פעם ראשונה של יובל במספרה ../images/Emo68.gif
היום, בדיוק היום 25.12.01. ליובל, בת שלוש ותשעה חודשים, יש שיער יפייפה, ארוך ועם בקבוקים מקסימים בקצוות. (אולי עליי להגיד "היה" ??????????) כבר הרבה זמן היא מבקשת להסתפר "קצוץ", ומתכוונת בעצם עד הכתפיים. אני לא הייתי בשלה לזה. אבל לאחרונה הקצוות כבר נראים שרופים וזה משפיע על המראה הכללי של השיער שנראה לא טוב. אז קבענו תור למספרת "הנסיך הקטן" בפתח תקוה, עליה קיבלתי המלצות רבות. הגענו לנועם, הספר, בעל גישה נהדרת לילדים. המספרה חמודה מאוד, עם המון צעצועים בכל מקום ואפילו הכסא הוא בעצם בימבה מוגבהת. יובל ישר שמה עינה בבימבה וביקשה לשבת עליה. התיישבה, נועם שם לה חלוק סגול, הרטיב את השיער שלה עם מרסס מים וסירק (היא הייתה בשקט מופתי בזמן הסירוק למרות שראיתי שזה לא ממש נעים לה). נועם שואל מה היא רוצה שהוא יעשה בשיער. יובל אומרת "קצוץ" ומצביעה על הכתפיים. אני עושה סימני מצוקה ברקע וסימנים של "לא, לא" עם הידיים. נועם ממליץ לספר קצת יותר מהקצוות כדי ליישר קו. אנחנו מסכימות. נועם מתחיל לספר ואני מתחילה לצלם מכל זוית אפשרית כולל קלוז אפים של הידיים שלו מספרות, של התלתלים הנופלים על הרצפה וכו´. נועם מסיים, מייבש ליובל את השיער. מרוצה מאוד, היא הולכת לשחק עם הצעצועים. אני מצלמת עוד קצת, ליתר בטחון. נועם שואל אם היא רוצה סוכריה על מקל או קרמבו. יובל בוחרת בסוכריה על מקל, אני משלמת ואנחנו יוצאות מרוצות מאוד.