פעם ראשונה

Lilac Wine

New member
פעם ראשונה

אני לא מוכשרת במיוחד ולא מרבה לכתוב בשפה גבוהה מתוך עקרון אבל משהו שכתבתי עכשיו בזמן ששמעתי שיר אהוב: מכניסה את עצמי אל נבכי תחושותיי שורפת מה שיש כשאני מדברתי אליי חודרת לדברים שוליים,מדכאים,מוזרים יצרתי אשליה לכמה דקות שאני נוראית וחסרת יכולות כי כל חיכוך עם אחרים מוביל אותי לחיתוכים מדומים,נפשיים אבל אז משתיק את קולי צליל שקט ומוכר,האהבה הצנועה שלי השיר שלי הכל חולף,ליעד,הכל עובר רק כמה דקות אבל מחר החיתוכים יחזרו תתכונני והמוזה שלי זה השיר שאני ממליצה עליו בחום:ani difranco-grey ורק רציתי להגיד למיכל-בהצלחה בתקופה הקרובה ,שולחת המון אהבה.

Lilac Wine

New member
תודה רבה

פעם ראשונה שאני כותבת והתכוונתי לזה שהאשליה היא זה שאני חושבת כל פעם אחרי שאני מדברת עם אנשים שאני נוראית וחסרת יכולות.אבל אח"כ כשאני חושבת על הכל,לבד אני מודעת ליכולות שלי ולמנטליות שלי שרוב הפעמים אני כן אוהבת אותה ערב טוב לכולם

Lilac Wine

New member
ארררג

יש לי וידוי-יש לי הערכה עצמית ירודה ביותר אני רוב הפעמים שונאת את עצמי (גם העובדה שאני שונאת את עצמי גורמת לי לשנוא את עצמי) סוג של דו ערכיות שלא נפסק.ולכן גם כל כך קשה לי לבטא את עצמי בכתיבה כי כל מה שאני כותבת נראה לי משעמם וזו אחת הסיבות שאני לא מגיבה לאנשים ליצירות שלהם יותר מדי בפורום. כי אנימרגישה כזאת דפוקה,וככה אני לא יכולה לחזק אף אחד. למרות שאני מודעת לצורך

|את ממש ממש לא דפוקה...

אנשים שכותבים באופן כזה הם אנשים מלאי עוצמות פנימיות... בטוחה שאת אחת מהם, בכתיבתך את מחזקת אותי... תודה על כך... אוהבת!

Lilac Wine

New member
תודה רבה

אבל רק במשברים וכשאני שומעת מוסיקה אני מסוגלת לכתוב מקווה שלא יהיה משבר בקרוב:]

למעלה