פעם ראשונה שלי פה

goldsoft

New member
פעם ראשונה שלי פה

סתם מסקרנות נכנסתי........ אבל מה הטעם בפורום קסמים אם לא מלמדים פה טריקים וקסמים ? איזה אינטרס יש לאנשים להיכנס לפה ? מה כל כך מושך בלהיכנס לפורום של דיבורים על קסמים יפים ? אני מבין את עניין הסודיות........ אבל בעידן האינטרנט כבר כלום לא סודי...... יש מלא אתרים לועזיים שמלמדים הכל.

gilush

New member
מנהל הפורום רוצה שתקנו את הקסמים

בחנות שלו אם אתה כל כך רוצה לדעת איך נעשים קסמים אתה יכול לחפש באינטרנט לא חסרים סרטונים על קסמים

זאת לא הסיבה שפתחתי פורום....

הפורום נפתח בכדי ליצור קהילה של אנשים שרוצים הכוונה, ביקורת, לשאול שאלות, להתעניין, לספר ולהיות חלק ממשהו הקשור לנושא הקסמים. מה שעושה את הקסמים זה הסוד-ברגע שנחשוף אותם לא יהיו יותר קוסמים, זה כבר לא יהיה קסם וככל הנראה לא תיהיה כל הצדקה לפורום הזה....

אגב, גילוש...אם תסתכלי טוב אחורה...

אני לא נוהג לפרסם את האתר שלי אלא אם כן מישהו מחפש או שואל.

israely1

New member
מנצל"ש

שלום לכולם לי קוראים טל...אני בן 16 וחצי מאיזור המרכז.... אני מה שנקרא קוסם ממש בהתחלת הדרך ואני יודע מספר של טריקים וכמה תרגילי מנטליזם חקרתי הרבה את הנושא של ה"קסמים" ושל הדימיון המודרך ופסיכולוגיה וכו' ואני לא מאמין בקסמים אמיתיים ובכיפוף כפיות. אבל אל תכעסו! אני כן מאמין באנשים שלומדים ועובדים קשה ומצליחים להגיע לרמות מדהימות ומרשימות לדעתי עולם הקסמים הוא עולם אומנותי כמו עולם הריקוד המוזיקה והתאטרון ואני מאוד מעריך את כל האמנים שעוסקים בתחום. לסיכום אני מקווה להשתלב פה ולרכוש הרבה ידע ואולי גם כמה חברים לכו תדעו..... נתראה בהודעות הבאות :) ולמי שרוצה לדבר איתי על קסמים ודימיון מודרך ומנטליזם ובכלל סתם לדבר מוזמן לICQ 285732288

למעלה