פעם ראשונה פעם שנייה נמכר

פעם ראשונה פעם שנייה נמכר

קודם כל אני רוצה להסביר עבור החברים הרגישים שלי - הם בעייתיים בקביעת מועד הטיסה ולא מעבר לזה. שנית התיאשנו מציפייה מותחת ברשימות המתנה (כל החברות נתפסו) אז חלטנו ללכת על מחיר של 1026 דולר מה לא עושים בשביל תאילנד? ואחרון חביב, מה יש לעשות בלאוס שבוע וחצי? שווה לבזבז שם שבוע וחצי על חשבון תאילנד? אמרו לי שהטרקים בצפון תאילנד לא מתקרבים לטרקים הרגליים בלאוס האם זה נכון? תודה מראש נאור

אוקי נתחיל מזה

שכל מי שאמר לך "שהטרקים בצפון תאילנד לא מתקרבים לטרקים הרגליים בלאוס " אמר לך את דעתו בלבד אם אני הייתי מתחיל להקשיב לכל אחד חצי מהמקומות שבהם ביקרתי לא הייתי מתקרב אליהם הייתי נוסע ליפן למשך שנה וחצי הייתי מפסיד את נאפל ועוד ועוד.... אתה צריך לעשות את ההחלטה שלך כל אחד יכול להגיד לך מיליון דברים ומישהו אחר שתפגוש אחרי 5 דקות יגיד לך בדיוק את ההיפך אז אוקי תקשיב לטיפים אבל תעשה מה שאתה רוצה בקשר למחיר לי אישית נראה מאוד מוגזם להוציא על תאילנד 1026 דולר (זה מחיר כמעט כפול או שאני טועה?) אבל אם החלטתם על זה אז בהצלחה ואני מקווה שתהנו מכל רגע בקשר ללאוס יש המון דברים לראות ולעשות בשבוע וחצי כנס לכאן רשמתי מספר קטן של דברים שאפשר לעשות בלאוס בשבוע וחצי- שבועיים שבת שלום

noaaaa

New member
לאוס?? סבבה

לאוס בשבוע וחצי זה אחלה,אני אמנם הייתי שם חודש ולא רציתי לצאת אבל בשבוע וחצי אתה יכול להגיע לוואנג וויאן ולואנג פרבנג ולא לעלות צפונה. לדעתי הצפון מקסים והטרקים שם חבל על הזמן,אותנטי ביותר!!! כמה זמן אמרת שיש לך בכלל לכל הטיול? בכל אופן כמו שברי אמר תקח עצות ותחליט לבד,אבל אתה תחליט רק כשתגיע לשם,אז למה לך לשבור את הראש מעכשיו?? סע,תרגיש,ומבטיחה לך שאתה כבר תדע לבד מה הכיוון שלך..(בסוף אתה לא תזוז מהאיים מילימטר...) והעיקר-זה לא משנה איפה תהיה וכמה זמן,אם בין כה וכה לא הייתה בשום מקום אז אתה בעצם לא מפסיד כלום ממקום שלא תהיה בו כי אז תרוויח ממקום שכן תהיה בו. אני נועה שרוצה להיות בכל מקום וכמה שיותר זמן

למעלה