פעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה ו..
אני חייב לאמר שאני מתבייש..... בתור אנשים שכותבים בפורום שקשור לפעילות פוליטית הייתי מצפה למעט יותר הבנה, עומק ופחות דמגוגיה, חבל שהפורום הזה, על רוב כותביו נראה כמו שיחה של עוזי כהן....ממש עצוב... הדמגוגיה כאן רצופה בעיוותים וחוסר ידע משווע
או שפשוט יש את הידע אך הוא סותר את המציאו ועל כן נאלצים להסתפק בהודעות רדודות ודמגוגיות. אומנם יש מעטים כאן שכן כותבים בצורה סבירה, אך עדיין....מאוד מאכזב. אני לא אסתיר את דעותיי, אני תומך של מפלגת העבודה, בעבר לפחות...וככה"נ אצביע קדימה, גם בהיעדרו הצפוי של שרון, ואולי בזכות זה כיוון ובתור מצביע שמאל יש לי בעיות לא מעטות עם האיש (וכמובן אני מאחל לו החלמה מלאה וחיים טובים עד כמה שאפשר, בהינתן מצבו הבעייתי...) בנוסף, מכיוון ומדובר בפורום של מפלגת קדימה אביע את דעתי: אני רואה במפלגה הזו כהבטחה גדולה
יש בה אנשים מצויינים, אך חלה עליה עדיין חובת ההוכחה. אני מחכה לראות מה יעשה היו"ר הזמני שלה אהוד אולמרט ב3 החודשים עד הבחירות, מאוד מעניין יהיה לראות ראש ממשלה מהסוג האירופי, כזה ללא עבר בטחוני, חברתי או כלכלי, אלא פשוט פוליטיקאי. אני רואה בו לא מעט חסרונות אך גם כמה מעלות, לדעתי כרגע קשה לחוות דעה על התאמתו לתפקיד, ורק ימים יגידו... בנוסף אציין שאני קיוויתי כי אחרי קדנציה של שרון (במידה והאירוע הטרגי לא היה מתרחש) ציפי ליבני (לאחר שסיכוייה היו, ועדיין, די גבוהים להתמנות לשרת החוץ) תרכוש את הניסיון הדרוש בהנהגה הבכירה של המדינה תתפוס את מקומו של שרון, אך תרחיש זה כנראה שלא נמצא על הפרק כעת. שוב צריך לחכות ולראות כיצד יתפקד אהוד אולמרט בתפקיד רוה"מ וייתכן כי התרחיש בו ליבני תהייה שרת החוץ ולאחר מכן רוה"מ עדיין קיים. אני חושב שבמידה ותוכיח עצמה בתפקיד בכיר מאין זה (שרת החוץ) לטובת מדינת ישראל היא צריכה להיות ראש-ממשלה. אני מתנצל מראש אם דברי פגעו במי מהאנשים שכן ניחנים ביכולת הבעת דעה עניינית. נעים להכיר את הפורום הזה, ומי ייתן והוא יהפך לפורום רציני ואינטיליגנטי. קינן
אני חייב לאמר שאני מתבייש..... בתור אנשים שכותבים בפורום שקשור לפעילות פוליטית הייתי מצפה למעט יותר הבנה, עומק ופחות דמגוגיה, חבל שהפורום הזה, על רוב כותביו נראה כמו שיחה של עוזי כהן....ממש עצוב... הדמגוגיה כאן רצופה בעיוותים וחוסר ידע משווע