פעם ראשונה בפורום הזה, מקווה שזהו המקום

פעם ראשונה בפורום הזה, מקווה שזהו המקום

שלום רב, אני מחפשת מאמן לאישה בת 60 באיזור ירושלים (מבשרת ציון) למטרת הרזייה. מדובר באישה גדולת מימדים (שטוענת שלא תוכל לעמוד בפעילות ספורטיבית של קבוצה), שצריכה מסגרת ודרבון לקראת המטרה. התיאור המדוייק יותר למה שאני מבקשת למצוא הוא: תזונאי, אולי תזונאי ספורט, עם כישורי קואצ'ר. מסגרת של דיאטנ/ית של קופת חולים אינה אינטנסיבית דיה ומכן שאינה יעילה במקרה זה. האם תוכלו להמליץ או להפנות אותי לגורמים רלוונטיים? בתודה מראש, הדר

oridoron77

New member
אוקי אני אנסה לעזור

1. מאמן לאישה בת 60 את יכולה לחפש בחדר כושר בעיר\באזור. נסי למצוא שמומלץ, וכזה שגם לאחר היכרות איתו, תהיה לך הרגשה נכונה לגביו. אם חשוב לך שהוא יהיה מדרבן, אז תציגי את זה בפניו בצורה פתוחה. 2. לגבי התזונאי, אני בספק עם יש תזונאי ספורט שהוא גם מאמן אישי לחיים (קואצ'ר), ואם לא את תצטרכי כנראה לפנות ל2 אנשי מקצוע שונים. 3. אין לי למי להפנות אותך, אבל שוב, אני מאמין שאם תחפשי בחדרי כושר באזור, את תמצאי (גם המלצות לתזונאי ספורט). לגבי המאמן אישי לחיים, זה כבר אולי לפורום אחר... בהצלחה אורי

תרשמי...

050-8674608 ותגידי לה שאני המלצתי לך (אז יהיה לה קשה לסרב ולהגיד שהיא עמוסה מידי...שזה נכון)

למעלה