האחרון כשאני עדיין נמצאת במסגרת שיחות טלפוניות עם ערן שלא ממש עניין אותי נסענו אני וחברה שלי, למקום שבו הופיעה הלהקה של ליאור שם פגשתי את אותו אחד שחיפשתי הרבה זמן, יותר נכון את האחד שהלב שלי חיפש הרבה זמן,והוא לא אחר מאשר החבר הכי הכי טוב של ליאור, ממש אח בשבילו הם גדלו ביחד והם פשוט סוגדים אחד לשני, אני נורא גימגמתי כשליאור הציג בינינו, הרי ידעתי מי הוא כל הזמן, הייתי רואה אותו בהופעות וכו´, אבל לפגוש אותו פנים מול פנים כשהדבר הנפלא הזה מחייך אליי, היה מעבר למה שציפיתי,בכל אופן, מאחר וגם ערן היה שם, וכל כך לא רציתי אותו, התעלמתי ממנו קלות כהרגלי הלא נאה, וכמובן שביליתי הרבה זמן עם ליאור כמו שאני אוהבת :)) (חברתו לא הייתה) ולא לא קרה כלום, באמת. אחרי שנגמרה ההופעה, נסענו למועדון בו הייתי עובדת, המשכתי להתעלם מערן, וביליתי עוד זמן עם חברים שלי שגם הגיעו למסיבה... מכאן לשם, התיישבנו על הספה אני ליאור ואותו אחד
וליאור נעלם לאנשהוא, נשארנו שנינו, אני יושבת על הספה, והוא יושב על הריצפה, ליד הרגליים שלי, והוא ביקש שאני אעבור עם הציפורניים על הגב שלו :) בשמחה נעניתי, וככה ישבנו שם, אני משחקת בשיער שלו, בתלתלים הארוכים, זה ממכר אני יכולה להישבע, עוברת לאט לאט עם הציפורניים שלי על הגב שלו, ועם כל פעם שאני מעבירה בו צמרמורת או יורדת אל הגב התחתון אני מרגישה את היד שלו מלטפת את הרגל שלי, ואני לא מאמינה שזה קורה, זה מרגיש כל כך נעים כל כך נכון, מסוג המצבים שהייתי בוחרת להישאר בהם לנצח ללא להסס... כמה דקות אחר כך כשהוא עדיין מתפנק על הציפורניים שלי, ליאור החליט שהם עולים למיקרופון הפתוח במועדון, והוא פשוט לא הסכים לזוז מהידיים שלי, אז אחרי שהם עלו להופיע אנחנו נשארנו לשבת על הספות, עכשיו אני מעבירה את הציפורניים על הכתפיים והצוואר שלו, והוא משעין את הראש על האצבעות שלי, ואני מרגישה את השפתיים שלו נוגעות בהן,אני ממשיכה,והלשון שלו גם מוצאת את דרכה לאצבעות שלי, עכשיו אני אעצור רק כדי להזכיר לכם ששום דבר לא תוכנן מראש לא מכוונות תחילה, למרות שזה לא נשמע ככה זה היה תמים ומתוק להפליא,באמת. החלטנו לצאת החוצה כדי לשבת לבד, מול הספות עברו יותר מדי אנשים, והלכנו לשבת במדרגות,שוב אני מתיישבת למעלה והוא מתחתיי, בין הרגליים שלי, עם הגב אליי,אני מעבירה שוב ציפורניים ברכות, שוב הן נפגשות עם השפתיים שלו, והדפיקות לב שלי מואצות, הוא מרים אליי את הראש אני מתכופפת אליו, ואנחנו מתנשקים וזה כל כך מושלם, וכל כך נכון ועדין, אני מנשקת אותו בעדינות בכל הפנים בצוואר, ובלחי, ועל השפתיים שלו, והוא יושב שם בין הידיים שלי, אני מרגישה איך אני ממיסה אותו, ויודעת שהוא מרגיש אותו דבר, זו ללא ספק הנשיקה הכי מושלמת שלי אי פעם, אני לא מצליחה לתאר את זה כמו שאני רוצה... הזמן עובר מגיע הזמן ללכת, אנחנו נעמדים ופתאום מישהו קורא בשמו כן ליאור, המקום הלא נכון בזמן הלא נכון, למה עכשיו למה? לא רציתי שליאור יראה את זה או יבין מה היה שם, בתמימותי הטיפשית האמנתי שהוא לא יידע, זה עוד לפני שלקחתי בחשבון שהם ממש אחים, טעות ש-ל-י. ליאור מסתכל עלי ועליו, אני מרכינה את הראש, אולי מתוך בושה אולי לא רציתי להסגיר את עצמי אבל אני לא מתביישת כלום, אלא נהפוכו, מאוד גאה במה שחלקנו שנינו על המדרגות ההן, אין לי יותר מדי זמן חברה שלי כבר מחכה באוטו, אני נפרדת לשלום וממשיכה ללכת (על עננים:) סוף הערב ... ---------------------------------------------------------------------- אני מגיעה הבייתה