פעם רביעית - אני רוצה תשובה

sharvan

New member
פעם רביעית - אני רוצה תשובה

אז בתחום הזוגי אני לא צריכה עזרה, כי ונוס יוצאת מההילוך האחורי שלה, אומרים שזה קורה ב- 21.4 ובתור מאזנים טיפוסית לא תהיה לי שום בעיה בתחום הזה. למען האמת אף פעם לא דאגתי יותר מידי (אני פשוט חסרת סבלנות בטירוף). מה שחשוב לי כרגע לדעת זה התחום המקצועי,האם יוני-יולי זה זמן טוב לעשות מהפך בתפקיד/במקום העבודה. האם לפי הכוכבים השינוי לטובה ויצליח. זה נורא חשוב לי לדעת, למרות שכן, הכול קורה בגלל שהוא צריך לקרות והכול יסתדר לטובה כמו תמיד. עדין חשוב לי לדעת י שלי פחד היסטרי מהשינוי הזה. תודה

אכן יש שינוי..!

פלוטו בהיבט הרמוני לשבתאי מראה על שינוי שהתחיל באפריל, והוא מאוד משמעותי! פלוטו תמיד גורם לדברים להראות מפחידים.. כי אצלו כל שינוי הוא חתיכת שינוי!! אבל באמת שאין לך מה לדאוג השינוי יבוא אלייך לטובה.. טייק מיי וורד ;-) שבתאי בצמידות לצדק הביא לך כבר מהשמונה עשר בחודש הצלחה בשינוי - מעין הגשמת שאיפה או עליית דרגה. כדאי לך לנצל את ההיבט הזה כי הוא יימשך רק עד החמישי במאי. יופיטר מחייך אלייך מלמעלה ונותן לך שפע של ברכה בהביטיו החיוביים עם השמש ומאדים. זו אכן שעה לפעול, לזוז, ליזום - ויפה שעה אחת קודם.. או בעצם חכי לתחילת מאי. ב- 17 לאוגוסט תקבלי סיפוק והגשמה עצמית מהקריירה. ובקשר לסבלנות שלך.. לא פלא! אופק וירח בטלה לא ממש מסמלים סבלנות או סובלנות! נקודה שצריך לעבוד עליה... אם עשית כבר את השינוי - אז בהצלחה! אם לא - למה את מחכה??? שבי :)

אופ..ס!

לא שמתי לב שהשינוי יבוא רק ביוני/יולי.. אז תגידי... מתי התחיל כל הרעיון של ``המהפך``? באפריל?? ובכן, גם יוני יולי הם חודשים טובים בשבילך... ונראה שאת נמצאת ``על הגל``! אם את צריכה לחכות עד יוני/יולי... גם טוב! האהבה תבוא כנראה רק בספטמבר (וגם לא בטוח..) אז GOOD LUCK שבי H-) (אני מחזיק לך אצבעות)

sharvan

New member
זה קצת מורכב

מצד אחד אני רוצה לשנות תפקיד במקום הנוכחי - משהו שיכול לבוא רק בחודשי יוני-יולי. אני נורא אוהבת את מקום העבודה הנוכחי והייתי רוצה להתנסות בכיוון המקצועי החדש שלי במקום מוכר (משהו שיש בו הרבה בטחון) מצד שני הייתי רוצה לפרוש כנפיים ולעוף במקום חדש לגמרי. כל הקטע של השינוי והמהפך החלו לחלחל בי בשבועות האחרונים, התחלתי להרגיש לא מסופקת ובהחלט לא ממצה את הפוטנציאל והמוטיבציה הרבים שיש בי. אתה ממליץ לי לעשות את השינוי כבר עכשיו? אם בתוך נחברה ואם מחוצה לה? זה זמן טוב לדרוש? למה רק בספטמבר? את מתכוון למשהו רציני בספטמבר? מה עם איזה הרפתקה מרגשת ומלבבת לפני ספטמבר? שכחת לגמרי שאני ``חתיכת מאזניים`` לדבריך, אני חיה על ריגושים על רומנטיקה. תודה רבה על התשובה

אוקיי - עצרי וקחי נשימה!

זה בהחלט זמן טוב לפעול.. אבל לא רק בקריירה! בכל תחומי החיים! זו תקופה ממוזלת - ואם את מרגישה שאת לא ממצה את עצמך - זו ההזדמנות שלך.. בקשר לקריירה.. את לא בדיוק פירטת לי את האופציות העומדות בפנייך.. אבל תעשי מה שאת חושבת לנכון! גם עכשיו וגם יוני/יולי טובים לשינוי... פשוט תחושת השינוי מתחילה לחלחל בך כבר עכשיו. בקשר לאהבה.. הגיע הזמן ללמוד שיעור בסבלנות - ולחכות! שבי...

sharvan

New member
ממש מבאס

שעור בסבלנות? אני כבר שנה בסרט הזה, זה לא אמור לעבור מתישהו? למרות שאני סתם מתבכיינת וזה נחמד לחשוב רק בשביל אחד, אבל עדין אני רוצה ביחד. חסרה לי אהבה, אני כזאת צומי טוב, אני אחכה בסבלנות זה די מגיע לי כשאני חושבת על זה, להיות קצת לבד, לחשוב על כל מה שעשיתי וכו`. וואו, זאת היתה השנה הכי גרועה שלי מכל הבחינות: -אני עומדת/תקועה בתפקיד מחורבן בעבודה -רבתי עם החברים הכי טובים שלי (אני עדין לא מאמינה שזה קרה לי) -אין לי חום ואהבה שכחתי משהו? -המצב רוח היה בקנטים, לא יודעת שנה גרועה לאללה. אבל אתה יודע מה? כבר שבועות שאני מרגישה שמשהו מתבשל אצלי בפנים, כאילו הייתי צריכה לאכול את כל החרא הזה בשביל להיות חזקה יותר, חכמה יותר מוכנה למשהו די גדול. כבר שבועות שיש לי סערות בבטן, היא מתהפכת מתרגשת כאילו משהו נולד שם. ואני כ``כ מרגישה את זה. שבי, משהו עומד להשתנות, אני מרגישה את זה מבפנים וואו אני מוכנה לכול שינוי שיבוא. ובתכלס אני עדין לא מוכנה לזוגיות (היחסים האחרונים השאירו את חוטמם laod&clear). יש לי עוד עבודה על עצמי, אין לי זמן לאף נודניק עכשיו שיסגור אותי בתוך העולם האפור והמצומצם שלו. נמאס לי להיות החיים בכל מערכת יחסים!! אז אני ימשיך לפתח את עצמי, לשאוף להתקדמות, לעורר את עצמי אחרי שנה של חורף. ואז הם יתחילו להציק לי . . . סתם, הם בסדר (שהם לא מדברים) תודה על התמיכה, אני חושבת שתהיה לי שיחה נורא מעניינת עם הבוסית שלי ביום ראשון ואז אני ידע יותר ללאיזה כיוון אני הולכת. אני אופטמית ומאמינה - אז נראה לי שיהיה רק טוב. i will update you have a nice weekend thank you a lot שרון

למעלה