פעם ראשונה שאני כותבת כאן

• פותח הנושא re4
  • פורסם בתאריך

re4

New member
פעם ראשונה שאני כותבת כאן

עד היום רק הסתכלתי מבחוץ. לא סתם תמיד שאני לא רוצה מישהו הוא רוצה יותר ויותר ושאני רוצה ולא משחקת אני מאבדת... המסקנה שלי לפחות בחודש חודשיים הראשונים להיות "קשה להשגה". להתנהג אליו כאילו אני לא רוצה אבל מדי פעם לתת לו את ההרגשה שכן. לא מזמן סיימתי קשר שבהתחלה שיחקתי קצת והוא היה נראה ממש מעונין שהפסקתי - נעזבתי. הם תמיד אומרים שהם מחפשים מישהי כנה שלא משחקת, אמיתית, לא נראה לי שזה באמת מה שהם רוצים. היום אני לפני קשר חדש (מקווה לפחות...) האם באמת כדאי לשחק את המשחק ???

re4

New member
מה לא ? לא לשחק?

ואם לזה התכוונת אתה יכול להגיד לי בכנות שכאשר שאתה מתחיל קשר, והבחורה נותנת לך את ההרגשה שהיא רוצה אבל מצד שני נותנת לך להיות קצת במתח, זה לא מהווה איזשהו אתגר מבחינתך?

Sefy

New member
אני לא אוהב משחקים

זה סתם ילדותי, ומי שמתחיל עם משחקים, נשאר תקוע איתם.

miss prissy

New member
למה את מתכוונת ב"לשחק"?

לדעתי אין צורך במשחקים,תהיי את עצמך. מה שרצוי לוותר עליו הוא הצורך לדבר 3 פעמים ביום,לשאול אותו "למה לא חזרת אליי מיד שהשארתי ת'הודעה?" "למה אתה עם חברים שלך היום ולא איתי??" וממש לא לעשות איתו שיחת "יחסינו לאן" אחרי חודש שיוצאים ביחד. בקיצור - ל ז ר ו ם בקלילות ולא להתעכב על שטויות (בהתחלה...אח"כ זה סיפור אחר לגמרי...
)

re4

New member
משחקים אני מתכוונת

למשחקים עדינים, נגיד פעם בכמה פעמיים שהוא מתקשר לא לענות כי הייתי מאד עסוקה. או ערב אחד שלא נפגשנו לצאת עם חברות אפילו סתם לבית קפה. אני לא מתכוונת למשחקים תכופים הרי שאז כמו שספי אמר נשארים תקועים שם.

re4

New member
לדעתי כן,

כי אם באותו הרגע שהוא התקשר הייתי זמינה לחלוטין ובכל זאת נתתי לו להמתין איזה חצי שעה, שעה. זה כן משחק, כמו שאמרתי משחק עדין כי אחרי הכל אני כביכול רוצה את הבחור. איך אתה מגדיר משחק?

Sefy

New member
זה לא מה שאמרת קודם

"נגיד פעם בכמה פעמיים שהוא מתקשר לא לענות כי הייתי מאד עסוקה" - זה לא משחק, אלה אם את משקרת ולא היית עסוקה. בסוף רק את תסבלי מהמשחקים האלו, כי אף אחד לא אוהב שלוקחים אותו כמובן מאליו.

גאיה55

New member
מדובר יותר מכך במה שאת משדרת.

הזהרי במשחקים מהגבול הדק מאוד של פגיעה. תני אצבע אחת, וקחי אחרת אליך בחזרה. אבל לא ממש על גבול הדחייה. אלא לשדר :אחלה שאתה פה, אם לא תהיה -גם לא נורא. ולא איזה יאוש, שאפילו שאת לא אומרת אותו הוא משודר מכל הוויתך. יבוא יבוא לא יבוא לא יבוא וסלאמת
. אם תאמיני בזה בעצמך המשחק הטבעי יבוא לך בקלות וטבעיות. פשוט להעלות את רמת הבטחון העצמי ולא להיות תלויה בטלפון הגואל. וגם אם כן נוצרת ההרגשה הבלתי נמנעת הזו- בשום אופן לא לשדר אותה. הלחצות זה המתכון הכי טוב ל.. את יודעת מה. שחקי אותה קול. שם המשחק בעיני.