ולמחרת, יושבת על המחשב, ומדברת עם ערן, ערן אומר שההתנהגות שלי דוחה אותו, נבהלתי מעט, כי חששתי שהוא גילה, אבל לא, הוא מסביר שזה נובע מכך שהתעלמתי ממנו כל הערב לא הייתי בסדר, איתך הסליחה, נשאר ידידים ? נדבר מדי פעם ... אחר כך כתבתי לליאור כתבתי לו על ערן, כתבתי שאני מרגישה אשמה, כתבתי שהייתי לא בסדר, (זה לא באמת מה שהרגשתי, כי הייתי עושה את זה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב, אבל קיוויתי שהוא לא יהיה מרושע) תקוותיי נגוזו, התנפצו לרסיסים ... ליאור כותב לי שאני צריכה לחשוב על זה שוב, שבינתיים יש לי רק מה להפסיד, ושבעוד שנים אני אשב לצחוק על זה עם חברות, חה חה חה חה ברור שכשהוא אומר את זה הוא פוסל את הקשר שלי ושל ההוא על הסף, אני תוהה, אם הוא קיבל את הרושם הזה ממנו, והוא רק מנסה לרכך את המכה כדי שאני לא אפגע, או שאולי, הוא מנסה פשוט להרחיק בינינו, שאני אשכח את הכל (המשך לחלום מתוק....) בכל אופן המכתב של ליאור מאוד מעורפל, ממש קודים שלא הצלחתי לפענח, לקינוח הוא כותב לי "אל תתקשרי אליי עם קולות פאפי פייס כדי לקבל הסברים אני עם עינת (החברה) השבוע" שאני אנסה להסביר כמה פוגע לשמוע דבר כזה ממישהו שאהבתי כל כך הרבה זמן ולעיתים אף החשבתי אותו לכל עולמי ?? אני לא אנסה, אני שוב כותבת לו, מסבירה לו שאני מאוד הייתי רוצה לקחת את הקרדיט על מה שקרה שם אבל אני חייבת לחלוק את זה עם (נו אתם יודעים למי אני מתכוונת :)) כתבתי עוד דברים שאני לא זוכרת כדי להסביר שלא רק אני לא בסדר, ואם נפגעת (?) אז אל תניח הכל עליי, אני רק אנושית. הפעם התשובה אכזרית פי שתיים, ליאור כותב שלא מעניין אותו מה קרה שם , הוא לא מחפש אשמים בלה בלה בלה, ואף אחד מהם (מי זה הם ? הוא וערן ?. הוא ואותו מקסים שנישק אותי ? מי זה הם ?) לא יודע מה אני רוצה/מחפשת/מנסה להשיג, ושימו לב, במובן הכי פשוט ונאיבי של המילים הנ"ל ... "אין לנו כוח לזה" אהמ אהמ סליחה,? אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי ? תראה אותך, למען השם יש לך חברה למה אתה כותב לי כל כך הרבה זמן דברים שמישהו במצבך לא יכול להוציא מהפה ? אני יודעת מה אני רוצה מעצמי היטב, אם בולבלתי לרגע זה אך ורק על ידיך אתה רצית שאהיה עם ערן, דחפת אותי לזה, מה הפלא שלא רציתי להיפגש איתו ? מה הפלא שהתעלמתי ממנו ?? אתה, בשום פנים ואופן לא יכול (עד כמה שתרצה) לכתוב את מה שכתבת, אבל אתה יכול להסביר לי במקום להשאיר אותי בערפל... אם זה מה שהוא אמר לך אחרי שהתנשקנו ? הוא הוציא את המילים לבד? או שמא הכנסת לו רעיונות למיניהם לראש שגרמו לו להגיד את זה, אם הוא אמר את זה בכלל?? עכשיו אני עוצרת כדי להסביר לכם איך הבנאדם הזה יכול לנצל את הכל לטובתו, תוך כדי כך שאני בתוך ערפל הוא הרי יודע שאין לי שום דרך ליצור קשר עם החבר שלו, אין לי את הטלפון שלו(לא היה לנו זמן להחליף), אין לו אינטרנט, ואולי ניפגש בשנה הבאה בהופעה נידחת ונאמר שלום ככה אף פעם לא ייצא לנו לשבת לדבר על הכל, אני לא אוכל לברר מה אמרת לו עלי, מה הוא אמר, או אולי הוא הגיע למסקנה שאני לא יודעת מה אני מנסה להשיג לבד....מעט קשה לאמין... אני הפסקתי לדבר עם ליאור, לא מכתבים לא כלום השלום כולו עליך, וחברה שלי התעלתה על עצמה והצליחה להשיג את הטלפון של הבחור (שלי:)) עכשיו השאלה היא, האם להתקשר ? האם להתעלם מהדבר הכי מושלם שקרה לי ולהמשיך הלאה ? האם לדבר עם ליאור ?? מה לעשות ? אם יש לכם רעינות, אם קראתם את כל ההודעה הזו שהשקעתי בה את כל כולי, אז שתפו אותי ...

