פעם ראשונה (POD - Alive).....

GK_FF

New member
פעם ראשונה (POD - Alive).....

פעם ראשונה שני אוהב להקשה שיש שם מישהו עם ראסטות! או קליפ של להקה כזאת! וואו מזל טוב לי....... בכל זאת, הקליפ החדש שלהם פשוט מ-ד-ה-י-ם לדעתי!!!!!!! גדול! אדיר! יפה ו... אההה!!!!!!!!!! וגם השיר! פשוט מצוין.... מישהו יודע משהו על הלהקה הזאת? הם חדשים? (זה השיר הראשון שלהם?)

GK_FF

New member
אתם יודעים מה זה קליפ טוב??

*לדעתי לפחות* קליפ שמרתק אותכם למסך בצורה טוטאלית, כזה שאתם לא חושבים ביכלל מה קורה מסביבכם ואם מישהו מבחוץ יסתכל עלייך אתה לא תרגיש ורק תיהיה עם פה פעור בוהה בטלוויזיה!!!!! כן that´s it baby....... :) אז כמו שאמרתי, והקליפים שעשו לי את זה זה POD - Alive וGarbage - You Look So Fine....

GK_FF

New member
ודרך אגב...

אותו דבר עם סרטים, אבל הסרט היחידי שעשה לי את זה היה Laputa...... (ממה שאני זוכר... אוליי גם פייט קלאב....)

lighter

New member
P.O.D הם ממש גדולים!

ולפי מומה (בקרוב מומה ז"ל) אז זה ככה: לכאורה, להקת P.O.D היא עוד אחת מעשרות להקות הנו-מטאל הזוכות כעת לתהילה. הלהקה מסן-דייגו, שפירוש שמה הוא "Payable On Death" (תשלום בעת המוות), אולי נשמעת כמו שילוב בין קורן, לימפ ביזקיט, מרילין מנסון וביוהזארד, אבל ההבדל בינה לבין חברי הלהקות הנ"ל הוא פשוט - כל חבריה נוצרים אדוקים. בין חברי להקת P.O.D נמצאים הגיטריסט מרקוס, המתופף וואב ובן-דודו הזמר סאני סנדובל, והבסיסט טראא. הסינגל "Southtown", שנכתב על העיר בה גדלו, על גבול קליפורניה-טיחואנה, נלקח מאלבומם הראשון שהוקלט בחברת תקליטים גדולה, אטלנטיק. האלבום נקרא The Fundemental Elements of Southtown והוא הגיע למעמד פלטינה כשנמכר במיליון עותקים. עד אז הוציאו את אלבומיהם בחברת תקליטים דתית בשם Rescue Records, שהזדרזה להוציא את האלבומים מחדש בעקבות ההצלחה המפתיעה. בשנת 2000, המפיק האגדי ריק רובין הפיק ללהקה את השיר "School Of Hard Knocks", שהוקלט לפסקול הסרט "שטן על הזמן" בכיכובו של אדם סנדלר. האלבום Satellite, השני שיצא באטלנטיק, יצא ב-2001 והגיע למעמד פלטינה כפולה והסינגל "Alive" הגיע למקום השני במצעד הרוק של הבילבורד. מקווה שעזרתי אורית כיף להיות נחמדה מדי פעם נכון?

GK_FF

New member
הבאת לי מעל ומעבר.....

אז תודה רבה! |פרחים פרחים עוד עוד פרחים תביאו עוד כן וואו וואו עוד עוד הרבה!!!!!!| מה? אין ICON כזה?? :(

למעלה