פעם ראשונה

Rafael37

New member
פעם ראשונה

בתחילת החלום אני נמצא במיטה שלי ואני רואה שיש לי שישה אצבעות ביד ואני ישר קולט שאני נמצא בחלום צלול אבל מרוב הלחץ שיש לי שישה אצבעות התחלתי להשתולל מרוב פחד למרות שאני יודע שזה בסדר ובגלל זה ישר התעוררתי
איך אני ממשיך את החלום צלול מבלי להשתולל ?

Boglob

New member
קורה להרבה אנשים בפעם הראשונה

זה סוג של נטייה להתלהב עד כדי כך שאתה מעיר את עצמך בפעם הראשונה, אבל לא צריך לפחד! יש דרכים למנוע את זה.
הדרך הכי פשוטה זה לשמור על האדישות, אבל בגלל שיש רגעים שבהם זה כמאט בילתי אפשרי אפשר להשתמש בשיטוט מסויימות, אפשר לשפשף את הידיים אחת עם השנייה, זה מה שאני עושה בדרך כלל, אפשר גם להסתכל על דברים, אתה צריך לבהות במשהו ולהתייחס לכול פרט קטן שיש בו, שני השיטוט הללו פועלות כי הם מפעילות את החושים של הגוף החלומי שלך.
יש גם את האפשרות לייצב חלום דרך פקודה קולית, גם זה פועל מידי פעם אבל אתה צריך להיות חזק וברור ולהאמין בכול לבך שאתה זה ששולט בחלום, אחת זה לא יפעול, אפשר לשאוב השראה מארגורן (כולם שואבים השראה מארגורן) פה
יש גם עוד שיטה שאף פעם לא באמת ניסיתי, אתה יכול להסתובב במקום מהר מהר, אני ממליץ לעשות את זה רק כמוצא סופי כי כשאתה מפסיק להסתובב אתה יכול להופיע במקום אחר לגמרי (ואני אישית לא רוצה להשתגר לקצה השני של כדור הארץ).
מקווה שזה יצליח לך! גם עם זה לא, לכולנו הייתה תקופה כזאת, המקרה הכי טוב שראיתי היה מישהו שהצליח לשלוט בחלום כבר בחצלול השני, ואין שום סיבה שלך זה לא יצליך כול עוד תזכור שזה חלום ותאמין בעצמך במאה אחוזים.

למעלה