אקווה

New member
מסתכלת יקרה......../images/Emo24.gif

קראתי, נשאבתי פנימה לסיפור והלב נחמץ ואפילו קצת כעס. על מה? על מי? על ליאור. הצורה בה הוא התנהג היא די לא חברית. הוא רוצה שאת תהיי עם מי שאת רוצה או עם מי שהוא רוצה? מה הקטע הזה? את צריכה לעשות מה שטוב לך ולך בלבד. ואת ילדה גדולה ויכולה לדבר בעצמך ולא צריכה מתווכים. הוא יש לו חברה והכל סבבה לו, והוא גם רוצה לשמור איתך כנראה על יחסים תוחים כאלה כי זה מדליק לו את הנשמה, אבל זה לא פייר כלפייך. גם לך מגיע להיות עם מי שאליו יוצא ליבך. וזה הבחור הזה. אני לא חושבת שיש לליאור זכות לעצור בעדך. אני חושבת שאת בהחלט יכולה ואפילו צריכה והתקשר ולדבר עם הבחו, וגם אם הוא יגיד לך לא לפחות תשמעי את זה ממנו ישירות ולא ממתווך שלא בטוח שבאמת רוצה בטובתך. תחשבי על עצמך עכשיו, ותהיי חזקה!! שיהיה המון בהצלחה!! אני בכל אופן אשמח לשמוע על התפתחויות... מחזיקה לך אצבעות!

