פעם ראשונה

פעם ראשונה

שלום לכולם
כבר חמש שנים וחצי אני קוראת סמויה פה בפורום.
הותיקים מביניכם מכירים את אמא שלי- סבתא53, שהיתה הפה והאזניים שלי בפורום בשנים האחרונות, וכתבה בשמי כשלא הייתי מסוגלת.
למי שלא מכיר, אספר בקצרה שאני אמא של אורון, ילד חכם, מקסים, רגיש ואהוב, שחגג לפני שלושה שבועות כמעט את יום הולדתו החמישי.
אורון נולד עם קלאב פוט ברגל ימין, עבר סדרת גבסים, ואת הניתוחון בגיל 8 שבועות ומאז היה עם הנעליים והסד.
היה לי מאוד קשה להשלים עם הקלאב פוט, והייתי מלאת רחמים, אשמה וחרדות.
אין ספק שהפורום, אותו גילתה אמא שלי עוד בליל הבשורה בשבוע 23, עזר לי מעט להרים את הראש ולראות שיש תקווה.
זו ההזדמנות להודות לג'סיקה, אישה מדהימה, מאפשרת, תומכת, לא שיפוטית, שנתנה לי את כל העזרה שאי פעם ביקשתי ולא התנתה בשום השתתפות בפורום או כל תמורה.
הסיבה בגינה אני מפרה את ההשתתפות הסמויה שלי היא הביקור האחרון אצל ד"ר פנסקי. שנערך שלושה ימים לפני יום הולדתו החמישי של אורון. עד לביקור זה הקפדנו בעלי ואני לשים לאורון את הנעליים מידיי לילה מגיל 11 שבועות ועד לגיל 5 פחות שלושה ימים.
קיבלנו אישור להוריד את הנעליים עוד קודם, אך הרגשנו שאנחנו רוצים ללכת לפי הפרוטוקול המקורי של פונסטי. החשש הכי גדול שלנו הוא מנסיגה ולכן החלטנו לעשות הכל כדי להמנע ממנה עד כמה שניתן.
ד"ר פנסקי אישר לנו, כאמור, את הורדת הנעליים, ועודד אותי לכתוב את ההסטוריה שלנו בקצרה בפורום, על מנת לנסות לעודד משפחות בתחילת דרכן.
נקבעה לנו ביקורת בתחילת פברואר ואני מקווה שיהיו רק בשורות טובות.
תודה לכל מי שתמך בי ביודעין או שלא ביודעין לאורך השנים, ורק בריאות לכולנו
מעין.

איזה כיף

שיהיה בהצלחה
בטח שזוכרים את אמא שלך, היא הסבתא של הפורום, ידעה להרגיע כמו שרק סבתות יודעות.
שוב-בהצלחה בדרככם החדשה

יחיאלוש

New member
מצדיעה לך...

5 שנים עם הנעליים- מעורר הערצה!
הרבה בריאות ונחת.
חיה.

פרלמנים

New member
מ ע י ן
(כמה כיף לרשום כאן את שמך)

מרגישה סגירת מעגל ומתרגשת מאוד לראות אותך כאן אחרי כ"כ הרבה שנים...
אני אסירת תודה על הפוסט הזה, ונרגשת מאוד על המעמד, על הרגע, על ההודעה המחזקת וההיסטורית הזו.
אני מרגישה שזה סוג של הודעת פרידה שלכן ושל אורון מהפורום, וזה טבעי ומאוד מוכר לי, ואני מקווה שתמשיכי לעדכן אחרי ביקורות, ושתהיינה רק בשורות טובות
ת ו ד ה שהיית איתנו, ושוב, תודה על ההודעה הזו.
יש לך אימא לא מהעולם הזה, אבל את בטח יודעת את זה...

ג'סיקה

ג'סיקה יקרה

קודם כל, חיכיתי הרבה זמן לרשום לך את דברי תודה, ואני מרגישה שכל מה שאכתוב בחיים לא יוכל לשקף את התמיכה שהענקת לי לאורך כל השנים האחרונות, ואת ההערכה הגדולה שיש לי אלייך כאדם פרטי ובתפקידך כאן.
באופן מאוד מוזר, אולי כמו כל תהליך הנוכחות שלי בפורום, אני לא מרגישה פרידה, אלא ההפך, שאולי עכשיו אוכל יותר בקלות להשתתף, אחרי שפרצתי מחסום משמעותי כל כך
אמא שלי באמת יחידה במינה, הלוואי ואצליח לתמוך בילדים שלי כמו שהיא תמיד תומכת בי.
שתהיה רק בריאות לכולנו

מעין

goldyle

New member
המון הצלחה שיהיה לכם!!

איזה כייף:)
גם כייף שיש אמא כזאת!!

נועית37

New member
ברוכה הבאה - מעין ( :

בשעה טובה! איזה יופי שפנסקי נתן לך משימה ( : אני מאמינה שגם לך זה עוזר.

תמשיכו להנות מאורון ובאמת כל הכבוד על ההתמדה 5 שנים!!! ואוו!!! באמת מעריצה (יואבי רק בן 2.3 והדרך עד גיל 4 נראית לי ארוכה ארוכה)

מסרי ד"ש לאמא שלך ותודה על התמיכה ברגעים שהיו כל כך קשים....

חג שמח

נועה

היי נועה

כפי שאת רואה לקחו לי שלושה שבועות לאסוף את עצמי ו"לצאת מהארון" אבל אני שמחה שעשיתי זאת,
תודה רבה על כל החיזוקים והמחמאות! גם לנו הדרך נראתה ארוכה קשה בעיקר בלתי אפשרית והיו המון רגעי משבר.... אבל מסתבר שכמו בצבא- עוד לא קם זה שיעצור את הזמן (-:
אני בטוחה שאמא שלי תקרא מה שכתבת, בכל אופן מבטיחה למסור לה!
חג שמח!
מעין

למעלה