פעם ראשונה

סיגנאל

New member
פעם ראשונה

שלום לכולם זוהי הפעם הראשונה כאן בפורום- אחלא ממש טוב שיש מקום לקטר...(ויש מי שיבין...) הפעם לא אכתוב על חמותי (למרות שיש...) אלא על גיסתי אנחנו בדרך כלל חברות ממש ממש טובות , מדברות יוצאות לבלות ביחד (רק שנינו !) לאחרונה פחות אבל היחסים טובים ביום שישי מתקשרת : היא:אהלן, מה נשמע? איציק בבית? (בעלי ) אני: הי בסדר - הוא בעבודה את יכולה להשיג אותו בפלאפון היא : רציתי להזמין אתכם מחר לארוחת צהרים אבל בטח אתם לא יכולים, נכון? אתם אצל אמא שלך. בטח אי אפשר להזמין אתכם אף פעם בשבתות. שיחה נורמאלית?

נורמלית לחלוטין, לפחות ענית גם כך8-

ברוכה הבאה
. והאם זה נכון שאי אפשר אף להזמין אתכם?

nightroll

New member
LOL

גם אצלנו הצד שלו מקנא כי אנחנו בתדירות גבוהה עם הצד שלי. ההורים שלי בכפר סבא, 10-15 דקות נסיעה מאיתנו, הרופאה של הילדים בכפר סבא, אחד המומחים שאני בביקורת אצלם מקבל בכפר סבא. מה הם רוצים, שאני לא אסע??? ההורים שלו גרים מרחק יותר משעה מאיתנו, בשטחים. אנחנו נפגשים בד"כ בירושלים או אצלנו, כי אני לא מוכנה לסוע לשם. בחיי שהפתרון היחיד הוא לומר לא לכולם בצורה שווה...

מנופ

New member
לפחות היא מתקשרת...

גיסתי בחיים (5 שנות הכרות איתה) לא הרימה טלפון להזמין אותנו לכוס מים, שלא נדבר על קפה זה כבר מוגזם, והיא הייתה גרה במרחק של 10 דק´ הליכה ברגל. אם בעלי לא היה מודיע לאחיו בהכרזת קביעת עובדה, אנחנו באים מחר לקפה, לא היינו נפגשים איתם לעולם. לא שהם חסרים לי יותר מידי, גם ככה אין לנו הרבה על מה לדבר. וגם אנחנו יותר אצל הצד שלי אפילו שהם הרבה יותר רחוקים ממני, אבל מה לעשות שכל השמחות הם במשפחות הגדולות. השאלה של גיסתך מזכירה לי את הפולניה הפרטית שלי (חמותי). כשבעלי צריך לשמור על הילדים היא שואלת אותו:" נכון שלא תסתדר איתם לבד? תבוא אלי שהעזור לך!!!" שחלילה הבן לא ישאר לבד עם הסחורה של עצמו.

הגנובה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפחות הם מרימים טלפון הביתה - ולא ישירות לפלאפון שלו ש"חס וחלילה" לא טעני להם את בטעות
היית צריכה לענות לה - בדרך כלל אנחנו אצל אמא שלי כי היא תמיד מזמינה אותנו אבל תמיד אפשר להזמין אותנו עם הודעה מראש... אמא שלי תבין אם נבטל...

אם אתת תמיד מסרבים../images/Emo15.gif

אז כנראה שהיא רגילה לזה שאתם לא יכולים. תפתיעי אותה לטובה. אם אתם בקשרים טובים את יכולה ליזום שיחה אליה " את השבת הקרובה הייתי רוצה לפנות ולפגוש אותכם (זו לא חייבת להיות ארוחת דוקא), מה דעתך? לדעתי היא תשמח. את גם יכולה להבהיר שאכן בד"כ אלה התוכניות אלא אם כן משהו אחר צץ לו במשך השבוע ואז אפשר גם לשבור הרגלים.

למעלה