מסתכלת

New member
תודה ../images/Emo24.gif

העניין הוא שאני כל כך פוחדת לדבר איתו... אני פוחדת לחצוץ בינו לבין ליאור בין החברות-ארוכת-שנים שלהם, למשל אם ליאור כן שיקר לו לגביי כדי שלא יהיה בינינו כלום, אני לא רוצה להוציא את ליאור שקרן, בכל זאת, למרות הכל, אני יודעת כמה הם קשורים... ובכל זאת אני מרגישה כל כך הרבה מאז הנשיקה וכל מה שליאור כתב אני מרגישה כל כך רע, אני לא מפסיקה לבכות, אני מרגישה חצי בנאדם, כל כך נפגעתי ממנו, ולגבי המקסים שלי, אף פעם לא הרגשתי ככה לגבי בחור אחרי נשיקה אף פעם אף אחד לא נישק אותי ככה, אף פעם לא חוויתי את זה זה היה כל כך מרגש, הרגשתי כמו באיזה סרט רומנטי כשזוג נאהבים נפגשים אחרי הרבה זמן, והיה בזה גם משהו מוזר, הנשיקה הייתה מלאת רגשות כאילו הכרנו עוד לפני, כאילו חלקנו רגשות, כאילו יש שם אהבה... בגלל זה, בדיוק בגלל זה אך ורק בגלל זה אני מבכה על כך שזה בעצם נלקח ממני ... וליאור, לא ישמע ממני יותר, ככה שכולם יצאו מופסדים בגללו, אני נפגעתי ממה שהוא אמר מהעובדה שהוא לא סומך עליי עם החבר הכי טוב שלו למרות כל מה שהוא אמר (או שאולי זו קינאה) נפגעתי מזה שהוא אמר "אין לנו כוח לזה" והחלטתי שאני לא כותבת לו יותר, מגיע לו, ככה שהוא הפסיד אותי, אין לו כל כך עם מי לדבר... הוא יודע שהוא הפסיד חברה טובה, וכמובן יש את החבר שלו, המקסים שלי, שכנראה הוטעה בכוונה.. שכנראה מבולבל, ואולי אפילו מאוכזב ממני, ואולי הוא מרגיש בדיוק כמוני, אבל אני לא יודעת, אי נורא פוחדת ... אקווה, כל אלה ועוד מפריעים לי להתקשר אני לא יודעת מה להגיד כי אני לא יודעת מה ליאור אמר לו כבר , ואני פוחדת שמה שהוא אמר הוא בלתי הפיך, בגלל זה אני מבכה....

תתקשרי אליו- בלי מתווכים../images/Emo140.gif../images/Emo92.gif

סיפור אהבה מקסים מקווה שגם הוא אוהב אותך ומאחלת לך happy end מכל ה
אל תתייחסי יותר מדי למילים של"ליאור" ו"ערן" יכול להיות שאלו מילים שנובעים מאינטרסים אישיים שלהם. בדקי הכל לבד
.

מסתכלת

New member
רב תודות..../images/Emo51.gif

על התמיכה הנגלית, וההבנה שלא חשבתי שאני אמצא כאן :)) אני מקווה שהכל יסתדר לטובה.. בלי שאף אחד ייפגע, המילים של ליאור ייבדקו בהחלט, אבל ערן ? לא ממש יוצא לנו לדבר, ומה שהוא כבר לא הכי מפריע לי ... ושוב, תודה

lost in dreams

New member
מסתכלת יקירתי...

גם אני חושבת שאת צריכה להתקשר... אל תדברו על ליאור וערן וכל זה... תבנו קשר בין שניכם... אתם באמת לא צריכים מתווכים, כמו שאישה אורחת אמרה... אני חושבת שאם הוא הרגיש את מה שאת הרגשת אז הקשר הזה יכול באמת להצליח ולפרוח... ואני יכולה רק לאחל לכם המון בהצלחה... רק תדעי לך שאם לא תתקשרי את תתחרטי על זה אח"כ כל חייך... תעדכני אותנו לגבי מה החלטת לעשות ומה קרה בסוף... ואני פה ובאי.סי אם את רוצה לדבר...

מסתכלת

New member
תראי ...

אני מנסה לבנות את הקשר הזה, אך כל הסיבות שמקשות עליי צוינו בתגובה שלי לאקווה ... ותודה על ההבנה, אני מקווה שאצליח, ואם ארצה לדבר אני אפנה אלייך בשימחה ...

