פעם ראשונה בפורום

youngG

New member
פעם ראשונה בפורום

לאחרונה נתקלתי באתר עם לקים מגניבים בטירוף, במיוחד נדלקתי על הלקים השקופים עם הנצנצנים שאפשר למרוח על כל בסיס שרק בא. מעולם לא נתקלתי בדבר כזה ומרב התלהבות לא עשיתי מחקר קודם וישר רכשתי 5 בקבוקונים וביחד עם עלות המשלוח יצא 260 ש"ח.
הייתי בטוחה שגיליתי את אמריקה!
אלא שאז גיליתי שאפשר למצוא כאלה בארץ ואפילו במחירים שפויים יותר.
אשמח אם תוכלו לכוון אותי היכן אוכל למצוא (אני תושבת ת"א)

MyRun

New member
ברוכה הבאה

לא זול בכלל! להבא תדעי... :)
בארץ אין יותר מדי מבחר לעניין, יש לכל חברה מספר דיי מצומצם של לקים בסגנון הזה- דנה פרסמה פה השבוע 3 לקים של LAKA בסגנון, יש 3-4 לקים מדהימים של רבלון (אין אותם בכל מקום, צריך לחפש קצת), קצת לוואו, קצת לשיק, למייבלין יש עכשיו כמה גליטרים בבקבוק מיני. בכל אופן לא קשה למצוא, אבל אין מבחר גדול וצבעים דיי ספציפיים ושמרניים.

אופציה ב' היא לפנות לאיביי, החברות המומלצות בעניין שאפשר להשיג בפחות מ40 שקל ללק כולל משלוח (יכול להגיע גם ל25 שקל, מחיר המשלוח יורד ככל שקונים יותר לקים) הן OPI, china glaze וcolor club.
ממליצה לך לעשות חיפוש קצת באיביי וקצת באינטרנט בכלל, בעיקר בבלוגים, לכתוב Glitter ואת שם החברה, בטוחה שתמצאי לקים שתאהבי

ברוכה הבאה

אחלה אתר, יש שם דברים ממש יפים!
מה קנית?

כמו שאמרה MyRun מעליי, באמת יש למצוא כל מיני דברים בארץ, אבל באתר ששלחת יש כל מיני דברים מיוחדים ושונים...
תספרי קצת מה הזמנת ונדע איפה לכוון אותך למצוא את הסגנון הזה, בארץ או באינטרנט

וחוץ מזה, ברוכה הבאה, התמקמות נעימה, ותכיני את הארנק!

youngG

New member
ששש, חבר שלי לידי...

זה מה שהזמנתי:
Tangled Web
Fully Loaded
Dark Parades
Dog Day Dream
Holiday Hoopla
עכשיו מן הסתם הייתי מזמינה דברים אחרים, אבל זה כמו ילד בחנות ממתקים שאמא מרשה לו רק אחד

הייתי רוצה לבבות כמו ב-have a heart של OPI (לא בטוחה, חושבת שהתמונה היא של nothin mousi 'bout it)

קודם כל יש לך טעם מעולה! אני חושבת שהרבה מהדברים שהזמנת לא תמצאי בארץ...
אולי אלטרנטיבות כלשהן, אבל הזמנת דברים מאוד ייחודיים!

מחזקת את כל מה שאמרו למטה - יש לקים זולים של טופ ביוטי, אם תרצי אני יכולה לצלם לך את מה שיש לי שתראי, לי כל אחד עלה 5 שקלים.
OPI היא חברה יקרה (מה ששמת בתמונה) ובאמת בנייל סטודיו המחיר לא מצדיק אבל אולי דרך איביי תמצאי משהו יותר זול.
בהצלחה =]

youngG

New member
בדיוק מה שאני רוצה!

איפה מוכרים לקים של טופ ביוטי?

youngG

New member
אויש, תתעלמי מהשאלה

שכחתי מה כתבו לי בתגובות למטה

denush

New member
שלום ברוכה הבאה!!

