פעם ראשונה...

thunderstorm

New member
פעם ראשונה...

שאני נתקלת בפורום הזה, וזה בדיוק מה שאני צריכה.. בדיוק ברגע הנכון.. אז הנה מכתב שלא נשלח לידיד שלי... סליחה. אני מצטערת. מצטערת על כל מה שאמרתי. מצטערת שהגזמתי, ושלא הפסקתי גם כשזה היה יותר מדי. מצטערת שלא התחשבתי בך. מצטערת ששיקרתי. מצטערת שהפחדתי אותך. מצטערת ששיחקתי בך. מצטערת שלא קיבלתי את מה שאמרת לי. מצטערת כל כך.... תבין, אני יודעת שזו הייתה שגיאה.. שלא הייתי צריכה לשקר לך ככה... שרק הדאגתי אותך.. מצטערת שגם כששאלת אותי שאלה נוקבת, שהייתי צריכה לענות עליה "כן", שיקרתי.. מצטערת.. אני לא מצפה ממך להבין ולסלוח.. בגלל שזה לא מגיע לי אחרי כל מה שעשיתי. אני מצטערת שהדאגתי אותך.. אני מצטערת שעשיתי את זה דווקא לך.. אחרי כל מה שעברת... אני מצטערת שלא התחשבתי במה שזה עושה לך.. שחשבתי רק על עצמי באותו הרגע... אני מצטערת שהרגשתי כל כך רע עד שלא היה לי אכפת..... ואני מצטערת.. שזו הדרך היחידה שאני מכירה למשוך תשומת לב.... אבל אני לא אעשה את זה יותר.. אתה יודע למה? כי גם זה לא עובד.... אז אני מצטערת, באמת, מצטערת נורא שעשיתי את זה, וששיקרתי לך. מבטיחה, מהיום - דף חדש.. ואל תדאג - אותך אני כבר לא אטריד... סליחה.

נפש הים

New member
הוא בטח יסלח,

אם תתני לו את המכתב הזה, במידה ולא עלייך להבין שהדברים שעשית היו קשים עבורו , עד כדי כך שקשה עליו הסליחה. הנקודה הכי חשובה במכתב שכתבת היא , שאת תביני מה גרם לאותם דברים. כתבת שהיה לך רע עד כדי כך שלא היה אכפת לך מכלום- פתרי את הרע הזה, בכדי שלא תפגעי בחבר נוסף. חברים הם אוצרות וכמו ששומרים על אוצר, כך עלינו לשמור עליהם. שיהיה לך רק טוב.

ה מוזה

New member
סליחה .

לפגוע במישהו - כהרף עין . לתקן את הפגיעה ..כמה קשה . לפגוע באחר , לשקר .. חוזר אלינו בחזרה בסופו של דבר . לכן יקירתי , קודם סלחי לעצמך . סלחי לעצמך על כך שאנושית את , שזעקת לתשומת לב בדרך היחידה שהכרת עד כה והמשיכי בדרך חדשה - לימדי מהשיעור הזה בחיים . ובקשי את סליחתו .. זה בהחלט יעורר בו הערכה כלפיך , לבקש סליחה זו מעלה. ונראה לי שאכן הפנמת והבנת- "אבל אני לא אעשה את זה יותר.. אתה יודע למה? כי גם זה לא עובד...." ברוכה הבאה

thunderstorm

New member
תודה על התגובות..

את המכתב הזה אני לא אוכל לתת לא.. לא יודעת, אולי זה אחד מהמכתבים שבאמת לא נועדו להישלח, אלא רק להיכתב בשביל להקל.. אבל אתן צודקות. אני צריכה לבקש ממנו סליחה. אני לא חושבת שהוא יסלח, אבל אני אנסה. תודה לכן.

למעלה