פעם ראשונה

ליאן.

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תוכלי בתור דבר ראשון להתעדכן בדבר המנהלות. ואז לספר לנו בהרחבה על עצמך ועל אותו אביר עליו את חולמת בלילות.. כמו כן, את מוזמנת לעלעל במאמרי הפורום.. אולי שם מסתתר לו עלם החמודות שלך..

Rogue Dragon

New member
היי ליאן

תגידי מה דעתך להכניס את המאמר שלי למאמרי פורום ??? זה לא בדיוק מאמר אבל....

ליאן.

New member
אהלן Rogue Dragon ..

להכניס את מה בדיוק למאמרים ? אם פיספסתי משהו, אתה מוזמן לתת לינק להודעה. (קליק ימני על הנקודה האדומה ואז ´copy shortcut´)

Rogue Dragon

New member
אחות שלו... tada

הנה הלינק לו ציפית.... ל : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=378&msgid=3015557 אני יודע שזה לא מאמר ברמה משהו משהו אבל זו יציאה...

ליאן.

New member
אהמ.. תראה.. תשמע..

יציאות זה נחמד, אבל בדרך כלל המאמרים אמורים להכיל קצת מידע על עצמך ועל נערת חלומותייך.. בנתים רק למדנו עלייך שיש לך יציאות מוזרות ושאתה טכניוניסט. תרצה להוסיף?

Rogue Dragon

New member
אההה נו טוב לא נכנסתי

אישית למאמרים ובדקתי מה הם... אופס לא יסודי במיוחד אז לא נורא.... להוסיף על עצמי... אין לי אפילו מושג מאיפה להתחיל... אולי מהסוף- היום... יש לי מחר מבחן בקומבינטוריקה והנה אנוכי ושב אל מול מחשב וכותב לי להנאתי... אני הולך לאכול הרבה הרבה חצץ ! טוב אז אממממ... ציינתי שאני טכניוניסט אז גם עתודאי... אוי כמה סטיגמות זה מאלה בראש. בכל מקרהת אני פה, מי יודע עוד כמה זמן ואין לי אפילו מושג מה לכתוב בנוסף, אבל תודה על ההתעניינות

ליאן.

New member
מציעה שבתור התחלה תבקר

במאמרי הפורום, תעלעל גם בכללים ותקרא את הודעת מנהלות הפורום.. מקווה שלאחר מכן, יהיה לך קצת מושג לגבי מהות הפורום. ליאן.

Rogue Dragon

New member
טוב התחלתי לקרוא

וקצת וויתרתי.... אנשים פה בעלי כישרון כתיבה... ואני... לא... אולי בהזדמנות אחרת, נאמר עוד שבוע שיהיה לי זמן למחשבה רצינית ! תודה רבה ליאן.

ליאן.

New member
הכשרון לא הכרחי..

יספיקו כמה מילים על עצמך ועל נערת חלומותייך.. הרי אתה כאן כדי לפגוש את החצי השני שלך, לא כן ?

Rogue Dragon

New member
כן... אבל

אבל אני בדברים רציניים אני תמיד משקיע... אז זה יקח זמן, שלצערי עקב דברים רבים אחרים אין לי

Rogue Dragon

New member
אין לי מושג... ../images/Emo12.gif

אבל שיש בחורה תמיד מוצאים לה זמן !

Rogue Dragon

New member
ודרך אגב, חמודנת

אני מצטער שתפסתי לך את השרשור על
תכעסי עלי הכל ב-

למעלה