פעם ראשונה פה- שאלה...

פעם ראשונה פה- שאלה...

טוב , אז ככה, אני גם הייתי בהופעה של מירי בזאפה הערב. היא מפילה מהרגליים , הורסת ברמות. כל כך נהנתי שאין לתאר, היא הקדישה לי את אתה אף פעם או לפחות חלק ממנו והיה ממש כיף. אני דיברתי עם אורי אחרי ההופעה והוא אמר שיש לו פייסבוק אך אני לא מצליחה למצוא אותו... למישהו יש אולי קישור לפייס שלו ? או אולי את הש משתמש שלו בפייס? אני אשמח.... ויאוו איזה כיף היה .

Music4Life

New member
אלמה (שם יפייפה!)

היי לך...שמחה שנהנת. כן, אם זו הפעם הראשונה שלך בזאפה בהופעה של מירוש אז אני יכולה להבין שאת בטח ללא נשימה...הופעה של מירי זו חוויה בפני עצמה, חוויה עצומה שמדהימה אותך מעבר לכל דמיון...ואם זו פעם ראשונה, אז בכלל. היא הורסת ברמות, כן ויותר. אני בצמי יכולה להגיד שזו ההופעה בה הכי נהנתי...וכבר הייתי בהרבה הופעות, אולי כי ישבתי ממש קרוב ויכולתי להרגיש הכל בצורה מעולה, אולי כי...חיכיתי להופעה כזאת בזאפה כבר שנה שלמה! מכל מקום, זה גן עדן עבורי. תענוג שרוף!
שמחה שנהנת...ושהיא הקדישה לך את השיר שרצית. ובקשר לפייס של אורי...ענו לך כבר...

זו לא פעם ראשונה בהופעה

של מירי בזאפה אבל מסכימה עם כל מילה , יצא לי לראות אותה שם לפני שנתיים פלוס ושבוע לפני היא הופיעה בעיר שלי אז יצא שהיא זכרה אותי והיה ממש נחמד ומה שעוד מצחיק זה שהיא זכרה אותי מאז גם אתמול.. בקיצור היא מלכה . אני מעריצה של עברי לידר אבל היא בהחלט יכולה להיכנס לקטגורית המלוכה.... אז היה מדהים ומאוד מחכה לפעם הבאה....

veredmp

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שתישארי איתנו
היה נפלא לשמוע את "אתה אף פעם". תודה לך

למעלה