ה מוזה

New member
מתמטיקה פשוטה ../images/Emo103.gif

ליאור עם חברה . ערן לא מעניין אותך. נשאר... כן נשארה אותה נשיקה קסומה , אותם זרמים שחלפו שם באותו ערב בינך ובין המקסים שלך
חשבון פשוט - נשארו בתמונה את והוא . וכך זה צריך להיות , עשי הכל בדיסקרטיות , אל תשתפי גורמים נוספים .. צרי עימו קשר .. רק אז תהיה לך תשובה למשוואה עם הנעלם. ברוכה הבאה
ומאחלת לך עוד המוני
ואלפי אלפי פרפרים בבטן

אופה3

New member
למסתכלת יקרה, אני חושבת שאת

פשוט צריכה למצוא את הדרך להתקשר אליו, אם הוא מופיע בלהקה הזאת, הרבה זמן, אולי תוכלי לברר את שמו, ולמצוא ב 144 או את כתובתו, משהו, את חייבת לשמור את הכל, ולהתקשר אליו ולדבר איתו, מה שהיה בינכם היה קסום, ואולי זאת האהבה הגדולה של חייך, תנסי לדבר איתו לראות מה יקרה. בכל אופן בהצלחה. האופה

מסתכלת

New member
וואו

ההודעה שלך מממממש נגעה לי .... לגבי החשבון את כל כך צודקת, והזרמים עדיין לא נותנים לי לישון בלילה ולא מרשים לי למחות את הדמעות מהפנים ... קודם הגעתי להחלטה אני רוצה להתקשר אליו, כלומר אני אתקשר אליו כי למרות הכל מה שחלקתי איתו בא לפני החברות שהייתה לי עם ליאור ואף על פי שאנחנו לא מדברים, החלטתי שאני צריכה לשלוח לליאור עוד מסר, ולו רק כדי לומר לו שאני מתכוונת לדבר עם המקסים שלי
כדי שלא יהיו אי נעימויות, לא לא אני לא חייבת לליאור שומדבר בהחלט, פשוט שאני רוצה שבמקרה שייצא משו יפה ביני לבין המקסים אז אני וליאור לא נהיה במערכת יחסים מגעילה כזו ... שוב אני אגיד שאני מקווה מאוד שליאור לא גרם לנזק בלתי הפיך, כי אם הוא הרס לי את זה , את הדבר הכי מושלם שקרה לי אי פעם, אני אלחם בכל מה שיש לי ויש לי מספיק ... למרות שכרגע אני לא חושבת על זה ... אבל אני מאוד קרובה לקצה, מאוד.. אם הכל יילך לפי התוכניות שלי יהיו מיליוני פרפרים, ומיליוני נשיקות, תודה רבה על הקבלת פנים החמה באמת, מכל ה-

~מעיין~

New member
העצה שלי..

אז קודם כל נתחיל בתשובה ישירה- תתקשרי אליו! וזה מהמון סיבות לפעמים החברה משפיעה עלינו יותר מדי.. ככה גם עם ליאור ואותו בנאדם מקסים שהעברת איתו את כל הערב.. אולי גם הוא איפשהו מחפש אותך עדין ומנסה ליצור קשר ואין לו ממש איך כי ליאור משפיע עליו ואמר לו: "עזוב היא ככה.. וככה" לכי תדעי מה עובר לבנאדם עכשיו בראש וחוצמזה.. שאני בטוחה במיליון אחוז שאפילו שאחרי שליאור אמר לך תרדי ממנו וכו´ את עדין איפהשהו מחכה לשמוע ממנו בדרך זו או אחרת.. נכון או לא? אז במקום לשבור את הראש יותר מדי פשוט תצלצלי.. אחרי הטלפון הזה אני מבטיחה לך שתרגישי כבר הרבה יותר טוב עם עצמך אפילו אם התשובה תהיה שלילית ככה לפחות תדעי מה הוא חושב ולא מה חברים שלו חושבים.. אולי לו אין את האומץ הזה להתקשר? הרי את מכירה את הראש של הבנים.. האגו אצלהם משחק תפקיד ראשי בחיים שלהם.. אז אם התשובה ממנו תהיה חיובית אז רק טוב יכול לצאת ואם לעומת זאת תהיה לא הכי טובה, למרות שקשה לי להאמין את נשמעת אחלה של בנאדם, אז לפחות תדעי מה הוא באמת חושב ולא תחיי בסימן שאלה הזה שמקיף אותך וכל יום תהיה לך שאלה אחרת שאולי או רוצה אותך או לא? אולי ליאור מונע בעדו? את מבינה..? אחרי הטלפון הזה אני מבטיחה לך שכל הערפל הזה שיש לידך יהפוך למשהו ברור יותר.. אבל הכי הכי חשוב.. שתקחי את כל מה שחברי הפורום האלה בתור עצה.. אבל מי שבאמת תקבע.. זאת תהיה את.. לכי לפי הלב שלך.. אם הוא מפנה אותך לזה שכדאי להתקשר אז תעשי את זה ואם את יותר מדי מהססת וחוששת ומעדיפה שלא.. אז עזבי אל תקשי על עצמך.. בקיצור.. תעשי מה שחפץ ליבך ושוב הכל פה בגדר עצה בהצלחה לך ומחכה לשמוע עידכונים בהמון המון
-אני-

