פעם ראשונה

פעם ראשונה

שלום לכולם! זו פעם ראשונה שלי בפורום. אני אמא לילדה מקסימה דניאלה. היא נולדה עם קלאב פוט דו צדדי. עכשיו היא בת 4.5 חודשים. עברנו גבסים, ניתוח, כרגע אנחנו עם דניס בראון. הצטרפתי לפורום בזכות בחורה רחלי שהמליצה עליו בטלפון.תודה!

Adoushi

New member
שלום וברוכה הבאה

שמחים שהגעת לפורום. ספרי לנו קצת על דניאלה המתוקה.. אם אפשר. איפה אתם מטופלים? איך היא מתמודדת עם הנעליים? אם את רוצה לדעת על חברי הפורום, את יכול לקרוא את המאמר הזה. אשמח גם להוסיף אותכם. שלך, איהאב

תודה!

אני שמחה מאוד שהגעתי למקום הנכון. תודה! דניאלה נולדה עם קלאב פוט דו צדדי ב"ליס", ביממה ראשונה היא כבר היתה עם הגבסים. ד"ר שגב מ"דנה" טיפל בנו מיום ראשון של הלידה. הוא גדול!!! מקצועי מואד!!! הוא גם ניתח אותה. אנחנו בהשגחה של פרופסור ווינטרוב וגם פזיוטרפיסטית אריאלה. לדעתי הם כולם טובים מאוד. שלב של הנעליים לא קל. ימים ראשונים דניאלה היתה נרגעת רק על הידיים. עכשיו המכשיר מפריע לה לשון כי היא אוהבת לישון על הצד. אני מצטערת נורא אבל חייבת לזוז. אהיה בקשר איתך ואכתוב לך מחר. סליחה. מרגריטה

Adoushi

New member
אכן הגעת למקום הנכון

תמצאי כאן בית חם ומשפחה גדולה. תקבלי עידוד כשאת צריכה וגם ייעוץ מהורים שעברו ועוברים באותה דרך. 949, זה תמיד ביחד! איהאב

הי מרגריטה, נעים מאוד מאוד ../images/Emo170.gif

אני עידית אמא של אושרי בן ה8 חודשים. גם אושרי מאוד אוהב לישון על הצד. את יכולה בהתחלה לשים לה כריות. אושרי למד איך שהוא לעשות X עם הרגליים והוא ישן או על הצד או על הגו. תוכלי לראות תמונה עם הX באתר שלנו, (כתובת למטה). כך ששתי רגליו לרב ישרות אבל זה מאוד נח לו. מקוה שזה יעזור. הגעת לפורום הכי מקסים בעולם! מתן של רחלי התהפכה אתמול עם הנעליים וכולם כאן בעננים
. מתהווה מפגש פורום אצל רחלי, גשי להודעה שלה שנכתבה היום. תוכלי לראות את רובינו בגלרית התמונות של הפורום, בצד שמאל בעמוד הגלריות תמצאי לינק לתמונות מהמפגש הקודם. וכמובן שהכי נשמח אם תוסיפי תמונות של דניאלה ושל כולכם. תוכלי גם לצרף את יום ההולדת שלה ונוסיף אותו לרשימה. ברוכה הבאה.
עידית וכדורון.

ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif

אנחנו שמחים שהצטרפת לפורום . פה תמצאי אוזן קשבת לכל שאלותיך , ואחים לעזרה אנחנו הורים ליאיר המקסים שהכניס לנו אור הביתה הוא נולד עם ק''פ דו צדדי בן 7 חודשים ואנחנו מטופלים באסף הרופא ושיהיה בהצלחה

מילים טובות

תודה רבה על מילים כל כך טובות. אני אתמול קראתי את הדברים שלך באתר. לא אוכל עכשיו לכתוב הרבה. אני משתמשת במחשב של חברה וגם לוקח לי יותר זמן לכתוב בעברית. דניאלה נולדה ב15/12/03. אני חושבת שפעם הבאה אשלח תמונות שלנו. תודה על הכול. ביי.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אנחנו תמיד שמחים לכל חבר חדש ותגלי שהפורום הזה ממש משפחה וירטואלית
אני אמא לתותוש בן השנה וחצי עם ק"פ ברגל ימין. אנחנו בשלב שנעליים רק בלילה. ותותוש הולך ורץ לפחות כמו כל ילד בגילו ולא נראה שיש משהו שונה. אפילו הרופא מתבלבל ממבט ראשון.

ברוכים הבאים

אני בשבוע 31 להריון ומצפה לילד. באולטרסאונד התגלה שלילד יש קלאב פוט ברגל שמאל.

