פעם ראשונה שראיתי סרט אימה ורציתי ש

lestatgirl

New member
פעם ראשונה שראיתי סרט אימה ורציתי ש

הבחורה תחייה למעשה ריחמתי עלייה זה קרה במנסרים מטקסס המחודש הזה מ2004 הודעה זאת עלולה להכיל שברי אגוזים ,בוטנים וספוילרים..... אחד הסרטים היותר מפחידים שראיתי בזמן האחרון אפילו שאני לא יכולה להשוות אותו לקודמים בסדרה הוא אחד המפחידים שראיתי פחדים שהתחילו לאחר צפייה בסרט: מישהו רודף אחריים עם מסכה ומסור כסאות גלגלים אנשים זקנים חטיפי אנרג'י(אל תשאלו) אנשים מטקסס רעשים פתאומיים קרוואנים תינוקות שוטרים בחורות שעשו לעצמן עגיל עם הרחבה במוח בעזרת קליעי אקדח ועוד הרבה אחרים..... התחלה : הייתה דיי מטופשת יש סיכוי גם בלקחת טרמפיסט לא רק להיות אחד אתם יודעים.... בנות זה עם רגיש מידי אני הייתי מתקשרת למשטרה מדווחת על משוטטת וטסה משם מאיפה לעזאזל היא הוציאה את האקדח הזה?... ולמה הם לא זרקו את גופתה בצד הדרך וטסו הבייתה אמצע : וואי אמ. מה היה באמצע אה כן אני לא הייתי נכנסת לבית של זר לבד במיוחד לא שהוא כזה אנטיפת וגם אם כן הייתי טסה משם במהירות האפשרית ולא לא הייתי עוזרת לו לקום תגידו שאני מרשעת תגידו שאין לי מצפון או רחמים הייתי עפה משם עכשיו לדרפייס בהתחלה היו התהיות זה גבר? זה אישה? זה פרנקישטיין? ואת דרך העין המציצה הבנתי מיד זה הוא אהובי משכבר הימים טומי עכשיו את טומי אני מגדירה כמישהו שהיה ילד רגיל ובגלל בעיית העור שלו צחקו עליו כולם זה גרם לו לצלקות נפשיות ותלות רגשית במי שהיו קרוביו היחידים האב היה פסיכופת מטורף שהחינך את ילדו בקשיחות יתר בנו כמובן פחד ממנו (ניחוש פרוע במיוחד על כל מעשה שהילד עשה והאב לא היה מרוצה מממנו האב הכה את בנו) והיה מבצע את כל פקודות האב ובגלל שהילד לא גדל כילד רגיל ונורמלי הוא לא התבגר מבחינה נפשית ואי לכך הוא עדיין מבצע את כל פקודות האב מאז ילדותו אז למעשה לדר פייס הוא לא הרוצח האמיתי בסיפור הזה האב אשם כאילו הוא ביצע במו ידיו כל אחת מההרציחות עכשיו הקטע עם השריף והבחורצ'יק ההוא שביקש ממנו לשחזר את התאבדות הנערה אני הייתי לוקחת את האקדח פותחת תדלת רצה כמה שיותר מהר ורק לבסוף אחרי שהוא היה רודף אחריי והייתי קולט שאין כדורים שם הייתי תופס תריצה של החיים וזורקת תאקדח לשירים וזא אולי היה מציל את החברה שנרצחה הסוף: לא הבנתי אם הבחורצ'יק מת בסוף או לא ומה היה הקטע עם התינוק הסברים נדרשים בדחיפות והקטע עכם ההתנעה של האוטו היה לא רע הקטע שהיה עם שני השוטרים בסוף בסוף באמת היה אמיתי? ולמה הם צילמו את זה? והאם הסרט באמת באמת באמת מבוסס על סיפור אמיתי או רק קיבל השראה מאחד כזה והאם משפחה זאת עדיין חיה ואוכלת? מצפה לתשובות ולא......

