פעם ראשונה בפורום

פעם ראשונה בפורום

נושא שאין לו תשובה חד משמעית בכלל!!! כל אדם עם הרצונות והצרכים שלו . אמנם יש משהו שמבדיל בין נשים לגברים במהות. אך עדיין מי שמחפשת תשובה ואפילו כללית לא תמצא אותה בשום מקום. יש אגדה יוונית שאומרת שבעבר הרחוק הגבר והאישה היו מאוחדים בגוף אחד, ובעקבות חטאים האלים הפרידו ביננו וכך מסתובב לכל אחד איפה שהוא בעולםהחצי השני שלו.... אז ההמלצה שלי לכל הסוגייה הזו היא באמת להתנהג כרגיל בלי התכוננויות מיוחדות, והכנה של משפטי מחץ... ואם זה מתאים לצד השני אז סימן שיש סיכוי להמשכיות ואם לא אז אין טעם כלל להמשיך לנסות בהצלחה לכולנו!

seeyou

New member
יש לך גישה נכונה לחיים-../images/Emo140.gif

......להתנהג כרגיל בלי התכוננויות מיוחדות ......אם זה מתאים לצד השני אז סימן שיש סיכוי להמשכיות .....ואם לא אז אין טעם כלל להמשיך לנסות ! אבל מה לעשות שהמין האנושי "מזוכיסטי" בכול הקשור ביחסים בינו לבינה?..... מספרים לנו כילדות...אגדות,סיפורים עם כללי משחק שונים מאלו שפוגשים מאוחר יותר בחיים גם בגיל מבוגר יותר מפציצים אותנו ,בעזרת חוברות-סרטים...בסיפורים ... כולנו רוצים להתנהג כפי שרואים בסרטים ולא מבינים שתנאי השטח הם שונים. keep smiling יוסי

סיפורים סיפורים...

הסיפורים עליהם אנחנו שומעים במהלך הילדות ובהתבגרות אמנם נשמעים כחיים ורודים המצפים לנו ממש בהמשך...רק עוד קצת וגם אנחנו נזכה בזה...הבעיה היא שאנחנו עיוורים למציאות בה אנו נתקלים ומתעקשים לראות כל מיני סיטואציות מסובכות (שלא זורמות כמצופה ) כסיטואציות סבירות שניתן להתמודד עימן . ויש משפט שידיד אמר לי בעבר: " החיים מלאי פשרות אך לא ויתורים" אל לנו לוותר על מי שאנחנו כדי לנסות להפוך מצב קיים שהוא בעייתי לטוב "כביכול".

lmatan1

New member
אני מעז להגיד לך שיש תשובה משמעותית

שלום לך רינת .אני אומר שעדיף לדעת אם מה מתמודדים מרבית האנשים נוהגים החוסר הגיון וסבירות ועסוקים בעצמם. מסתבר שרק הגיון ומודעות הן הן המדריכים בקבלת החלטות. אאגדה היוונית שהצגת כאן מיוצגת גם בסיפור המקראי של אדם וחוה בגן העדן .גם אז מתואר בסיפור עצמו הנושא של איש ואשה שמאוחדים כגוף אחד עד שנעשה החטא והם גורשו מהגן והתפצלו לשניים הסיפור הוא עמוק מאוד ולא המקום כאן להרחיב.בכל אופן היום אחרי המון גלגולים של המקרה הראשון והרבה חטאים נוספים עדיין יש לנו יכולת במודע או שלא במודע למצוא את החצי השני שלנו או לפחות את החצי שמשלים אותנו וזה תלוי בעיקר בנו וביכולת המודעת שלנו לקבל את האפרות כמשהו מוחשי אני יודע שיש הרבה אנשים שלא מאמינים ואפילו מתכחשים לאפשרות .הנושא הוא אהבה ומי שרוצה להתקשר לאהבה לא יכול להתיחס אליה כמו סקס זול ומזדמן.אם היום הופכים את האהבה לחומוס אז הסיכוי שהחצי השני שלנו יעבור מולנו ולא נשים לב יותר סביר מאשר נמצא אותו באמת וזה מה שחבל. שיהיו לך חיים טובים, והרבה אהבה.

למעלה