פעם ראשונה שאני עם לק בגימור מאט

Kumagoro01

New member
פעם ראשונה שאני עם לק בגימור מאט

blue suede של אורלי (שמאוד דומה לראשן-נייבי-מאט של OPI שחיפשתי דיי מזמן אם אתן זוכרות...) מכרו את קולקצית המאט של אורלי בפארם שקרוב לבית שלי במחירים של המבצע שהיה על כל הלקים שלהם (20 במקום 40) אז בגלל שכל כך רציתי את הגוון הזה חשבתי לנסות. ההרגשה כל כך מוזרה O: הייתי איתו רק יום אחד והורדתי, אני אנסה שוב והפעם גם אנסה להתרגל... הציקו לי כמה דברים: 1. הוא נסוג/התקלף דיי מהר, רק מאצבע אחת. אם אני אתקן את זה ייראו את המריחות. 2. משום מה התחושה הכללית הייתה שזה הורס לי את הציפורן, אני לא יודעת למה, אולי סתם פסיכולוגית... 3. עוד הרגשה שהייתה לי זה שכל דקה זה יירד
חח הרגשתי ערומה בלי טופ קואוט ובלי קרם ידיים XD 4. זה לא נרטב כששוטפים את הידיים ס_ס' שזה קצת פריקי מצד זה... לא חשבתי שזה יקרה לי, אבל דיי התאכזבתי. אני מאוד אוהבת את הצבע ואת הגימור ואני עוד אלבש את זה ואתרגל לאט לאט, אבל זה פשוט הרגיש מוזר חח... המ אז עכשיו הורדתי ואני עם 290 של שיק כדי לפצות
כחולים זה כיף
(מה שכן: לזכותו של הלק הזה אני אציין שאם בא לך לשם לק 10 דקות לפני שאת יוצאת מהבית, זה בדיוק הגימור שהיה צריך להמציא למצבים האלה
) מה דעתכן?

תולי01

New member
מבינה אותך לחלוטין

כתבת בדיוק את מה שאני מרגישה כשאני עם לק מאט
אין מה לעשות, הלקים האלה באמת מתקלפים די מהר, וגם לי קשה בלי טופקואוט, למרות שאני לא מרגישה שהוא הורס לי את הציפורן או משהו בסגנון. פשוט מרקם בעייתי שחייב להימרח על ציפורניים חלקות, כי הוא מבליט כל פגם קטן בציפורן. אבל הם עדיין מיוחדים וכמו שכתבת, מתייבשים בצ'יק, אז שווה לתת להם הזדמנות מדי פעם

Kumagoro01

New member
כן...

ואני מוסיפה שגם את המגע שלו לא כל כך אהבתי, הוא קצת מרגיש כמו משהו שצריך לשטוף ממך ולא משהו שאמור להיות שם.
(או שזו שוב רק אני
) אבל מסכימה איתך, אני שמחה שקניתי אותו

למעלה