ברוכה הבאה מרגריטה../images/Emo20.gif

אני אמא של עמית וטל. טל בן השש שנים, יש לו קלאב פוט ברגל שמאל. הוא עבר שני ניתוחים ועכשיו הוא הולך עם סד על רגל שמאל לשנה שלמה. אנחנו מטופלים ב"דנה" אצל ויינטרוב, שגב, עובדיה ועזרא. מאחלת לכם המון בהצלחה. את יכולה לקרוא את הסיפור שלנו בסיפורי הפורום דרך הקישור שבעמוד הראשי של הפורום וגם להסתכל על הפרצופים בגלריית התמונות. יעל

nlanxner

New member
ברוכה הבאה

אני אמא של אוריה בת 3 חודשים. לפני כשבועיים הורדנו את הגבס האחרון ועכשיו אנחנו בשלב הסתגלות לנעליים, 23 שעות ביממה. הגעת למקום הנכון!!!

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

איזה שם מתוק, דניאלה. ספרי קצת עליה, מה היא עושה?, האם זו ילדה ראשונה?, מתי גילו את הקלאב פוט? ועוד דברים שבא לך.... נראה לי שתכף נעשה תחרות"חבר מביא חבר"...
כל הכבוד לרחליקה. את מוזמנת לעדכן את תאריך הלידה שלה ושלך, ואם תרצי, גם לשלוח תמונות. גידול מקסים ונעים אורית

מרוב התרגשות....

שכחתי לספר על עצמי. אני אורית אמא לתמיר בן שנה וארבע שנולד עם ק"פ דו"צ אנחנו מטופלים בשיטה המסורתית עם גבסים וסדים וכרגע מחכים שהוא יתחיל ללכת בכדי לראות איזה נעליים להתאים לו. אורית

שלום!

היי אורית! תודה על התגובה. דניאלה היא ילדה ראשונה שלי. גילו את הקלאב פוט בשבוע 24. אני רוצה לספר לך על הרופא נשים שלי שקילקל לי כל החוויה של ההריון. כשגילו ק"פ בסקירה שניה משפט ראשון שהוא אמר לי היה:"כולם יבינו אותך אם תעשי הפלה". ומזה התחיל הסיפור של דיכאון גדול שלי בהריון. אחרכך הוא הפחיד אותי כל הזמן שהילד יכול להיות דאון וכו'. היתה לי תופעה של עלית לחץ דם כשהיתי מגיע עליו למרפאה והוא היה שולח אותי למיון. בקיצור לא קל. דניאלה נולדה בשבוע 37, חודש לאחר דיקור מי שפיר.קיבלנו תוצאות של הבדיקה שבוע לפני הלידה. וגם לפי קריאוטיפ גילו שזה בת ולא בן (כמו שאמר רופא שלי בחודש חמישי). דני נולדה ב15/12/03 עם ק"פ לדעתי לא קשה. אני משתמשת במחשב של חברה לכן לא אוכל להכנס לפורום בתדירות גבוהה. הילדה עכשיו לא נותנת לי לשבת מול המחשב. פעם הבאה אשתדל לשלוח תמונות. לילה טוב. מרגריטה.

אני יודעת מי זה הרופא!!!!!!!../images/Emo8.gif

נראה לי שזה אותו אחד שלנו, על תמיר וק"פ הוא הצר בסקירת מערכות מאוחרת וכל מה שהיה ניתן להבין ממנו שהמצב לא טוב, ואולי, אם יהיו עוד דפורמציות אחרות, נשקול הפלה, באותו רגע אמרתי לו:"אני מסכימה" כי איך שהוא הציג את הדברים , לא היה עוד מקום לספקות. כשהוא ראה אותי בבית החולים לאחר הלידה, אפילו מזל טוב הוא לא אמר לי, ועוד שילמתי לו פרטי כל ההריון.... טוב עכשיו ברוך השם הכל בסדר ואני שמחה שגם אצלכם.(גם על תמיר בהתחלה חשבו שהוא בת...) שם המשפחה של הרופא במקרה מתחיל ב ב'?????. לילה טוב אורית

רופאים הם משהו

שמו של הרופא שמואל לוריא מ"כללית". ואני לא פוחדת לפרסם שמו אחרי כל סבל שגרם לי. אני בטוחה שרופא צריך להיות מואד אנושי ולא אכזרי.

ברוכות הבאות

אני נילי אמא של רועי בן 8 חודשים כרגע אנחנו עם סד ולא מטופלים בשיטת פונסטי נשמח לשמוע אליכם עוד דברים

למעלה