פעם ראשונה שלי

kordilya

New member
פעם ראשונה שלי

בפורום הזה, הרבה דמעות נסחטו לי בקריאה של כל ההודעות, הלוואי שעל עצמי הייתי מצליחה לבכות ככה. בגיל צעיר, אני לא זוכרת ממש בת כמה הייתי, היתה תקופה ( שוב לא ממש זוכרת כמה זמן זה נמשך ) שאח שלי גרם לי לבצע בו מין אורלי, הפרטים היחידים שאני זוכרת בבירור הם טעם וריח שאני עדיין יכולה לחוש בהם. ועוד אני זוכרת את ההערצה שלי לאחי הגדול שגרמה לי להסכים לענין , לא היתה אלימות מעורבת , פשוט שוכנעתי שאני עוזרת לו ככה. באיזשהו שלב זה ניפסק ( הוא עצמו היה בן עשרה ) , היום אני בת 26 שנים בכלל לא זכרתי את זה והיחסים שלי עם אחי היו תמיד מאוד טובים וגם אחרי שניזכרתי והיה ברור לי שזה קרה לא הצלחתי ועדיין לא מצליחה אפילו לכעוס עליו, אני בטח לא יכולה לספר לאף אחד במשפחה כי לא רוצה שהוא יפגע , אפילו לחברים שלי התביישתי לספר והבודדים שסיפרתי להם, השמטתי שזה אח שלי אמרתי משהו על קרוב משפחה, אני קולטת שכל ההתנהלות שלי עם העניין היא לגונן עליו וזה ניראה לי מעוות ומצד שני אני באמת באמת אוהבת אותו ולא רוצה לראות אותו נפגע, היה כל כך הרבה יותר קל אם זה היה מישהו רע מישהו שקל לשנוא. לפחות פה אפשר לספר את זה בלי לחשוש, תודה.

ברוך הבא ../images/Emo39.gif

למרות שהוא פגע בך, לדעתי אין זה אומר שאוטומתית עליך לשנוא אותו, ומצד שני יהיה זה בסדר אם תשנאי... מה שאת מרגישה או חושבת זה בסדר ולגטימי... ואני לא חושבת ששנאה או חוסר שנאה עושים את זה יותר קל... מה שעושה את זה יותר קל זה לדבר, לא להיות לבד, במיוחד כאשר יש הרבה אנשים המוכנים להיות איתך בכל שלב... תחזיקי מעמד...

kordilya

New member
תודה

אתה צודק אני לא חושבת ששינאה או כעס הכרחיים לתהליך הריפוי אני חושבת רק שזה שאני לא יכולה לדבר עם אף אחד במשפחה על זה, במיוחד עם אמא שלי שבאופן רגיל היא רגישה ותומכת מקשה עלי את העניין, תודה על התגובה בכל אופן.

../images/Emo60.gif

עצם העובדה שאת כותבת כאן זו כבר התחלה... ובתור המשך את יכולה לשוחח עם מישהו אחר שאת סומכת עליו, העיקר לא להשאר עם זה לבד... כי את לא לבד!

ניסיתי לכתוב לך עוד אתמול

אבל פתאום היתה איזו תקלה וההודעה שלי לא נשלחה, למרות ניסיונות חוזרים. אז היום, מקווה שתבואי ולא התייאשת. הרבה פעמים הכעס לא מגיע. והתפקיד לגונן על אחרים, לא כל כך מהר מתנערים ממנו. נכון שזה לא מתיישב עם כל מיני דברים שאולי למדנו שאנחנו אמורים לצפות מעצמנו, אבל מצד שני, מי אמר שכל הציפיות האלה נכונות? רציתי לשאול אותך עם זאת, איך מה שעברת אז משפיע על חייך היום וגם לשלוח לך חומר לקריאה בנושא שלך, מהאתר שלנו: תקיפה מינית על ידי אחים

למעלה