פעם ראשונה בפורום-מכתב לגבר שאוהב

orit29

New member
פעם ראשונה בפורום-מכתב לגבר שאוהב

לגבר היקר הזה חודשים עברו מאז שעבדנו ביחד, מאז שהיינו ביחד, מאז שראיתי אותך לראשונה.ובכל זאת אני לא מסוגלת להוציא אותך מהראש, להשוות אף אחד אחר אליך. בכל פעם שאני מבינה שלאהבה שלי אין תהודה, ושאתה אף פעם לא תרגיש כלפי, ולא רוצה להרגיש כלפי את מה שאני חשה כלפיך, משהו בתוכי נשבר עוד קצת, נעשה עצוב עוד קצת. מהרגע הראשון שהכרנו, במקום העבודה, הייתה ביננו כימיה מדהימה. הסתדרנו בהכל, הסתודדנו על הכל, היינו מעין צמד - אבל רק במסגרת העבודה. לך הייתה האישה שלך, האהובה עליך, וילדיך, ולי לא היה כלום. ולא מייד התאהבתי בך. זה לקח לי זמן, עשרה חודשים, אבל ברגע שזה קרה, הרגשתי נפלא, והייתי מאושרת. לא על עצם המצב, אלא על התחושה שהחזירה לי את החיים אל החיים, את החיוך אל הפנים. לא התביישתי באהבתי. להיפך. הייתה זו אחת התקופות היפות בחיי. מעשה האהבה שלנו היה מעשה האהבה היפה בחיי. ואז השתנה הכל. מקום העבודה שבו עבדנו עמד להיסגר, אשתך ידעה עלינו, ולי לא היה עוד מקום בחייך. עזבתי את העיר לכמה חודשים, הייתי בחו"ל, ולא היה ביננו קשר. לא רציתי להפריע לך. לא רציתי לפגוע בחייך. אבל כמעט שלא היה יום שבו לא חשבתי עליך. אבל עכשיו חזרתי. והתקשרתי אליך, ואתה ענית בחיוך, ובידידות רבה הבעת שמחה להזמנה (העתידית) לבוא לשתות אתי קפה בעיר. אבל בתוכי עוד מכרסמת השאלה - בעצם, מה אני רוצה? שוב אותך, שלעולם לא תהיה שלי ? משהו בי מתקומם על הידיעה הזו, הבלתי נמנעת, ומשהו עוד מבקש אותך אלי. אני

נפש הים

New member
קשר ללא עתיד.

זהו קשר שיכול להיות נוח, נעים וממלא לתקופה והדגש הוא על המילה תקופה. האם זה מה שאת רוצה? לא היית פה תקופה, אולי נותקו קשרים עם חברים. אולי את מתגעגעת למה שהותרת כשהלכת. אולי בעצם הקשר עימו לא מוצה עד תום? כל כך הרבה ´אולי´ ממני. אני בטוחה שאצלך ה´אולי´ משחק תפקיד עצום, על כן, עצתי לך- אל תמהרי להכנס לאי ודאות חוזרת, היא תבלבל אותך אף יותר. קודם מצאי את התשובה לשאלה הכי חשובה ששאלת : ´בעצם מה אני רוצה?´. את מבולבלת, אל תכנסי למערכת יחסים שתבלבל אותך אף יותר. קחי את הזמן להבין- אותך. ואז תדעי מה יהיה טוב לך לתקופה הקרובה.

ה מוזה

New member
תגובת שרשרת.... רבת נפגעים..

קל לפעמים להתעלם מההשלכות של מעשינו .. אומנם את מתמקדת בטוב שחשת , באהבה שמילאה אותך .. צר לי אם אהיה בוטה אבל למעשים שלנו יש השלכות .. עלינו ועל הסובבים אותנו . את אוהבת אותו ? שחררי אותו . אם את באמת ובתמים חפצה את באושרו הניחי לו להיות בחיק אשתו האהובה ילדיו ..ובחיק חייו שבנה במשך שנים . אולי תחווי אושר רגעי זמני חולף.. זה שווה את המחיר .? שאת תשלמי שהוא ישלם שמשפחתו תשלם ... לפעמים מעשה תמים ( מה בסכה את רוצה ... אהבה - כל כך טבעי) .אהבה תגיעה , אהבה נכונה בשבילך .. אך אותו מעשה עלול לגרום לתגובת שרשרת רבת נפגעים ואת יקירתי בתוכם. צר לי אם הייתי בוטה , אני יכולה להבין את הכמיהה שלך לקשר אבל יש לנו אחריות למעשים שלנו .. ולפעמים אחרים משלמים את המחיר על כך. אני מאחלת לך אהבה גדולה מזו שתכבוש את ליבך , אהבה שתגובת השרשרת היחידה בה תהא - אושר , סיפוק וזוגיות מופלאה . ברוכה הבאה

nana29

New member
אמנם החלפתי שם אך....

תודה על הייעוץ. יש הרבה אמת - למעשה זו האמת לאמיתה. רק צריך להתמודד איתה, לא לשחק את הגיבורה המעונה ולהתקדם הלאה. האם יעמוד לי הכח?

mandarine

New member
זה תלוי רק בך

החליטי מה את באמת רוצה - ועשי זאת. רק בך הכח. את בונה את חייך, לא אף אחד אחר. בהצלחה!

למעלה