miss i

New member
../images/Emo58.gif ועכשו לתגובה:

דבר ראשון, הקטע עם הטרמפיסטית, הוא הקטע הכי חזק בסרט. המלמולים שלה, והטיית הראש, והאקדח שהיא שלפה, פשוט מדהים!! הצילום של הירייה היה מדהים בעיני, ועד עכשו אני יכולה לדמיין את הכדור מפלח את הגולגולת שלה.... תראי, בלי שום קשר לזה שזה תסריט אימה, והדמויות אמורות לעשות את כל הדברים הכי לא הגיוניים, כדי שייקרה להם משהו, אז אל תשכחי שהשנה אמורה הייתה להיות 1973 (תקנו אותי אם אני טועה....), בזמן שלאחר כל מהפכת דור הפרחים, אז אני מניחה שאלו היו זמנים שבהם אנשים באופן כללי, לא ממש חששו לאסוף טרמפיסטים או להיכנס לבתים של אנשים זרים בשביל להשתמש בטלפון וכו'.

pertal

New member
אוי נו באמת... טרמפיסטית במקום

הנווד שבסרט הראשון..... אפשר לדעת מה הקשר שלה אל המשפחה או כל מה שלא מופיע בסרט המחודש?? כי הנווד היה בן משפחה, אבל עדיין רוב אלה שהיו באותו (במיוחד הנשים אם אני זוכר נכון) ביקשו לא להעלות אותו כי הוא נראה מוזר.... וכו..... מישהו יכול לספר מי זאת הטרמפיסטית וכו??

miss i

New member
../images/Emo58.gif אם אני לא טועה.....

הטרמפיסטית היא בת לאחת המשפחות שנתפסו על ידיהם.... הרי ראו את התמונה של המשפחה שלה, כשהדמות הראשית שלפה אותה מהמכונית במגרש מכוניות. היא מישהי שהצליחה להימלט מהשוטר, ולכן היה לה אקדח - היא גנבה אותו ממנו. ואחר כך, גם הדמות הראשית היתה באותו מצב, ואמרה: I just wanna go home.... איזה מצמרר.......

pertal

New member
והיא ניסתה להרוג אותם?? כי הקטע

בסרט הראשון משנות ה70, גם כולל טרמפיסט, יותר נכון "נווד" שהוא בעצם בן למשפחת הקניבלים, והוא מנה להרוג אותם כשהם מעלים אותו...... אז הטרמפיסטית הזאת ניסתה סתם לברוח או מה? נב: אני לא ראיתי את הסרט של 2003 אלא אני מדבר על הראשון משנות ה70 בהשוואה לחדש.

miss i

New member
לא ראיתי את הראשון, אז יכל ../images/Emo58.gif

להיות שהם שינו כמה דברים. בעקרון, היא נסתה לגרום להם לא לחזור לשם, אבל הם מצאו עצמם בתחנת הדלק של המשפחה בכל מקרה.... האמת שזאת סצינה אדירה, נראה לי מיותר הטרמפיסט שמנסה להרוג אותם - כבר בתחלה! יותר כיף לבנות מתח ותהייה.... הקטע עם הכדור פשוט מדהים, הצילום של הכדור מפלח את הגולגולת....... וואו!!

lestatgirl

New member
אה ד"א מישו יודע למה.. ספיולר

היא אמרה לאישה ההיא בקראוון זה לא התינוק שלך ולקחה אותו איתה? בסוף נגלה שהתינוק זה דמיאן מאות משמים.......

DoctorSatan

New member
ספוילר:

התינוק הזה זה האח של הטרמפיסטית... אחרי שמשפחת הקניבלים הרגה את המשפחה הם לקחו את התינוק כדי לגדל אותו בעצמם והבחורה ידעה את זה לפי התמונה שהיא מצאה במכונית של המשפחה

למעלה