מסתכלת

New member
את יודעת משו ??

את כל כך צודקת, הלוואי והיה לי את האומץ הזה, יש עוד חשש שמלווה אותי, למרות הצורה המזוויעה שליאור מתנהג בה אני פוחדת שאם אני אתקשר והוא יגיד לא, אני גם אפסיד את הידידות עם ליאור בסך הכל .... אני מאוד רוצה לטלפן, אבל, אף אחד לא יודע מה בדיוק ליאור אמר עליי, וגם אני ממש לא רוצה להוציא את ליאור שקרן לידו, לא יודעת, אני יותר מדי טובה ?? ההקרבה שווה את זה ? יכול להיות שאני מחמיצה כאן משהו שאף פעם לא היה לי ואף פעם לא יהיה שוב,? אני אולי פשוט פוחדת לקחת את הסיכון ... כי אם זה לא יילך כמו שאני רוצה אני אאבד את הזיכרון והטעם הטוב שנשאר לי אחרי הכל, חוצמזה שעכשיו אני נזכרת במה שליאור כתב במסר, "אין לנו כוח לזה זה הכל" אוקיי, כל השאלות שאני הולכת לשאול עכשיו יכולות להיענות רק על ידו אבל בכל זאת, אתה מדבר בשמך ובשמו ? הוא הגיע למסקנה הזו לבד ? או שמא "עזרת" לו ? אולי הוא אמר לך שהוא מרגיש טוב לגבי כל מה שקרה , ואתה נבהלת אז פשוט השתמשת בכל אמצעי כדי לטייח את מה שיכול להיות ביני ובינו, מי יודע אם שיקרת לו , איזה סיפורים כבר המצאת עליי? יכול להיות שסיפרת שקר כל כך אכזרי שיכול לגרום לו לא לרצות לראות אותי שוב, ואני בחיים לא אקבל את הזדמנות כדי ליישר את העניינים שעיקמת .? ויש את האפשרות הנוראה מכל, מה שאתה אומר זה באמת ובתמים האמת, זה מה שהוא אמר לך, שאין לו כוח לזה, יכול להיות שהייתי לא יותר מנשיקה חד פעמית בשבילו ... והנה שוב מציפים אותי כל הזכרונות, אני יודעת נשיקה חד פעמית מה היא איך היא מרגישה ואיך אני מרגישה אחריה... אבל זו, לא זו, לא יכול להיות שזו הייתה נשיקה חד פעמית, אני לא יודעת מה להגיד, היא הייתה טעונת רגשות אני נשבעת לכם בכל היקר לי שזה הרגיש כאילו יש שם אהבה, פשוט ככה, אני יודעת מה היה שם, או שאולי אני מדמיינת, בן ארצי (לא הזמר האהוב עליי) אמר פעם משהו מאוד נכון "האושר בא ברגעים" זה היה רגע של אושר, רגע שבו נדמה כל החיפושים תמו, כאילו מצאתי משו אמיתי, ואם משו מרגיש כל כך נכון ... איך יכול להיות שזה לא בסדר? ולמה יש לי כל כך הרבה מכשולים בדרך ?? כל כך הרבה סימני שאלה, ואפילו לא סימן קריאה אחד ... תודה לך על הכל מעיין
, אני בהחלט בהחלט יעדכן ....

נפש הים

New member
ואת יודעת משהו?

