פעם ראשונה שאני כותבת פה

Q T g i r l

New member
פעם ראשונה שאני כותבת פה

אף פעם לא כתבתי. תמיד השארתי את הכל בראש. אבל פתאום הרגשתי צורך. היה לי חבר שנתיים, ונפרדנו לפני חודשיים. מאז אנחנו מתראים על בסיס יומי, ידידים עם תקן של יזיזים. מאז הכרתי בחור חדש. לכל אחד יש את מה שלאחר חסר. אי אפשר לשלב? כשאני עם האקס אני חושבת על החדש וכשאני עם החדש אני חושבת על האקס. האקס מדהים, דואג ואכפתי, מכרכר סביבי ודואג שלא יחסר לי דבר אבל חסר לנו את השיחה המשותפת. ואני כבר לא מרגישה שם. עם החדש יש לי כ"כ הרבה התלהבות והתרגשות והוא עושה לי טוב על הנשמה אבל הוא לא אכפתי כמו האקס. אם אני בוחרת אחד- אני מוותרת על השני אני יודעת שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אבל אני לא שלמה עם שום החלטה. מה עושים במצב כזה??

just 20 f

New member
לא ייאמן איך את נשמעת כמוני!

אבל תהיה לי בעיה לייעץ לך כי אני מנסה להימנע מיזיזים... למשל עם חבר שלי לשעבר (שנתיים וחצי ביחד) ניתקתי קשר מיד. לא שקלתי אפילו רעיון של יזיזות... זה יכול מאוד לבלבל אחרי כל כך הרבה זמן ביחד, כל כך הרבה עומק ואהבה... אז פשוט שללתי את זה מראש. אז קודם כל- אני לא בטוחה שעצם זה שאת והאקס יזיזים זה בכלל כדאי... מעבר לזה קשה לי להגיד. אני אנוכית ומתאים לי "לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" אבל זה אפשרי רק עד שדברים כבר לא תלויים בי/ך (לפעמים אני שוכחת שיש עוד בן-אדם מולי...). בקיצור ולעניין: או שתחליטי עם מי את נשארת או שתנסי לרקוד על שתי חתונות עד שזה כבר לא יתאפשר (כנראה בגלל 1 מהם שיתלונן...). אם את מחליטה לבחור 1 מהם- תזכרי שהיזיז כיום הוא האקס של אתמול (!). הרי לא סתם נפרדתם... תשאלי את עצמך אם נוח לך, בלי קשר לבחור השני, היזיזות איתו. כנראה שזה יותר מורכב ממה שחשבת... אולי פשוט הגיע הזמן לבחון את המציאות ואפילו להמשיך הלאה אחרי החבר לשעבר... ככה זה- מתמודדים; או שמתחמקים ואז מופתעים...

Q T g i r l

New member
תודה על התגובה, ותגובה חזרה...

ברור לי שיום יבוא ואחד מהם יתלונן. כרגע הם יודעים אחד על השני.... אז ככה שבינתיים אני באמת רוקדת על 2 החתונות. זה קשה לי לבחור כי מצד אחד אני רוצה את החדש אבל הוא ממש שונה מהישן והוא לא מראה יותר מידי נכונות כשהוא לא איתי, קשה לי לסמוך עליו ואני עדיין רוצה אותו. ויחד עם זה אני רוצה את התחושת ביטחון והתחושה שיהיה לי לאן לחזור אם הכל יתנפץ. זה מאוד אנוכי מצידי אבל זה קשה לי נפשית אני לא מסוגלת להתמודד... הם כ"כ שונים אחד מהשני שקשה לי לבחור כי אם אני בוחרת אני מוותרת על התכונות הטובות של האחר. ובקשר ליזיזות- זה בהחלט לא טוב. לא מציעה לאף אחת חחח אבל שוב, קשה לי להיות לבד אחרי תקופה כזאת ארוכה. מפחדת מהלבד. אבל גם יודעת שלא הכי טוב לי ביחד... מצב קשה =/

just 20 f

New member
תתרכזי בפרידה שלך ושל האקס...

תחשבי על הסיבה לפרידה שלכם. הבעיה עדיין קיימת? אם כן, אין טעם שתישארו בקשר. אני לא צריכה לספר לך כמה בנים יש חוץ ממנו... וכן, פרידה זה דבר קשה. במיוחד כשזה אחרי שנתיים ביחד... אז נפרדתם ואם אתם לא מתכוונים לחזור- הגיע הזמן להמשיך הלאה. אין ברירה...
בקשר לבחור השני- אם את מחליטה לנתק את הקשר עם האקס כנראה שיהיה לך קשה להישאר בקשר עם השני אז תיידעי אותו על כך וקחי לך את הזמן להשתחרר מהעבר ולאט-לאט לצעוד לעבר העתיד. העיקר שתהיי כנה עם עצמך ואיתם ואל תמהרי לשום מקום. הזמן יעשה את שלו... בהצלחה!

ע ו פ ר ה

New member
היי girl

אני מסכימה עם just 20 f שכדאי לעשות בחירה. מתוך נסיון של שנים, אני יכולה לומר לך, שלרקוד על שתי חתונות זה מחליש ולא מחזק. ולו מהסיבה הזו, הייתי מציעה לך לעשות בחירה ולחתוך. תתמקדי באחד מהקשרים, בזה שתבחרי ותהיי שם. בהצלחה עופרה

למעלה