פעם ראשונה..

רק מדריך אחד?

יש כאן המון מדריכים טובים מאוד אפילו... מפרגנותתתתתתתת

Tami661

New member
../images/Emo24.gifברוך המצטרף ספינר22../images/Emo140.gif

בוא ננסח זאת כך... יש כאן המון מדריכים!!! טובים?
זה לא קצת אישי תגיד?
בכלליות הרעיון הוא שאם הם עובדים בזה, הם מעבירים אימונים, הכיתות שלהם מלאות (לפעמים פחות לפעמים יותר
) ומשלמים להם עבור השירות הזה... אז כנראה שהם נחשבים "טובים". אני, אישית, השתתפתי בשיעורים של כמה וכמה מהמדריכים כאן המועדף עליי הוא ה
בניק הלא תדיר כאן bsc2 יש את Gspin (הספקתי להישאר עם טעם של עוד משיעור אחד שלו) יש את דובי דבש (שעדיין לא היה לי הכבוד...) ויש עוד, אלא ש"ברח" לי השם שלהם
אולי אם הייתי נתקלת בשמם בשרשור שחוות דעתם היתה מסייעת... אולי הייתי נזכרת
(אבל הם היו עסוקים בלהשמיץ את עדי גורדון, אז נסלח להם
... אגב: עדי גורדון? גם מדריך... אבל הוא לא חבר בפורום ויש גם הטוענים "לא ממש" מדריך
)

עדי גורדון לא מדריך ספינינג...

מדובר בלייזי גורדון, שחקן כדורסל במכבי ת"א, הפ' אילת, מכבי ר"ג ועוד.

../images/Emo124.gifאת זקוקה לביקור אצל.........

אופטימטריסט
לא,כי בדיוק כאן מופיע עוד מדריך אחד.נכון שהוא קיים רק על המסך.אבל בכל זאת... חוץ מזה כבר הבעתי את דעתי גם על הכדורסלן. מחר מרוץ כוכב יאיר צור יגאל 10K

תמי ביקשה למסור שהיא מתנצלת

על הטעות, מדובר בליזי גורדון ולא בעדי גורדון. היא הייתה כותבת את ההודעה בעצמה אבל היא פשוט נמצאת אצל האופטימטריסט ומסתבר שהיא תצטרך לשבת אצלו עוד הרבה זמן...

Tami661

New member
חזרתי! היתה אחלה בדיקה../images/Emo184.gif

והאופטומטריסט אמר שהכל בסדר! הראייה שלי 6-6 ... 1...
אבל רציתי להתייעץ אולי מישהו מבין בתארים של רופאים... אופטומטריסט... בחותמת שלו... חייב שתופיע המילה: פסיכיאטר ראשי של משרד הבריאות
המממ... האמת? גם אני לא הייתי בטוחה שזה אופטומטריסט

Tami661

New member
ואיך אני אמורה לדעת שהדובר הוא

מדריך ספינינג אם... 1) בכרטיס האישי שלו מצויין רק שהוא מדריך קארטה! 2) הוא לא הזמין אותי/נו ולו פעם אחת לבחון את כישוריו? האאאאא??? איך בדיוק?
ואם מדברים על כרטיסים אישיים, אז מה זה החיוך הזה שמה? גיבור על לבנות, הא? חוכמה גדולה...

כן,נכון,צודקת

חוץ משני אלה יש באמתחתי עוד מספר הסמכות שונות בתחום הספורט ופעילות גופנית. הכישורים שלי לא עומדים למבחן.הם תופעה מוגמרת. והחיוך,זה כלום.עיון נוסף בכרטיס יגלה עוד מספר תמונות שאני מחייך בהם. חיפוש עלי בפורום אמנויות לחימה קלאסיות(בטאג ליינס-אימון פתיחת פורום-יתן מושג על כמה אני מחייך בזמן שאני מתאכזר.)

Tami661

New member
ואתה בטח חושב שאני לא אחפש../images/Emo3.gif

אבל תגיד רו, מילא מחייך בזמן שאתה מתאכזר
אתה נשאר עם החיוך גם כש... מתאכזרים אליך?
(לא כי... תתפלא! בחיי שאני "מכירה" כמה, בעיקר בתחום הזה, שהחיוך לא מש להם גם כשאיזה
מסובב להם אותו לצד השני
)
... חיפשתי איפה ששלחת... אין טאגליינס כזה

במיוחד בשבילך

כאן. ולגבי כש... מתאכזרים אלי,עבר כל כך הרבה זמן.........אבל פעם זה בהחלט היה נכון. ןמדוע את חושבת אני נהנה מספינינג?!

Tami661

New member
מצאתי דרך יותר קצרה../images/Emo3.gif וחבל"ז../images/Emo13.gif

לא מתייאשת כל כך מהר, רק שלא הספקתי להודיע. בסופו של חיפוש הגעתי לגלרייה (מפגש פורום מאי 2005) ונחש מה מצאתי בעמוד שלוש?
אגב, הבנות שלך... מרביצות כמו בנות! חכה שאני אלמד אותן איך מרביצים
אה... עוד משהו... תפסיק עם הספינינג... זה מרזה אותך

כן,אבל

את מפסדה כך את הסיפורים שמאחורי התמונות.אז בזמנך החופשי הציצי שם. וכן אני יודע ספינינג זה מרזה.

spinr22

New member
תודה על קבלת הפנים../images/Emo24.gif

לצערי גם לייזי גורדון הוא לא ממש מדריך... ליזי הוא תופעה!! שלא אומר בלשון קצת בוטה... מוטציה! אדם שהמציא את עצמו...

למעלה