פעם ראשונה בפורום

geashono

New member
פעם ראשונה בפורום

מעניין שאניי רואה שהרבה מהכותבים מאוד צעירים גם אני נחשפתי ללהקה אחרי מותו של פרדי הדבר הבולט בקווין הוא שכולם מכירים את השירים הידועים אבל באלבומים הראשונים יש פנינים אמיתיות כמו liar, black queen , 39 ,lap of the gods ,dear friends ועוד ועוד זה פשוט אוצר שלא נגמר גם המילים שלהם מאוד עוזרות בתקופות שהיה קשה לי בחיים הייתי שומע את hard life או love of my life או somebody to love או show must go on היום אני גם שומע דברים יותר כבדים אבל הבנתי שאף פעם לא נתנו לקווין את הכבוד המגיע להם הרי באנגליה הם עברו בפופולאריות את הביטלס אפילו (באחד מהסקרים) אבל מבקרי מוזיקה פשוט התעלמו מהם אולי בגלל פרדי כמעט שכחתי גם מהשיר הנפלא שלהם על פרדי התעלמו only the one אני כמעט תמיד בוכה כשאני שומע אותו

ברוך הבא:)

אתה נשמע סבבה,פשוט תיזהר עם דיבורים על הביטלס
סתם נו ברוך הבא:)בן כמה אתה?

נ ר ו ש

New member
ברוך הבא../images/Emo9.gif

Show must go on
אוך, כל יום אני מאוהבת בשיר אחר

gihona

New member
ברוך הבא + נצל"ש: קרמר נגד סקעת

עודד קרמר נוקט צד בויכוח הלוהט על הראל סקעת משחק אותה פרדי.

ברוך הבא../images/Emo13.gif

אתה צודק בהחלט, השירים שלהם באמת אוצר. ואני לא הייתי שם באותה תקופה, אבל יכול להיות שהתעלמו מהם כי כמו שאומרים "כל המוסיף גורע" קווין הסתדרו מצוין גם בלי התקשורת שתקרקר סביבם. (למרות שבהתחלה הם די היו צריכים את זה..)

geashono

New member
תודה על כל התגובות

אני בן 30 וזה לא יאומן כמה קווין עזרו לי כל פעם שהרגשתי מדוכדך הלכתי לתו השמיני או לפיקדילי ז"ל וקניתי דיסק בדרך כלל של קווין (או בתחנה המרכזית קלטות אבל לא חשוב) הקטע שהלכתי פעם לספריה בתל אביב וראיתי את 2 הוידאו של the geatest hits ובחור אחד התיישב על ידי והתחיל לצווח מכל שיר (קצת חששתי כי הספרניות שם קשוחות) אבל הוא ציין לי שהוא שוויצרי וב85 הוא היה קטן מדי וב86 בהופעה האחרונה הוא היה במחנה והוא לא סולח לעצמו שהוא הפסיד את ההופעה האחרונה (הוא אמר לי עוד כמה דברים אבל זה לא המקום כנראה) רציתי לציין שזה היה אופנה לתקוף את קווין והרבה מתוך בורות כי את השירים הגדולים של קווין הם לא הכירו למשל השיר שלפני love of my life יצירת אומנות ממש כמו שרון מולדאבי שכתב שבישבילו פרדי מת כבר ב 80 אפשר לבקר את היצירות האחרונות שלהם ביחס לקודמות אבל עדיין יש פנינים אמיתיות גם ביצירות האחרונות שלהם בשבילי הם יותר עמוקים מהחיפושיות אם כי מבינים חולקים עלי (גם פרדי בעצמו יש לי הקלטה שהוא אומר שאף אחד לא גדול מהחיפושיות בתגובה להתרברבות של סולן דוראן דוראן) חבל שקווין לא מתאחדים עם זמר עוצמתי (יש שמועות שעונה הבאה תהיה תוכנית עם קווין כמו רוק סטאר אנקסס בכל מיקרה אני הייתי לוקח אחד מהעונה הנוכחית כמו סוזי מקניל או מרטי קייסי זמרים עוצמתיים ולא מוכרים שיתאימו לעוצמה של בראיין מיי)

geashono

New member
אני מעדיף את מרטי

כי הוא ענק אבל הרי למיג יש נסיון עם קווין לא?

כן

הוא שיחק את "גלילאו",התפקיד הגברי הראשי במחזמר וגם יצא לו לא פעם להופיע איתם:) מרטי באמת ענק אבל מיג הוא מין חיית במה כזאת לפי מה שראיתי...יותר תאטרלי:)

geashono

New member
אני אוהב את קווין

יותר בגלל המוזיקה הנפלאה שלהם ופחות בגלל החיצוניות התיאטרלית שלהם כשאני שומע את מארטי אני שומע עוצמה וגם אצל סוזי רק לשמוע מה מרטי עשה לשיר של בריטני ספירס או מה סוזי עשתה לשירים של אינקסס זה מדהים והזמר שלהם היום ממש לא מרגש אותי אין לו קול רע אבל אין לו עוצמות

gihona

New member
אם קווין אי פעם יעשו חרא כזה כמו

"רוק סטאר סטינקסס" - צעד פאטתי, עלוב ומביש, אני אישית הולכת לשרוף לבריאן את כל השיער. ומאיפה הגעת למסקנה ש"יש שמועות"?! בריאן כתב בעצמו לא מזמן שהם קיבלו הרבה הצעות לתכנית מהסוג הזה ודחו אותם, היה ברור מאד שהם מבינים שזה צעד איום ונורא שינכר הרבה מעריצים, באלוהים, אוי ואבוי להם אם יעשו דבר כזה, רק המחשבה הזו מחליאה אותי
כבר עדיף הפורמט של האיחוד הנוכחי, שבו יש סולן מצוין שמבין יפה מאד את מקומו (כלומר: אני פה לשיר את השירים אבל לא מתיימר להחליף את פרדי כי זה לא מייקל האטצ'ינס, זה בנאדם שאין לא תחליף ולא יהיה), וגם הלהקה מכירה בכך שאין תחליף ומכאן השם של כל העניין - קווין ופול רודג'רס, וחלילה לא "קווין" בפני עצמה. ועוד הערה אחת: ראיתי היום את הדיוידי של ROTC ומאד נהנתי, עושה רושם שזו הופעה כיפית, אבל אי אפשר להשתחרר מההרגשה המעיקה שזה פשוט לא זה... אל תבינו לא נכון הייתי מתה להיות באחת ההופעות הללו, ואם עוד תהיה לי הזדמנות אני אשבור את כל חסכונותי ואסע, אבל עם כל האמפתיה אין ספק שהלב, המהות והתמצית של קווין התגלמו בפרדי מרקורי, ובלעדיו זו אופרה אחרת.

geashono

New member
תראו החיים ממשיכים

ולדעתי צריך סולן מרגש ויוצר (דבר שאין לפול אני ממש לא נהנה לשמוע אותו) ובקשר לרוק סטאר היו שמועות כאלו בפורום שלהם על קווין וואן הלן בכל מיקרה אני חושב שהכוון הוא לקחת סולן צעיר טוב ורעב שהלהקה תבנה אותו והוא יבנה אותה (מה היה כל כך רע בתוכנית? כולם היו זמרים גדולים)

I n n u e n d o

New member
ברוך בואך לפורומינו הקט

ואני מסכימה איתך בקשר להערות ה"פנינים" ולצערנו זאלה מהפנינים שהתעלמו מהן יותר.

למעלה