פעם ראשונה

lily kane

New member
פעם ראשונה

ננסה לעלות דיון/שאלון

שם:
כינוי:

פעם ראשונה שבקשתי מא/נשים לקרוא לי במגדר הלא בילוגי שלי?
פעם ראשונה שספרתי למישהו שאני ג'נדר קוויר (או כל פנייה מגדרית שאתם מרגישים שנכונה לכם)?
פעם ראשונה שלבשתי בגדים של המגדר הלא בילוגי שלי?
פעם ראשונה שספרתי לבן או בת זוג עלי?
פעם ראשונה שיצאתי עם בגדי המגדר הלא בילוגי שלי ברחוב?

פעם\פעמיים ראשונות שאתם רוצים להוסיף?

אפשר לענות על חלק , אני אשמח אם תרחיבו על ההרגשה שלכם וכאלו
אבל רק עם תרגישו בנוח
מקווה שהשאלון יצליח מבטיח לענות עליו עד מחר :)

ליזי133

New member
עונה...

פנייה מגדרית מועדפת: בעיקרון אני משתמשת בנקבה, לפחות רוב הזמן, אבל לא ממש משנה...

פעם ראשונה שבקשתי מא/נשים לקרוא לי במגדר הלא בילוגי שלי? לא
פעם ראשונה שספרתי למישהו שאני ג'נדר קוויר (או כל פנייה מגדרית שאתם מרגישים שנכונה לכם)? גם לא, חוץ מכאן בפורום...
פעם ראשונה שלבשתי בגדים של המגדר הלא בילוגי שלי? גם לא ממש....
פעם ראשונה שיצאתי עם בגדי המגדר הלא בילוגי שלי ברחוב? גם לא...

אפשר לענות על חלק , אני אשמח אם תרחיבו על ההרגשה שלכם וכאלו
אבל רק עם תרגישו בנוח

lily kane

New member

את יודעת משהו
מה שיפה זה שאם תרגישי מתישהו בנוח
זה עוד יכול לקרות ואז כל פעם ראשונה יכולה להיות מאוד מרגשת

lily kane

New member
עונה

שם: לילי או ג'סטין
כינוי: חתול או lily kane
פנייה מגדרית מועדפת:
מעורבב

כשהייתי בקבוצת תמיכה ביסקסואלית עדיין קשה לי לבקש...

פעם ראשונה שספרתי למישהו שאני ג'נדר קוויר (או כל פנייה מגדרית שאתם מרגישים שנכונה לכם)?
או ואו זה היה למי שהייתה בזמנו חברה ממש טובה שלי, וזה נגמר ממש רע
היא טענה שאם אני רוצה שיהיה לי סיכוי לזוגיות אני חייב להפסיק ולא להגיד לבני הזוג שלי.

פעם ראשונה שלבשתי בגדים של המגדר הלא בילוגי שלי? אממ בגדים כמו מכנסים לובש כל הזמן פעם ראשונה שלבשתי בינדר הייתה בקבוצה הטרנסית ואז בביסקסואלית ,אין הרבה מקומת שיהיה לי קל ללכת בהם ככה עדיין.

פעם ראשונה שספרתי לבן או בת זוג עלי? אממ בצורה לא מפורשת לגמרי לפני 6 שנים ובצורה מפורשת לגמרי במערכת יחסים האחרונה

בגיל 20 והייתי הכי מאוהבת בעולם.

הפעם הראשונה שמישהו קרה אלי בזכר בלי שהייתי צריך לבקש הייתה השנה..

both

New member
התשובות שלי

כינוי: מייקי
פנייה מגדרית מועדפת: זכר

פה בפורום (כשהצטרפתי...לא זוכר מתי בדיוק זה היה) ודי מהר אח"כ מאשתי וחברים

אשתי היתה הראשונה לה סיפרתי עלי- בתחילה סיפרתי שאני חשבתי שאני בייג'נדר, אח"כ ג'נדרקוויר ולבסוף טרנסג'נדר- היא תמיד היתה הראשונה לשמוע.

פעם ראשונה שלבשתי בגדים של המגדר הלא בילוגי שלי? כשהייתי בן 4 ובחרתי לבד את בגדיי. אחר"כ בגיל 12 הפסקתי וכמבוגר התחלתי שוב כשעזבתי את נישואיי הראשונים.

פעם ראשונה שספרתי לבן או בת זוג עלי? סיפרתי לאשתי מספר ימים אחרי שהכרנו (לפני כשנתיים וחצי) ועם כל מידע חדש שגיליתי על עצמי, סיפרתי לה ראשונה.

ביגוד לפני 3 שנים, ביינדר ופאקר ביום שאחרי שקיבלתי אותם (לפני מספר חודשים)

פעם ראשונה שביקשתי לפנות אלי בזכר היתה פה בפורום, פעם ראשונה שהצגתי עצמי עם שם גברי- לפני חמישה חודשים בערך, אני חושב, כשעשיתי תור לפסיכולוג

אסור3

New member
אני

כינוי: ניק
פנייה מגדרית מועדפת: מעורבב/ נמנע.

פעם ראשונה שבקשתי מא/נשים לקרוא לי במגדר הלא בילוגי שלי? לא ממש ביקשתי, אבל בנתיים רק פה..
פעם ראשונה שספרתי למישהו שאני ג'נדר קוויר (או כל פנייה מגדרית שאתם מרגישים שנכונה לכם)? די היה פה. ובחיי, לפני כמה חודשים לידיד. הוא לא קיבל טוב ולא הבין, מאז לא סיפרתי שוב..
פעם ראשונה שלבשתי בגדים של המגדר הלא בילוגי שלי? לא זכור.. אני תמיד שם חולצות טי (לא טי טוסטורון.. חח אבל במשמעות זה יכול להיות ביינדר.) ואפילו לא מבדיל בינם מה לאיזה/גבר.
פעם ראשונה שספרתי לבן או בת זוג עלי? נממ.. אני לבדי :(
פעם ראשונה שיצאתי עם בגדי המגדר הלא בילוגי שלי ברחוב? 2 שאלות למעלה. תמיד בטישרט, לא משו מעבר..

פעם ראשונה שמדדתי מכנס גברי, ברמודה :) ישב זוועה עלי.. אז כמובן לא קניתי. וקשה לי להיות באזור הגברים, במיוחד שיש אנושות שמכירות אותי שם אז מפחיד.. אולי אם אהיה בתל אביב או משו שוב..

למעלה