פעם ראשונה בפורום...
והבאתי משחק

adi4adi

New member
פעם ראשונה בפורום...../images/Emo70.gif והבאתי משחק

זה חידון אייקונים שהעלתי לפני המון זמן בפורום משינה ופתאום גיליתי את הפורום הזה והתחשק לי להעלות את זה גם לכאן. אז ככה: כל אייקון הוא שם שיר של משינה (לא רעיון או תוכן של שיר), נסו לזהות כמה שיותר שירים (אין פרסים...) חלק ממש קלים, אחרים קצת פחות. כמובן שצריך להכיר שירים של משינה כי יש כאן כמה שהם לא כל כך מוכרים. יצרתי את החידון לפי הדמיון שלי אז תצטרכו לקלוע אליו ולא תמיד מה שנדמה לכם זו התשובה הנכונה. נראה אם יש לנו אותו ראש. ובבקשה בבקשה בבקשה...... לא לכתוב תשובות בשורת הנושא בהצלחה
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
או

כמה פתרונות

12. בן מלך או הנסיכה 5. הכוכבים דולקים על אש קטנה 9. מכונית 15. אופטיקאי מדופלם 13. אנחנו שניים 2. המתאגרף היות שאני מתעב כמעט כל דבר שקשור למשינה, אני לא מכיר הרבה שירים שלהם אבל יש לי כמה רעיונות פרועים: 19. נגעה בשמיים או רכבת לילה לקהיר 18. תחזור תחזור 14. עכשיו את בוכה 10. אישה או אנה

ענת1986

New member
ננסה

1. ד"ר קליני 2. היא התווכחה איתו שעות 3. בלדה לסוכן הכפול 4. אהובתי 8. המשפט 9. מכונית 10. אנה 12. בן המלך 14. אכזבה 19. הכוכבים דולקים על אש קטנה 21. אנחנו שניים

adi4adi

New member
הייתי בטוחה שתהיה היענות יותר גדולה

בכול אופן, אלה התשובות הנכונות שענו עליהן: 1. ד"ר קליני 2. המתאגרף 4. אהובתי 5. כוכבים דולקים על אש קטנה 8. המשפט 9. מכונית 10. אישה 12. הנסיכה 14. עכשיו את בוכה 15. אופטיקאי מדופלם 17. אחכה לך בשדות 21. אנחנו שניים יש עוד 10 שלא פתרתם (קצת היגיון ותצליחו) קדימה לעבודה...

t@li

New member
שכחתי לומר... ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

והמשחק שלך קשה לי מידי...

tomashi

New member
היי!

אני חדש וזהו... בואו ננסה לפתור... אני לא כל כך אוהב את משינה..וזה נראה קשה 9.זה השיר עם המכונית...נו שכחתי איך קוראים לו התייאשתי אתה מוכן לכתוב את הפתרונות???

למעלה