פעם ראשונה

פעם ראשונה

שלום,אני לא רוצה להיחשף פה כל כך אז אני לא אגיד את השם שלי. אני בת 18 ואני נמצאת במצב נפשי מאוד מעורער בזמן האחרון, אני מרגישה שהכל מתמותת מתחתיי, כאילו מזל רע עוטף אותי. הייתי צריכה לחפש משהו ועברתי בין הפורומים ונכנסתי לפה במקרה. אני בדרך כלל לא מאמינה בדברים כאלה, כשהייתי קטנה יותר כן האמנתי כי היו לי הרבה חלומות שהתגשמו, ובשלב מסויים בחיים שלי, כשהתחלתי להיות אדם דכאוני יותר הם הפסיקו. אני בולמית, ההורים שלי לא יודעים על זה, פעם דיברתי עם אחותי ואמא שלי על זה, בכיתי שעות והבטחתי שזה לא יקרה יותר, אחרי תקופה ארוכה של רגיעה חזרתי לזה שוב. אני מפחדת להשמין שוב. אני יודעת שאסור לי לעשות את זה, שזה נזק מטורף, אני לא בולמית כפייתית, אבל זאת בכל זאת בולמיה. אני כבר לא יודעת מה לעשות, ניסיתי מבחינה נפשית הכל, חשבתי אולי יהיה לכם פתרון כלשהו. בנוסף, באותה התקופה שהתחילה הבולמיה התחלתי לגמגם ובשנה האחרונה התחילו לי טיקים שבאים ונעלמים, דבר שמחמיר עם הזמן, אני יודעת שזה משהו נפשי, אבל זה פשוט לא עוזב אותי למרות שאני יודעת ממה זה נגרם. אולי יהיה לכם רעיון כלשהו. תודה מראש אני.

Y A R A

New member
מתוקה

אני בדרך כלל קוראת כאן ולא משתתפת אבל לא יכולה להתעלם מהודעתך. יש לי כבוד גדול לתקשור ולמסרים (לכן אני כאן), ואני חושבת שמעבר לכל מסר שתקבלי מצבך דורש טיפול מקצועי ורציני אצל אשת מקצוע. זה הזמן לגדול מתוך הכאב ולחפש את האור. את בדכאון, במצוקה ונשמעת מאד לבד בחוויה הזו. את לא לבד, יש עוד ארגונים ומרכזים שרק מחכים לעזור לך. המסר שלי אלייך:ניתן לעזור רק למי שרוצה לעזור לעצמו. הרבה בריאות ואושר

יקירה מאד

חשוב שתלכי לייעוץ וטיפול מקצועי. ברור שהדברים מגיעיפם מהרובד הנפשי-מנטלי אבל אל לך לוותר. טיפול נכון יסייע לך לשפר את הדברים. את צעירה ומקסימה, ויש לך דרך טובה לעבור בחיים הללו. אני ממליצה על טיפול שמשלב עבודה על המודע והלא מודע - כי אז התהליך הוא מואץ. יש מטפלת שאני מכירה טוב שהיא פסיכולוגית המשלבת עבוה אנרגטית, ובמקרה גם בעבר עבדה עם נערות שיש להם הפרעות אכילה. אם תירצי כיתבי לי במסר ואשלח לך את הטלפון שלה. שולחת לך המון אהבה

למעלה