פעם ראשונה בפורום

מצב
הנושא נעול.
פעם ראשונה בפורום

פעם ראשונה בפורום
שלום לכן. אני פעם ראשונה בפורום. רציתי בעיקר לחלוק את התסכול. יש לי כבר ילד אחד מטיפולים פשוטים (איקקלומין וכוריגון) אבל עכשיו כבר שנה, שום דבר לא מצליח. הייתי אמורה להתחיל טיפול חדש היום, זריקות (אני עוד לא יודעת של מה), אבל נמצאה אצלי ציסטה גדולה בשחלה היחידה שיש לי. השניה נכרתה כבר לפני שנים, גם בגלל ציסטה. אני פוחדת, ואני מאוכזבת, ומעצבן אותי שצריך להפסיק עכשיו את הטיפולים, ולא ברור מה הלאה. הנטיה לציסטות זה כנראה מההורמונים. וחוץ מזה, הקריירה שלי נתקעה. אני לא יכולה להתחייב למה שאני רוצה לעשות. אני מאוד רוצה עוד ילד. יש ניחומים?

קייצית

New member
בטח שיש ניחומים../images/Emo140.gif

פעם ראשונה בפורום
שלום לכן. אני פעם ראשונה בפורום. רציתי בעיקר לחלוק את התסכול. יש לי כבר ילד אחד מטיפולים פשוטים (איקקלומין וכוריגון) אבל עכשיו כבר שנה, שום דבר לא מצליח. הייתי אמורה להתחיל טיפול חדש היום, זריקות (אני עוד לא יודעת של מה), אבל נמצאה אצלי ציסטה גדולה בשחלה היחידה שיש לי. השניה נכרתה כבר לפני שנים, גם בגלל ציסטה. אני פוחדת, ואני מאוכזבת, ומעצבן אותי שצריך להפסיק עכשיו את הטיפולים, ולא ברור מה הלאה. הנטיה לציסטות זה כנראה מההורמונים. וחוץ מזה, הקריירה שלי נתקעה. אני לא יכולה להתחייב למה שאני רוצה לעשות. אני מאוד רוצה עוד ילד. יש ניחומים?
בטח שיש ניחומים

לאדמה טובה, בשנה הזאת עברת טיפולים ? שאת מתכוונת לשום דבר לא הצליח זה ניסיונות טבעיים ? לפעמים צריך להפסיק את הטיפולים כדי לעשות את הברורים הנדרשים, אין טעם לעבור את כל הפימפום ההרומונלי אם משהו בסיסי דורש טיפול. בקשר לקריירה היו כמה דיונים מאוד מעניינים בנושא בפורום פוריות, והמסקנה שעלתה הייתה שאסור להפסיק את החיים בגלל הטיפולים, שיקולי הקריירה צריכים להעשות על פי האמונה שלנו ביכולת שלנו נטו בלי הטיפולים. קל לאמר, אני יודעת שאצלי אני תקועה המון זמן בגלל שאולי אני אתחיל מתישהו טיפולים, אבל כשאני באמת בוחנת את עצמי - אני יודעת היטב שאני סתם מחפשת תרוצים לכך שפשוט לא בא לי להתקדם כרגע לשום כיוון נוח לי עכשיו, כשיגיע הזמן אני יודעת שאפעל. תתעודדי יקירה, אני בטוחה שלא רחוק היום וחלומך יתגשם. קייצית

אמאלה2

New member
בטח!

פעם ראשונה בפורום
בטח!
אני גם סובלת משחלות פוליצסטיות ובעבר כבר התאשפזתי עם גירוי יתר. נכון מאכזב להתחיל טיפול ואז לקטוע אותו. מצד שני בפעם הבאה תיהיו כבר יותר ערים לעניין ואני מניחה שהרופא ייתן מינון מתאים יותר. אז אני מאחלת לך שהכל יעבור בהצלחה גדולה
מה שכן חשוב נורא לשתות המממוןן בזמן ההזרקות כדי להקטין את הסיכון לציסטות!

ברוכה המצטרפת אלינו, אדמה טובה

פעם ראשונה בפורום
ברוכה המצטרפת אלינו, אדמה טובה
אכן, זהו מסע קשה ורצוף חתחתים. התסכול לאחר כל כשלון ובכל פעם שמשהו לא הולך כשורה וטיפול מבוטל הוא עצום! אני אישית מאמינה שכדי לשרוד את כל זה צריך מאוד מאוד לרצות עוד ילד ואני מתרשמת שאתם בהחלט מאוד מאוד רוצים! אז לפעמים אין ברירה אלא לקחת הפסקה כפויה. תנצלי אותה לעשות את כל אותם הדברים שאת לא עושה בזמן הטיפולים. ניחומים? כשאני הייתי בעיצומם של הטיפולים מאוד התנחמתי מהצלחות של האחרות כי ידעתי שיבוא היום שגם אני אצליח, גם אם הוא נראה רחוק. אז אני מאוד מקווה שתוכלי לשאוב קצת תקווה מההצלחות שהיו כאן לאחרונה. והנחמה הגדולה ביותר היא כמובן מהאוצר שיש לך כבר בבית. תני לו חיבוק ענק ותשאבי ממנו כוח. שיהיה בהצלחה בטיפול הבא, אדמה טובה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה