פעם ראשונה שלי בפורום !!

maayan250250

New member
פעם ראשונה שלי בפורום !!

אבל ראיתי את כל הפרקים בסדרה הכי יפה בעוווווווולם !! ה- או.סי !! היום היה הפרק הכי מותח שהיה עד עכשיו !!!! אמאלה...איזה מותח היה !!!! ריאן פשוט יצא גבר, אפ'חד חוץ מלוק לא האמין לו ותראו מה יצא !! הוא צדק =]. בטח בפרק הבא הוא ומריסה יחזרו רשמית =] וזהו אני חושבת שאוליבר יצא רישמית מהסדרה !!! סוף סוף !!! איך שנאתי אותו !!!! בקיצור !!!! היה פרק מ=ע=ו=ל=ה !!!!!!!!!!!! יווווו.....אני כולי רועדת מרוב התרגשות !!!!! אני קמה מחר בבוקר מוקדם בשביל לראות שידור חוזר כי אני נוסעת בצהריים !!!! אני פשוט חייבת לראות ת'פרק שוב !! חייבת !!!!!! ביי מעינצ' =]

maayan250250

New member
עוד משו

שאלה: איך קוראים לשיר פתיחה של האו סי !? אה ! ורציתי להוסיף... שאנה ממש מסכנה...היא יצאה הכי מסכנה בכל הפרק הזה =[ והיא וסת' (המהמם) דווקא חמודים ביחד....יווו...אני לא יכולה לחכות לפרק הבא. איך אפשר להוריד פרקים ?

maayan250250

New member
????

מישו הוריד כבר את פרק 19 ?! (הפרק הבא) אם כן, שלח לי הודעה,פליזזזזזזזז: אי יס - 320737744 מסנג'ר- [email protected] תודה לכווווולם !

JoHnYmYsTeR

New member
היי! ... ברוכה הבאה!

קצת מכורה... בכל זאת? לקום ב7 בשביל פרק? חכי ליום חמישי בערב........

maayan250250

New member
אני פשוט חייבת לראות שוב ת'פרק !!

מה אני יעשה......חחח...... מקסימום אני לא אלך לישון...חיחיחי.... אין על האו סי !!! פשוט הסדר הכי טובה שקיימת !!!!! סת' אני מאוהבת בך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maayan250250

New member
עוד משו

שאלה: איך קוראים לשיר פתיחה של האו סי !? אה ! ורציתי להוסיף... שאנה ממש מסכנה...היא יצאה הכי מסכנה בכל הפרק הזה =[ והיא וסת' (המהמם) דווקא חמודים ביחד....יווו...אני לא יכולה לחכות לפרק הבא. איך אפשר להוריד פרקים ?

למעלה