תבני לעצמך סדר עדיפויות

אם מערכת יחסים היא מטרת העל שלך, ואת מוכנה לעשות הכל כדי להשיג אחת, תפעילי את האמצעים שהוכיחו את עצמם כיעילים. אצלי בכל אופן מערכת יחסים היא אמצעי לחיות באושר ושלווה עם אדם שאני אוהבת, והמשחקים די מחרבנים לי את המאזן הסופי. כך שזה מחיר יקר מדי מבחינתי לשלם על הזכות להיות בקשר. בכל אופן, יש כל מיני אנשים. בן זוגי לחיים, לדוגמא, כמעט נפרד ממני בתחילת הקשר, כי הרגיש שאני לא אכפתית ולא רגישה למצוקות שלו. לא התכוונתי ל"שחק" למען האמת, סתם הייתי קצת בתוך עצמי. מאוחר יותר, כשהקשר התפתח, שמתי לב שכל שיחת טלפון מצדי גורמת לו להתלהבות. אז הנה לך דוגמא לגבר (נפלא, אם את סומכת עלי), שדווקא גילויי אכפתיות והרצון להיות יחד עושים לו את זה.

סתם הערה קטנה מנסיון

אני שכבתי עם איזה בחור מקסים שהכרתי בערך שעתיים אחרי שהכרתי אותו(רחמנא לצלן),היינו שנתיים ביחד ולא מזמן חגגנו יום נישואין שלישי,בקיצור כשזה זה אז זה זה ועזבו אתכם מבולשיט

my s e l f

New member
חייב לשחק את המשחק...

גם לי זה תמיד קורה, ועכשיו אני חושבת שצריך לשחק אותה קשה להשגה אחרת הם מאבדים עיניין. אבל אל תשחקי אותה קשה להשגה תמיד כי יש גברים כאלה שמעדיפים שלא "להתעסק" עם בחורות מהסוג הזה - זה גורם להם לחשוב שאנחנו מתנשאות. אז - תשחקי אותה כמה שבא כי אם הבחור ירצה אותך באמת אז הוא יעשה הכל ויספוג הכל בשביל לרצות אותך ולזכות בך - זה הבחור הנכון בשבילך - בשביל כל אחת. הרבה הרבה
. ואחרי שהכל יסתדר ולטובה - אני מקווה. תכתבי פה מה היה. - סתם בשביל הסקרנות.

AlteX

New member
"יספוג הכל" - סליחה?!

כן, פעם גם אני הייתי מוכן "לספוג הכל" ולרצות את הבחורה שאיתי... עד שמישהי אמרה לי שאף בחורה לא רוצה סמרטוט... אז נעלבתי כמובן, אבל בדיעבד אני בהחלט מודה לה על מה שהיא אמרה. אם מישהי מתכוונת להשתמש בי כסמרטוט שסופג הכל, אם היא חושבת שזה הבחור הנכון בשבילה, אז הבחור הזה לא אני. לא רוצה לספוג ולא רוצה שהבחורה שאיתי תספוג משהו. אם משהו מפריע לאחד הצדדים, צריכים להגיד את זה ולא לספוג שום דבר. אם סופגים, בסוף סובלים...

my s e l f

New member
נכון לא צריך להיות סמרטוט...

אני מדברת על הגברים האלה שמאבדים עיניין כאשר אישה מראה שהיא לא קשה להשגה. אני גם חושבת שזה ממש לא בסדר שגבר צריך להיות סמרטוט מבחינתי זה אפילו דוחה. - אני בכל אופן בחיים לא התנהגתי למישהו כאל סמרטוט כי אני לא רוצה שהוא יתנהג אלי ככה.

tokit

New member
אני לא מאמינה במשחקים

אני מאמינה בלהיות מי שאת, לא לשחק באף אחד ולא להעמיד פנים. הרי בטווח הרחוק המשחקים והעמדות הפנים ממצים את עצמם.

AlteX

New member
רק אם זה מה שאת רוצה!

אם את רוצה לשחק - תשחקי כמה שבא לך, אפילו תנצלי את הקשר כהכנה לחוג תאטרון...
אבל אם את לא רוצה, אם האופי שלך הוא להיות כנה ואמיתית, ולהגיד תמיד את מה שאת מרגישה/רוצה/לא רוצה - אל תשחקי! מה שבטוח, אף פעם אל תשחקי בשביל לרצות מישהו! פשוט תהיי עצמך: שחקי אם את שחקנית, אל תשחקי אם את לא.

למעלה