פעם ראשונה שאני כותב פה.

ד רונדל

New member
סליחה -

ואפילו זה לא בניק שלי, כי רק עצם המחשבה של "המחלה" מפחידה אותי, והמצב פשוט מפחיד. יש לי כמה שאלות, הסיפור הוא כזה, אבא שלי שהוא בן אדם מאוד בריא בדרך כלל, אפילו יותר מדי בריא לרוב (זה מתבטא שבערך כל הזמן שאני מכיר אותו הוא לא הלך אפילו פעם אחת לרופא, אם זה מגאווה ואם זה וזה שהוא לא חולה אף פעם), אך הסיפור השתנה קצת מתחילת החודש, התחילו לאבא שלי כאבים חזקים באזור הכתף, עכשיו כבדרך כלל אבא שלי היה מעביר את זה בקטנה ולא היינו שומעים על זה יותר, אבל הנה כאב לו במשך כמה ימים שהוא לא רצה לראות רופא, עד שיום אחד ב7 בבוקר הוא ביקש שאני יקח אותו למיון, לקחתי אותו למיון - לא מצאו כלום - קיבל כדורים, ולצערי (ולצערו) לא עזרו בכלום, הלכנו לרופא אחר , קיבל סוג אחר של כדורים ולצערי גם הם לא הועילו, לפני כשבוע הכאבים התחילו להתפשט לכיוון היד (והוא כהרגלו לא אומר כלום) אבל שמתי לב שהוא שקוע כל היום בלשחק עם היד - ששאלתי אותו מה קורה, הוא אמר שהיד מדי פעם כואבת ואז "נרדמת", הדבר היחיד שעוזר לו כשהכאבים באים זה כדור מאוד חזק שלצערי אני לא יודע את שמו (אני רק יודע שיש 2 בכל חפיסה כזאת). ביום שלישי השבוע הוא עבר CT, וב30 הוא אמור לקבל את התשובות, וב16 חודש הבא הוא אמור לעשות MRI, בכל אופן, נכון כרגע אנחנו לא יודעים מה זה, ואף אחד לא הזכיר כלום בקשר למחלה, אבל כל המשפחה בפחד אלוהי, אני ואמא שלי פשוט לא יודעים מה לעשות, אבא שלי כל היום עסוק בזה (בטח מפוחד יותר ממני ומאמא שלי, והוא מאשים את זה בכלל באיזה עצב שנפגע או משהו), אמא שלי כל היום בוכה ושקועה בזה, ואני שלא רגיל בחיים לראות את אבא שלי ככה, מישהו יכול לעזור לי? האם התסמינים אומרים משהו בקשר לזה או שבאמת זה יכול להיות עוד דברים ? האם CT מגלה את הדברים האלו ? אני פשוט הרוס. הרוס. כל עזרה תתקבל. תודה.

היי רונדל

אז מהסוף להתחלה - סי.טי. זו בדיקה שבה אפשר לראות גידולים. זו בדיקה שמדגימה את הרקמות בגוף וכך אפשר לראות אם יש משהו חריג. אני מבינה שאתם לחוצים ודואגים, אני חושבת שלהיות בחוסר ידיעה הוא אחד הדברים היותר מפחידים. אני בוודאי לא אוכל לתת תשובה לגבי מה יש לאבא שלך ואני מבינה למה החשש הגדול שלך מפני כל ממצא שהוא. אז כרגע אתה חושב שזה סרטן, אבל זה יכול להיות גם משהו שיותר קל לטפל בו ויותר פשוט להבריא ממנו. וגם, וזה מאד חשוב, שאפילו אם זה זה, אפשר לטפל גם בסרטן ואפשר להבריא והכותבים בפורום הזה הם הוכחה לכך. אני מאחלת שנשמע ממך רק בשורות טובות. רק בריאות
גלי

ד רונדל

New member
קודם כל הרבה תודה.

ואכן , אני גם מקווה שזה לא זה והכל יגמר כבר, פשוט אנחנו ממש לא רגילים להיות במצב הזה, ובגלל שאנחנו לא מומחים, אנחנו לא מכירים סיבות לחודש של כאבים... בכל אופן, אני גם מקווה שאלו יהיו חדשות טובות, תעודכנו. הרבה תודה לכולכם, רק מעצם קריאה פה של שני עמודים, הרגשתי יותר טוב (אפילו שכמעט בכיתי) תודה.

למעלה