פעם ראשונה שאני יכול להגיד כל הכבוד לשמאל

mike00

New member
זאת כבר לא הבעיה שלי../images/Emo8.gif

מעכשיו את התלונות והטענות לגבי המחסור במשאבים נא להפנות למר מובארק ולא אלינו, הרי אנחנו עם של רשעים,אנחנו חסרי לב וכל עוולות העולם הן באשמתנו....... אם כך נא לדבר עם חסיד אומות העולם מר חוסני מובארק.....שהוא יפתח את השערים כי זה לא כל כך נעים לראות גבול סגור...

מוחמד5

New member
לא להגזים

לא הכל רק חלק. בסופו של דבר אף אחד מהבובות לא יחליט אלו צעדים ינקטו, המילה האחרונה היא של הדוד סאם . בסופו של דברים כולנו משרתים את האינטרסים שלו.

mike00

New member
אתה רוצה לומר שאם מר חוסני יסכים לפתוח את

הגבול ולספק סחורות ומשאבים לעזה ארה"ב תטיל וטו???? לי זה נשמע הזוי לחלוטין מוחה,אם זה נכון אז למה ארה"ב נטפלת אלינו כל הזמן שנעביר עוד סחורות ושלא נפסיק את החשמל וכו' לרצועה?למה היא לא מפסיקה לשגר אלינו את קונדי שתזכיר לנו שיש לנו מחוייבות ושאנחנו צריכים לעשות עוד וויתורים?? לדעתי אתה טועה,אני מאמין שהאדון חוסני הוא אולי חסר פרופורציות מבחינה חיצונית אבל הוא בטח ובטח שלא אידיוט... הוא לא רוצה את הצרה הזאת על הראש שלו.... איך תסביר את זה שיש במצרים אנשים ש"נתקעו" שם ולא יכולים לחזור אל הרצועה?? ומדובר על אזרחים שעברו בזמן שהגבול היה פתוח....חלק לביקור משפחה וחלק בענייני עסקים וכאלה.... למה קולם לא נשמע??למה את מצרים לא מגנים באו"ם?? איך זה שכשישראל נותנת רק ל-12 משאיות במקום 18 לעבור לעזה ישר קופצות כל מדינות ערב להזכיר לכל פשפש שיושב באו"ם שישראל מבצעת רצח עם ומרעיבה את המסכנים,לעומת זאת כשהאדון חוסני כולא אנשים במדינתו הדבר לא מוזכר בשום מקום??

מוחמד5

New member
תשובתי

הגבול ולספק סחורות ומשאבים לעזה ארה"ב תטיל וטו???? אני מניח שכן . קונדי בשלהי הקדנציה שלה, משטר בוש כלס.. גמר את הסוס , מה שהם מנסים לעשות עכשיו זה רק למראית עין. מה זה או"ם !! זה הכלום בהתגלמותו, מסיבות קוויאר ושמפניה .

mike00

New member
תשמע,אי אפשר להתווכח איתך ככה או אפילו לנסות

לדבר על הדברים בצורה הגיונית שמבוססת על עובדות... אני מדבר על העובדות בשטח,ממשל בוש לוחץ את ישראל מרגע עלייתו לשלטון...העובדה שזה לא מספיק בעיניך לא הופכת את הלחץ הזה ללא קיים... בקשר לאו"ם אני חייב להסכים איתך,מה שזה מוכיח זה שיש שם הרבה מאוד נציגים ערביים שאוהבים קוויאר... מעניין מה המוסלמים שם שותים במקום שמפניה? ומתי לדעתך ארה"ב תפסיק את המימון של הגוף הזה?נכון להיום ארה"ב מעבירה 50% מהמימון שלו!! כבר היו איומים בעבר להפסיק או לקצץ את המימון אבל האם לדעתך זה יקרה?

מוחמד5

New member
תקשיב

דעתי על המעדנים שהנציגים הערבים באו"ם אוכלים ושותים, הם אוכלים הרבה חרא , מקנחים בבולשיט ושתים הרבה פקה פקה. האוO הוקם בעקבות אירוע מסוים, האם מאז הקמתו ועד היום הוא הגשים את היעוד שלו !! לא ולא , ההישיגים שלו הם חלקיים בלבד. לא למדתי יחסים בינלאומיים . ולכן קשה לי להסביר בצורה אקדמית את התנהלותה של אטרה"ב במזרח התיכון להבדל מהתערבותה באיזורים אחרים בעולם. קבל את ג'וניור במיטבו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1826&msgid=108171588

למעלה