יש בהחלט הרבה לקים בסגנון, בארץ יש פחות מבחר, אבל אפשר למצוא פה ושם.
הנה הפוסט המדובר על הגליטרים של לקה שכרגע יש : http://justforfunnailblog.blogspot.co.il/2013/02/3-laka-glitters.html
(לדעתי יש להם עוד גליטרים כמו הזהב בסגול וטורקיז אבל לא כמו הנצנצים הגדולים)

את הלק עם הלבבות של OPI שפרסמת למטה אולי יהיה בארץ בנייל סטודיו שאמור להיות בת"א איפושוהו, אבל זה מאוד יקר שם 60 ש"ח לבקבוק! אז הייתי ממליצה לך לחפש באיבי.

אבללללל....
לדעתי, יש לקים כאלה לtop beauty!! בארץ, אתן למבינות בעניין של איפה קונים את זה בת"א וכו' לענות כי אין לי מושג!

אני קניתי כמה כאלה של Milami באתר http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/nails
שהמשלוח יוצא זול ככל שאת קונה יותר לקים, כך שאני מציעה לך לצבור קניה גדולה או לחבור למישהי ולקנות יחדיו וכך להוזיל את עלות המשלוח פר לק. (בהזמנה של 8 לקים עם חברה יצא לנו 2 דולר ללק משלוח? משהו כזה, אבל זה היה לפני העליית מחירים, לא יודעת אם השתנה)
בכל אופן את יכולה לבדוק את העלות לפני שאת מזמינה.

מקווה שזה עוזר!
תהני! - ירדן (לא דנה.. חח)

MyRun

New member
אופסי
ובקשר ללקים של טופ ביוטי

אכן יש כאלו, חפשי בשווקים או בחנויות קוסמטיקה זולות. בטוחה שיש המון כאלו באזורים ההומים יותר של ת"א
שווה לחפש!

יש ממש בכניסה לשוק הכרמל ויש בקינג ג'ורג

והכי זול (5 לקים ב-20 ש"ח) זה ברחוב אצ"ל בשכונת התקווה - פרפומריה משהו, בצד של המספרים הזוגיים, קרוב לפינת רחוב חנוך

trilliane

Well-known member
מנהל
ברוכה הבאה!
אל תצטערי, גם לי זה קרה

כשהייתי חדשה... הזמנתי ציוד לחותמות מקורי של קונאד ושילמתי $7 לכל דסקה
(מזל שהשתמשתי בקופון הנחה...) בהמשך גיליתי שיש חיקויים בחצי ואף ברבע מחיר... אבל יודעת מה, אני לא מתחרטת. אמנם שילמתי דמי לימוד גבוהים במקצת, אבל קיבלתי ציוד איכותי בסה"כ, ואני בטוחה שגם את תיהני מהלקים המיוחדים שקנית.

Slow Cheetah

New member
תקשיבי, ליאה אן היא הבנאדם הכי מקסים שקיים ב

בעולם הזה.
החנות שלה (זאת ששמת קישור אליה) מדהימה ומכילה הרבה לקים שמאוד קשה להשיג בגלל שהם מיוצרים בקצוות נידחים של כדור הארץ

המחירים לא הכי זולים כי הלקים שהיא מוכרת חלקם נעשים בעבודת יד ("אינדי") או מיוצרים עם מרכיבים מיוחדים (לקים הולוגרפים, לדוגמא), ובכללי, זה לקנות לקים שלא לכולם יהיו

אני לא יחצנית שלה, פשוט מכירה אותה מלפני שהיא פתחה את החנות שלה ויודעת שהיא באמת מקסימה ושווה לקנות אצלה רק בשביל לדעת שאת עוזרת ל"מקום" כזה להתקיים.

youngG

New member
היו כמה תקלות

עם הכתובת למשלוח ויצא לי להתכתב עם בחורה משירות הלקוחות בשם שרון. היא הייתה חמודה נורא נורא, ובעיקר מאוד לא רשמית ו"מעונבת" כזאת... התרשמתי לטובה ממש

Slow Cheetah

New member
אני ממליצה לקנות אצלה, באמת

קשה למצוא מוכרות טובות ואדיבות, וברגע שמוצאים כאלה.... לפי דעתי כדאי לאמץ אותן חזק חזק... אנחנו קהילה קטנה, צריך לשמר את הקיים

למעלה