את האומץ הדרוש, רק את יכולה לאזור. אמרו כבר כולם תתקשרי, אני באותה הדעה. לפחות תדעי היכן את עומדת. נעשה כבר צעד אחד והושג הטלפון. עכשיו זה רק להתמודד עם הפחד מתשובה שלילית שעלולה לבוא. כולנו אומרים לך להתקשר, אבל זו את שתאלצי להתמודד עם הסרוב, אם הוא בכלל יקרה. ובכל זאת- גם אם תקבלי תשובה שלילית, לפחות תדעי ויתרה מזאת, לפחות תדעי שניצחת את הפחד שבך. אנחנו מהלכים כל חיינו עם שאלות ותהיות, ברוב הפעמים בידינו התשובות, או לפחות הדרך להגיע לתשובות. הדרך הזאת פרושה לפנייך, קטפי אותה. התייצבי מול הפחד, בכדי שלא יבוא יום שתביטי אחורה ותחושי שאולי פספסת את אהבת חייך. לגבי ליאור, צר לי אבל ממכתבך ותגובותייך הוא לא נשמע חבר. לשם מה לשמור חברים כאלו במחיצתינו?- בדקי מה גורם לך לרצות אותו כחבר.

אין מה לספר עלייך דברים רעים../images/Emo24.gif

ואם ליאור המציא דברים רעים אז תחשפי את המניעים שלו חשוב לך וחשוב לחברך שהוא גם חברו. תתקשרי לחבר ותגידי לו שהיית רוצה להמשיך להיות איתו בקשר(בלי להזכיר שום דבר שקשור לליאור)ככה תזרקי את הכדור אליו-ואם לו יש מה להגיד אז הוא כבר ידבר.תקשיבי יותר מאשר תדברי
. מכל ה

מסתכלת

New member
תודה מותק ../images/Emo24.gif

באמת תודה על הכל, בעניין ליאור המניעים שלו די חשופים, אם הוא עומד מאחורי כל העניין זו כנראה הקינאה שמניעה אותו, חברה שלי סיפרה לי שכשנגמרה ההופעה והם חיפשו אותנו, אז הוא פשוט היה מתוסכל, היא שאלה אותו "איפה הם ?" והוא ענה "הם היו כל הערב ביחד ועכשיו הם נעלמו," ויש עוד דוגמא, כשיששבנו על הספה והעברתי את הציפורניים שלי על הגב שלו, שיחקתי בשיער שלו וליאור ישב לידי, אמרתי לליאור, "איזה שיער מהמם יש לו ?" ומה הוא עונה ? "שלי יותר ארוך !" יופי, אז אני אתחתן איתך ! תגיד לי מה אתה נורמלי ? או שאתה מתנהג כמו ילד בן 2 על בסיס קבוע ?? ובחזרה לחבר, אני אתקשר, ואזרוק אליו את ה-
, אני חייבת לנסות את זה, תאחלו לי בהצלחה, תחזיקו לי אצבעות, ומה לא ?? אני מודיעה מעכשיו שיכול להיות שלא יהיה לי את האומץ להתמודד מולכם במקרה והוא איבד בי עניין ... אבל היי, הרגישו חופשי לשלוח מסרים
תודה, כל זה באמת היה חשוב לי
מאוד מאוד !

מסתכלת

New member
טוב, לא נורא, הפסדתי

סתאאאאאאאאאאאם אני מותחת אתכם, :) התקשרתי והכל היה כל כך מקסים, הכימיה וכל מה שהרגשתי היה אמיתי, אני הבנאדם הכי מאושר בעולם, הלב שלי שלם,
זכיתי בילד שלי :) איזה כיף להגיד את זה, אחרי כל הדמעות, אחרי כל ההתחבטויות ! אני ניצחתי, אזרתי את האומץ, לא הייתי מצליחה לולא תמכתם בי, אני חייבת לכל אחד ואחד מכם ת-ו-ד-ה ענקית, אני מרגישה שלמה ויש לכם בחלק גדול בזה, תודה על הכל פעם ראשונה אני מצליחה לחייך ולחשוב שהכל יהיה בסדר, אנחנו ניפגש ביום חמישי וכשניפגש, זה יהיה אחד הרגעים היותר מושלמים שלי אי פעם,
LovE iS iN thE aiR
אז שוב תודה, ואני אכן חן יעדכן !!!

למעלה